Найпростіший варінт : Можливо Монітор підключили не в той розєм. Якшо відеокарта окремо то монік тре у розєм на відеокарті підключити. Так зайдіть на офіційний сайт http://www.ubuntu.com/ там завжди найсвіжіший убунту.
Якщо не біпає, значить навіть біос не грузиться. Швидше за все щось із залізом, можливо десь контакт не дотиснутий, можливо кулер на проці не крутиться (багато мамок так захощаються від перегоряння проца). В мене таке бувало. Якщо він не на гарантії то я спочатку розкрутив би його і подотискав всі контакти (шлейфи, память, все що в слотах). Якщо не допоможе то наступним кроком я б обнулив біос. (Біля батарейки "таблетки" є один джампер, перекинути його в іншу позицію і включити комп на кілька секунд, потім поставити як було і включити комп. )
найпростіше то відкрити файл у віртуал-дабі, там є закладка стрімс, потім стрім-ліст, потім вибираєте необхідну доріжку (якщо є декілька) і тиснете сейв вав.... всьо...
ну тоді кілька варіантів перший, спробувати стандартний муві мейкер (але буде не мп3, а аудіо, але потім можна конвертнути) другий, конвертуємо в "нормальний" формат 3 джі пі відеоконвектором (або шось по аналогії... тотал відео теж підійде), а далі всьо таке саме ну і третій, захоплюємо звук безпосередньо зі звуковухи... неро вейв едітор або шось подібне
Получилось зробити з допомогою AIMP2, Він захвачує звук зі звуково карти і разом з тим і декодер має для перекодування з WAW в MP3.
Люди допоможіть!полетіла вінда,а на понеділок дуже потрібен буде комп,а всі знайомі зараз не у Львові.дайте хтось віндовсХР,скажете куди і я завтра до вас підїду. якщо хтось погодиться,будь-ласка напишіть мені в аську 63447755
Підкажіть де можна почитати як підключити Front panel audio а також speaker в материнській платі Intel DP45SG. Скачав дві мануалки але толком нічого там не пише.
Та як, в мануалі має бути намальований розєм з підписом дротиків, а на дротиках мають також бути підписи. Якщо мануал не показає, затрудняюсь як можно Вам це розказати
Справа в тому що написи на розємах материнської плати (ті, що в мануалі розписані) і на дротиках не співпадають. Тому і запитую.
Вони дуже рідко коли співпадають, але мікрофон втикніть він має співпадати, потім правий та лівий канал а землю куда влізе. або напишіть назву ваших контактів на аудіо кабелі.
Поможіть з КОМПОМ !!!!!!!! Народ в мене шось діється з компом я неможу відкрити картинки або папку де є картинки він зависає, в мене не робе диспетчер задач пише: диспетчер задач відключений адміністратором. і ше я неможу включити компа без діска. неможу відкрити деякі інсталяції, неможу скопірувати і вставити файли в друге місце зависає( я перевіряв від вірусів нема переставляв віндовси від сп1 до сп3 СКАЖІТЬ БудьласкаШО РОБИТИ??????????????
ДОПОМОЖІТЬ З КОМПОМ!!!!!!!! Народ в мене шось діється з компом я неможу відкрити картинки або папку де є картинки він зависає, в мене не робе диспетчер задач пише: диспетчер задач відключений адміністратором. і ше я неможу включити компа без діска. неможу відкрити деякі інсталяції, неможу скопірувати і вставити файли в друге місце зависає( я перевіряв від вірусів нема переставляв віндовси від сп1 до сп3 СКАЖІТЬ БудьласкаШО РОБИТИ??????????????