Не до кінця впевнена в тому, що напишу, але може хтось виправить, якщо я не права. Отож, скайп стягує історію розмови між Вами і співрозмовником тоді, коли ви обоє заходите в онлайн. І інформацію про контакти також. Тому поки вони не зайдуть онлайн одночасно з Вами, будете бачити інформацію з сервера, а не те, як наприклад Ви назвали контакти. А щодо історії, то може співрозмовники спілкуються з кількох місць в скайпі, наприклад з телефону, ноута, з робочого комп'ютера. І якщо мають там збережену частину історії, то коли Ви зайдете онлайн одночасно з ним, то Вам стягнеться лише та частина.
Доброго вечоа, була б дуже вдячна, якби хтось допоміг змінити пароль на мій WI-Fi інтернет від Укртелекому, модем ADSL ZTE ZXV10 H108L
Або лишіть десь ключі від квартири, хтось прийде і вам налаштує. Якщо налаштування модема не мінялись, то заходите на нього через адресу 192.168.1.1, логін admin, пароль admin. І міняєте пароль. Інструкція тутhttp://my.ukrtelecom.ua/files/download/ZTE%20ZXV10%20H108L%20Wi-Fi_Windows_7.pdf Невже так складно пошукати в інтернеті інструкцію і уважно її прочитати? Помітив що інструкція написана українською мовою, але використовуються приклади російськомовного інтерфейсу ОС Windows 7. Де смайлик з фейспалмом?
ця програма для цього і призначена, щоб віддалено допомогти....а пароль там одноразовий... п.с. я багатьом так помагаю, бо лінь йти півгодини до когось, щоб 5 хвилин посидіти за компом...
Я цю програму знаю чудово. Але я б нізащо в житті не дав доступ до свого комп'ютера випадковій людині з форуму, навіть на хвилину. Таке навіть в страшному сні не присниться.
Як обновити той нод? Кулєрний ESET NOD32 Antivirus & Smart Security 6 вже 12 днів не хоче обновлятися....
видали ліцензійний ключ я ти зара скину в ПП новий ---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- працює?
Встановлення Він98 Доброго плину часу. Допоможіть Встановлюю на старий Бук. Вінду 98. З адопомогою загрузочної дискети відформатував диск, перейшов на СД диск, за допомогою команди dir відкрив вміст диску. На диску декілька файлів і папок. Віндовс знаходиться в папці Win98. Допоможіть як запустити встановлення вінди в даному випадку, або як відкрити вміст папки з віндою.
старий добрий дос? Якщо за 15 років ще не забула, то команда cd Win98 закине Вас в папку Список основних команд DOS
Дякую все вийшло. Лише не встановився драйвер монітора на ноутбуці. Ноут старий (лайба Xeron) а яка модель монітора не відомо. Тому картинка не на весь екран. Не знаю чи зможу знайти потрібний драйвер.
Людоньки, рятуйте блондинистого чайника. За допомогою якою бубна можна переробити PDF файл у вордівський? (в мене там практично половина дипломної, дуже - дуже треба). Гугля видає лінки на якісь сумнівні програми. Скеруйте, що качати? Наперед вдячна
дякую, буду вже завтра пробувати. Тепер ще таке блондинисте питання. От я тут зараз набираю роботу і маю купу формул у вигляді дробів. Як в тому клятому Ворді зробити дріб?