Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Нє, тільки мишкою. З пошти ще ніякого звіра не вхооив. А спам каспер добре фільтрує.

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

В командной строке (cmd) - запущенной от имени администратора
    wusa /uninstall /kb:2859537
    :hi:
    Откат системы не нужен.
    P.S. связано это с конфликтом старого и нового обновления безопасности - и только на нелецензионных 7-ках ;)

• Подобається Подобається x 4
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А про ліцензію ніхто і не говорив так як процент ліцензійних 7- дуже малий.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

Дальневосточник, більшості простіше зробити відкат так як більшість зеленого поняття не має про "командну строку від імені адміністратора". :)

• Подобається Подобається x 1
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

цікаво, мені тільки шо сказало шо kb:2859537 не інстальвано на цей комп'ютер
    де воно поділось?

5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

так було ж повідомлення, що вони відкликали оновлення. Ще вчора ввечері. Якщо Ви відкотили систему, то воно й не оновилося по новій.

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нині врано мала включила комп і була знов та дурня, зара ввечір я включив те саме, зробив відкат, думаю тре знайти і видалити, та де, вже нема.....

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я вчора також упіймав цю курву. Завжди ставлю оновлення руками. скачую, а потім кожен блок вручну запускаю. І тут побачив що щось не те, що мете. ТОму зробив відкат. Після декількох спроб зрозумів що проблема саме в оновленні. Тому після встановлення останнього відкату і встановлення всіх оновлень, за вийнятком оцього глючного - закрив до нього взагалі доступ. Щоб вінда його не бачила. І все нормуль

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а як то зробити? поясни нубу

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

10. yasam

yasam Well-Known Member

Мені вас шкода, раби віндовса

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

добре шо не лінуксової зАбавки

12. yasam

yasam Well-Known Member

агась, зАбавки

13. Capitoshechka

Зайди в центр оновлень і запусти пошук оновлень. Вінда тобі видасть список доступних оновлень, які ще не встановлені. Знайди це довбане оновлення і клацни правою кнопкою по ньому і вибери "скрыть обновление". І вінда більше ніколи не буде до цього оновлення повертатися. Вона просто його не буде бачити.

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

ми такі самі раби віндовса, як і ви раби лінукса. Особисто я рабом себе не відчуваю. Раб той, в кого тями немає в елементарних питаннях. А якщо людина може самотужки чи за допомогою чиєїсь підказки виправити ту чи іншу ситуацію (неважливо яка ОС встановлена) - то який же вона раб? Раби це ті, хто носив 560 грн в термінал за розблокування компа від вірусів. Правда я погодився розблокувати за 280))) І цей раб дуже-дуже зрадів на мою пропозицію. Ото справжній раб.

• Подобається Подобається x 2
  14. yasam

yasam Well-Known Member

спокійно, все норм...

15. Forpost

Forpost Стоїк

деінсталяція
    [​IMG]функція 7-ки

---------- Додано в 09:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ----------

в мене також заінсталювалось, хоча 7-ка ліцензійна,конфлікт проявлявся у відключенні мишки,скористався твоєю порадою, потім найшов системний деінсталятор

• Подобається Подобається x 2
  16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я вже видалив

17. Forpost

Forpost Стоїк

гарна порада, а то то сміття знову хоче встановлюватись при перезавантаженні

18. Capitoshechka

Те саме стосується оновлення 971033. В кого сімка неліцензійна - потрібно обов’язково закривати до нього доступ. У випадку якщо це не зробити і вінда його засосе - злетить активація. Потім буде чорний робочий стіл і надпис характерний для піратсьої ОС )))

19. Capitoshechka

Хоча знову ж таки - все це виліковується за кілька хвилин (без перевалки). Але треба знати як))

20. Capitoshechka

щойно ноут принесли з такою сракою, з оновленням отим кривим. Зробив отак
    І все нормально запрацювало

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)