То типу відкрутити бокову панельку і пропилососити? Що ж,завтра спробую.. І як цьому зарадити можна? Ще сьогодні зауважила, що він якось дуже натужно гуде, як запускається (наче мотор машини, яка ніяк завестися не може). ---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ---------- Нє, в нас не совєцький.
Не помічала, щоб підвисав (єдине, коли працювала над дипломом, то трохи Ворд підторможував і Ексель, а так - все літає, а принципі).
Слух музикальний? Можна спробувати на слух визначити цо то по нотах, четверна переходом в цілу видає звук з половинними паузами: чхр-р-чхр-р, чхр-р-чхр-р...... + побічні симптоми- видає помилку при зберіганнях файлищів (бАльсих) і час від часу так званий "синій екран" вісьмирна нота без пауз: гр-гр-гр-гр-гр....... після 10-30 хв роботи затихає нєа, не тіко. Мій колишній Бош (перепив уже тещі) теж мав на видув Вай, Ука, вотово тре слухати )))) Дайте хлопам туйка хвіст розпустити з порадами )))) Порохотяг трохи почистить, але хрипи не забере ні у вічестері ні у вентиляторі. З вінтом при хрипах тєжка ситувацья, скоро новий нуна будєть. Вентилятор можна змастити (здерти наліпку і капнути дві каплі мінералки), допомагає на два тижні/два місяці не завидуйте Іспанка, ліпіть пільмЄні, я не пощу )))))
я капав вєрєтьонку, тото мастило шо до швейних машинок ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ---------- нє, вже цілий рік маслає
Нє, не вінт (звук не такий) + файл зберігає на відмінно, синього екрану не було помічено (тьху-тьху) А оце вже ближче до істини. Дякую, буду за ним ще спостерігати. ---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ---------- О, зара знов піде тема "до Іспанки на пільмЄні"
Так, людоньки, нова задачка від блондинки Завівся у мене смартфон, хочу свій домашній Київстар роздавати на хату через вай-фай. Зараз в мене стоїть отака біда D-link Fast Eheternet switch (я так розумію, що то через нього йде інет моїм любим трьом сусідам). В сусіда, завдяки якому в мене є той інет, є вай-фай роутер від Київстар (який він отримав за 1 грн по акції) і який він мені хоче втулити за 150 грн. Я наразі не ведуся Що порадите - брати той київстарівський роутер чи шукати щось інше? (умова - має бути хоча б 4 порти).
нашо? шо будете підключали? майже у всіх є 4 в мене такий http://deshevshe.net.ua/lammarshrutizatori-asus/asus_rtn13u.html ревізії B1
ну не кажіть...... я вибирав так: мав бути USB з підтримкою 3g шоб не різав швидкість підтримка стандарту IEEE 802.11n до 300 мбіт зупинився на тому АSUSі
Ем..Ну я то можу вибрати подешевше, але я в тому взагалі ніц не тямлю Ще куплю якусь біду безвайфайну