А вентилятор 30-45 грн. Де той комп по ЖПС координатах? ))) Я зараз на Героїв Крут в гостях. Можу забрати і завтра віддати з діагнозом або змащеним
Скільки років блоку живлення? Я би порадив віднести БЖ до майстра для перевірки, а саме: - здатності тримати навантаження і - стану електролітичних конденсаторів. Рік тому сам "попав" як останній чайник: через пульсації БЖ гавкнулася материнка (електроліти на ній, а потім - "південний міст") і одночасно злетіла остання партішн на новому 2 ТБ винті (500 ГБ раритетних музичних відео). "Реставратор" (недолугий технар) ту партішн прибив остаточно. БЖ і материнку довелося купувати нові. Якщо при увімкненні живлення чути періодичні спроби винчестера розкрутитися - БЖ негайно фтопку! Я не лякаю, я раджу.
Н.Ю. я не знаю чим напханий ваш комп, але я б взєв тойво http://hard.rozetka.com.ua/shieftec_gpa_500s_500w/p165617/
Чим напханий комп - зможу сказати завтра, коли знайду документацію. Але мєня тєрзают смутниє сомненья чи то часом не отакий в мене зараз стоїть...
Та з того всього, що нині прочитала, таки роблю висновок, що гмер. Прийдеться завтра падати в ноги коліжанчиному чоловікові, щоб поміг блонді з тим ділом раду дати.
Не знаю, що в мене вчора сталося, але тепер не працює пошук і сторінка google виглядає так: Мы зарегистрировали подозрительный трафик, исходящий из вашей сети. С помощью этой страницы мы сможем определить, что запросы отправляете именно вы, а не робот. Чтобы продолжить поиск, пожалуйста, введите свой номер телефона в поле ввода и нажмите «Отправить». І що мені з тим робити?