Вже вкотре, після інсталяції тієї чи іншої проги (ретельно перевіреної на віруси), без жодних запитань встановлюється різний непотріб із серії mail.ru (пошуковик у браузері, якийсь sputnik, guard.mail.ru та інше). Причому уся ця зараза пручається під час "ручної" чистки. Чищу і Regedit'ом, і заблоковані файли Unlocker'ом, і службові файли Firefox - зараза серйозно сидить і тільки при наступному перезавантаженні зникає. Може хтось підкаже більш дієвий засіб протидії цій нав"язливій москальській заразі, щоби щоразу не витрачати по 15 хвилин на ручну чистку? Тільки подумати - "Guard", який можна видалити лише серйозними утилітами!
Після останнього попадання подібного сміття на робочий комп створив кілька пустих файлів з назвами як у ехе і длл файлів мейл гварда, закинув у папку на місце оригінальних файлів (замінив їх), виставив атрибут "лише читання". Вдома на лінуксі сижу, рекомендую перейти, подібних проблем не виникає
Є інтернет від ОГО Є пошта, яка читається через бат У Львові на ейрбайтсі я використовувала рор і smtp від провайдера пошти. Тут на ОГО з рор нема проблем, а от до смтп від птового провайдера не підключається, а смтп від ОГО каже, що доступ не авторизований. я вже мала таке з іншим провайдером нету, вони різали чужі смтп, а на свій пускали тільки свою пошту, підозрюю, тут таке саме. Але то був дрібонький провайдер, а тут інакше. Є варіанти, яких я не знаю?
забути про Bat як про радянське минуле,(як варіант читати на сервері поштового сервісу,хоча не всі надають таку послугу)
бат стягує теж без проблем. Проблеми з відправленням Так бат, аутлук, тандербірд - питання полягало не в тому, який клієнт кращий. Питання полягає в тому, який смтп прописати клієнтові, щоб ОГО випустив пошту.
такс, посипаю голову попелом. або я дундук з недосипу (хоча навіть з недосипу копі-паст мав би працувати), або в них вчора якісь глюки були (але все одно я дундук, бо треба було ще раз перевірити). Щойно ввела повторно смтп огошки, а воно працює... тьху.. звиняйте, що голову морочила.
не звиняємо, ми тут усі вже згризлися, намагаючись зрозуміти через що ото всьо було так що з Вас, пані Ука, пиво на форумівці усім учасникам)))
Нарід, в кого на компі стоїть 7-ка, відключіть автоматицне оновлення. Завантажуються два непротестованих оновлення MS13-061 і MS13-063, які викликають збій в ядрі ОС. Для тих хто вже всмоктав і на компі вискакує помилка типу "0x0000005" то вам допоможе тільки відкат системи. Після відновлення роботи компа видаліть вказані оновлення бо при наступному завантаженні комп'ютера знов будуть ті ж проблеми.