Змінити "пошук за замовчуванням у налаштуваннях вашого браузера", для конкретного браузера є свої налаштування, спробуйте пошукати для вашого
а не підкажете, як змінити? ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ---------- це типу в настройках?
Не, ребята, я, честно, прошу помощи. До сих пор ни фига не получается - последствие игр сынули в он-лайне. Винд-7.
не можу відкрити фотки на компі , ні удалити ні перекинути іх , міняв вінду і нічого не допомагає . Що можете порадити ... Допоможіть будь-ласка
Знаходите людину, яка знає Вінду, може або налаштувати, або пояснити нормально проблему, щоб отримати допомогу.
що робити, якщо в мене розширення IDM CC стало несумісне з Firefox 11.0 , хоча з ранішою версією було сумісне; підкажіть, як мені повернути сумісність, або може відновити попередню версію Мозіли
Прочтите здесь.Или поставьте DownloadMaster , великолепно работает. Ну или вот ещё взгляните , хотя за достоверность не ручаюсь http://www.facebook.com/note.php?note_id=362389170446042
Дуже-дуже потрібна допомога. Вчора мені переставили віндовс, а разом з ним і скайп. Зараз збережені тільки ті розмови, що були з 13 червня (ще з одною людиною - з 6 червня, і з іншою- з 11.06). Чому тоді не з вчорашнього дня, коли вінду міняли? Цього не дуже розумію... Чи є можливість відновити старі розмови? Також не відображається інформація про частину контактів, в списку контактів вони є, а інформації, яка була раніше, нема.