Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

в моєму дві внутрішні, 2 по 3 dbi

2. Forpost

Forpost Стоїк

тіко в подарок і то ще з великим пивом

---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ----------

то на 100 баксів потєне або тоді TP_Link вибирати http://deshevshe.net.ua/lammarshrut...r3420_300m_wireless_n_3g_router_2antenna.html

Останнє редагування: 25 лют 2013
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Купу літ користуюсь оперою.
    Всі закладки посортовані,синхронізовані з смартом,з ноутом.
    Але,останнім часом,дещо відкриваю в хромі..щось та опера глючить.
    Перейшов б на хром,але як перенести закладки з опери?
    Імпорт/експорт не працює...

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Forpost, а чо 100? Я за asusа на 5ОК дав 329 грн

5. Forpost

Forpost Стоїк

згідний, за останній рік з"явилось багато бюджетних пропозицій,у мене теж ASUS з Wi-Fi 802.11_n і рік назад аккурат на 100 з доставкою вийшло

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ну то рік тому і мій асус коштував 70 чи 80, а зара 40.

• Подобається Подобається x 2
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

О, оце непоганий варіант. Я щось більше до нього схиляюся, ніж до ASUS. Перший модем був TP Link, враження хороші від нього.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Н.Ю, спершу почитайте троха фтирнеті про різні маршрутизатори, а тоді вибирайте. І нашо шоб ті антени стирчали? Наберіть в гуглі "обзор маршрутизатора" і модель, багато цікавого взнаєте.

9. Народ допоможіть! Люблю пограти в ігру GTA 4 але коли граю 10-15 хв то моментально стає чорний екран.
    ВІдеокарта в мене ATI Radeon hd2600XT.
    Мені говорять шо це проблема в самій відеокарті шо вона слабенька для таккої ігри.
    А інші твердятю шо компютер перегрівається.
    Яка ваша думка?

10. Іспанка

В мене таке було, то відеокарта перегрівається. Коли розкрутили системник, побачили, що той вентилятор, що охолоджував відяху-накрився мідним тазіком. Від того і перегрівання. Розкручуйте системник, дивіться.

• Подобається Подобається x 1
  11. jFobos

jFobos J-Fobos

Скористайтесь програмами, що можуть моніторити температуру процесора та відеокарти (наприклад everest). Подивиться наскільки підвищується температура під час гри, зробіть висновки :)

• Подобається Подобається x 2
  12. Іспанка

І я знову тут. Мої припущення здається починають збуватися - здається, БЖ хоче накритися або щось в тому роді. Який діагноз можна поставити за такими ознаками - комп останнім часом почав підвисати, вентилятор далі підозріло шумить, а сьогодні виявила, що системник дуже гріється+трохи чути паленою пластмасою. Що робити? Продіагностувати систему якось можливо? Чи вирубати комп і лізти до системника? Я скачала ту цілу Аїду, але не можу собі дати з нею раду.

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Де в тебе стоїть комп, біля джерела тепла? Кулери добрі чи такі собі? І кол востаннє комп чистився зсередини від пилюки?
    Я би сказала, що то в першу чергу слабенькі кулери.

14. Іспанка

Неа, системник мирно живе під столом, батареї в протилежному кінці кімнати, по суті. Тепла ніякого поблизу нема.
    Я би швидше сказала - такі собі.
    Тоді, коли збирався - минулого березня:))) Я сама туди не надто ризикую лізти, але доведеться.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А чи крутяться взагалі вентилятори в БЖ і на процесорі? Шоб подивитись на процесорний вентилятор треба зняти бокову стінку з корпусу., але я маю підозру на вентилятор в БЖ,и скоріше за все його закусило. Треба накапати "верєтьонки", а зараз, якшн венти на БЖ не крутиться, комп краще виключити.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

!!! Спочатку промити бензином (шприцем) !!! А потім капати "верєтьонку". Інакше усі блохи та пил будуть продовжувати плавати у веретьонці.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Борисе, на робочому компі таке було, то я взяв і розібрав вентилятор, і пилюки там не було, накапав масла і вже рік всьо ґуд, головне з маслом не переборщити бо буде все заляпане. Я так розумію шо є виробники які про змащування своєї продукції не дуже дбають.

18. Іспанка

Значить так. Розкрутила я свій системник, один кулер живенько крутиться, а от той, що на БЖ, не подає ознак життя. Я так розумію, треба сідати і шукати новий БЖ?

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Нє, попросіть татка нехай акуратно зніме БЖ, розбере кожух і на самому вентиляторі зніме наклейку і зірве акуратно кришечку якшо така є і капне туди верєтьонки, небагато, 2- 3 каплі і хай вручну його прокрутить кілька разів. Якшо не здох мотор то він повинен знов запрацювати, а якшо нє то кликати майстра, шоб поміняв вентилятор, хоча при бажанні то можна зробити самому.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Н.Ю, "кстаті, о птічках", треба приблизно кожних 3-4 місяці чистити радіатор на процесорі і БЖ від пилу, так як пил призводить до перегріву як процесора так і БЖ.

20. Іспанка

Нє, в нього руки не з того боку прикручені. він швидше той БЖ гарно приготує, ніж зремонтує:))) Мені легше новий БЖ купити.. Альбо якогось майстра пошукати.
    Але дякую за пораду, спробую дати з тим раду:)

:) Дякую, я візьму то до уваги:)

а де твій аватар? :)