Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не до кінця впевнена в тому, що напишу, але може хтось виправить, якщо я не права.
    Отож, скайп стягує історію розмови між Вами і співрозмовником тоді, коли ви обоє заходите в онлайн. І інформацію про контакти також. Тому поки вони не зайдуть онлайн одночасно з Вами, будете бачити інформацію з сервера, а не те, як наприклад Ви назвали контакти. А щодо історії, то може співрозмовники спілкуються з кількох місць в скайпі, наприклад з телефону, ноута, з робочого комп'ютера. І якщо мають там збережену частину історії, то коли Ви зайдете онлайн одночасно з ним, то Вам стягнеться лише та частина.

• Подобається Подобається x 2
  2. Annnnna

Annnnna Active Member

Доброго вечоа, була б дуже вдячна, якби хтось допоміг змінити пароль на мій WI-Fi інтернет від Укртелекому, модем ADSL ZTE ZXV10 H108L :ThankYou:

3. ovod

ovod Well-Known Member

поставте teamviewer виложіть сюди id і пароль і хтось вам поможе

• Подобається Подобається x 1
  4. Torog

Torog Member

Або лишіть десь ключі від квартири, хтось прийде і вам налаштує.

Якщо налаштування модема не мінялись, то заходите на нього через адресу 192.168.1.1, логін admin, пароль admin. І міняєте пароль.
    Інструкція тутhttp://my.ukrtelecom.ua/files/download/ZTE%20ZXV10%20H108L%20Wi-Fi_Windows_7.pdf
    Невже так складно пошукати в інтернеті інструкцію і уважно її прочитати?

Помітив що інструкція написана українською мовою, але використовуються приклади російськомовного інтерфейсу ОС Windows 7. Де смайлик з фейспалмом?

• Подобається Подобається x 3
  5. Annnnna

Annnnna Active Member

Файно! Дуже дякую

6. ovod

ovod Well-Known Member

ця програма для цього і призначена, щоб віддалено допомогти....а пароль там одноразовий...
    п.с. я багатьом так помагаю, бо лінь йти півгодини до когось, щоб 5 хвилин посидіти за компом...

• Подобається Подобається x 6
  7. Torog

Torog Member

Я цю програму знаю чудово. Але я б нізащо в житті не дав доступ до свого комп'ютера випадковій людині з форуму, навіть на хвилину. Таке навіть в страшному сні не присниться.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це для Вас овод випадковий, а для нас - ні. І багатьом поміг, як міг. :)

• Подобається Подобається x 7
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як обновити той нод?
    Кулєрний ESET NOD32 Antivirus & Smart Security 6 вже 12 днів не хоче обновлятися....

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

видали ліцензійний ключ
    я ти зара скину в ПП новий

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

працює? :)

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дякую.
    Ще працює...

12. Kalyn

Kalyn New Member

Встановлення Він98

:bad:Доброго плину часу. Допоможіть Встановлюю на старий Бук. Вінду 98. З адопомогою загрузочної дискети відформатував диск, перейшов на СД диск, за допомогою команди dir відкрив вміст диску. На диску декілька файлів і папок. Віндовс знаходиться в папці Win98. Допоможіть як запустити встановлення вінди в даному випадку, або як відкрити вміст папки з віндою.

13. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

старий добрий дос?
    Якщо за 15 років ще не забула, то команда
    cd Win98
    закине Вас в папку

Список основних команд DOS

• Подобається Подобається x 2
  14. Kalyn

Kalyn New Member

Дуже дякую за відповідь завтра спробую і повідомлю про результат.

15. Kalyn

Kalyn New Member

Дякую все вийшло. Лише не встановився драйвер монітора на ноутбуці. Ноут старий (лайба Xeron) а яка модель монітора не відомо. Тому картинка не на весь екран. Не знаю чи зможу знайти потрібний драйвер.

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Людоньки, рятуйте блондинистого чайника. За допомогою якою бубна можна переробити PDF файл у вордівський? (в мене там практично половина дипломної, дуже - дуже треба). Гугля видає лінки на якісь сумнівні програми. Скеруйте, що качати? Наперед вдячна:)

17. thinkers

thinkers Well-Known Member

Вам потрібен Adobe Acrobat. Не звичайний Acrobat Reader, а повнофункційний.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Нарід, мож в кого припадає пилюкою зайвий HDD SATA? РозмІром так 120-160 гб.

19. Almariel

Almariel Active Member

як мінімум ФайнРідером можна. але потім ще треба буде поперевіряти помилки.

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

дякую, буду вже завтра пробувати.
    Тепер ще таке блондинисте питання. От я тут зараз набираю роботу і маю купу формул у вигляді дробів. Як в тому клятому Ворді зробити дріб?:)))

а де твій аватар? :)