Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Discussion in 'Комп'ютери' started by ZENIT, Aug 25, 2008.

1. LimpBizkit

LimpBizkit Member

Всім привіт.народ,хтось може поділитись Убунтою чи Мандрівою.якщо не жалко

2. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Найпростіший варінт : Можливо Монітор підключили не в той розєм. Якшо відеокарта окремо то монік тре у розєм на відеокарті підключити.

Так зайдіть на офіційний сайт http://www.ubuntu.com/ там завжди найсвіжіший убунту.

Last edited: Jan 20, 2009
  3. LimpBizkit

LimpBizkit Member

нажаль немаю швидкісного інтернету.сижу з Life:)

4. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Якщо не біпає, значить навіть біос не грузиться.
    Швидше за все щось із залізом, можливо десь контакт не дотиснутий, можливо кулер на проці не крутиться (багато мамок так захощаються від перегоряння проца).
    В мене таке бувало.
    Якщо він не на гарантії то я спочатку розкрутив би його і подотискав всі контакти (шлейфи, память, все що в слотах).
    Якщо не допоможе то наступним кроком я б обнулив біос. (Біля батарейки "таблетки" є один джампер, перекинути його в іншу позицію і включити комп на кілька секунд, потім поставити як було і включити комп. )

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

і замовте поштою.
    Перевіряв - присилають безкоштовно.

6. Мартин Боруля

Тоді гірше. Можливо в когось із друзів є? Ісошка займає усього 700 метрів.

7. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Ніби проста задача, хочу витягнути пісню (без відео) з відеофайла, але щось не знаю як. Допоможіть.

8. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

найпростіше то відкрити файл у віртуал-дабі, там є закладка стрімс, потім стрім-ліст, потім вибираєте необхідну доріжку (якщо є декілька) і тиснете сейв вав.... всьо...

• Подобається Подобається x 3
  9. Максим Великий

саме той відеофайл не хоче у віртуалдабі відкриватися

10. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

ну тоді кілька варіантів
    перший, спробувати стандартний муві мейкер (але буде не мп3, а аудіо, але потім можна конвертнути)
    другий, конвертуємо в "нормальний" формат 3 джі пі відеоконвектором (або шось по аналогії... тотал відео теж підійде), а далі всьо таке саме
    ну і третій, захоплюємо звук безпосередньо зі звуковухи... неро вейв едітор або шось подібне

11. Максим Великий

Получилось зробити з допомогою AIMP2, Він захвачує звук зі звуково карти і разом з тим і декодер має для перекодування з WAW в MP3. :)

12. LimpBizkit

LimpBizkit Member

Люди допоможіть!полетіла вінда,а на понеділок дуже потрібен буде комп,а всі знайомі зараз не у Львові.дайте хтось віндовсХР,скажете куди і я завтра до вас підїду. якщо хтось погодиться,будь-ласка напишіть мені в аську 63447755

13. Мартин Боруля

Підкажіть де можна почитати як підключити Front panel audio а також speaker в материнській платі Intel DP45SG. Скачав дві мануалки але толком нічого там не пише.

14. andrewdor

andrewdor Well-Known Member

Та як, в мануалі має бути намальований розєм з підписом дротиків, а на дротиках мають також бути підписи.
    Якщо мануал не показає, затрудняюсь як можно Вам це розказати

15. Мартин Боруля

Справа в тому що написи на розємах материнської плати (ті, що в мануалі розписані) і на дротиках не співпадають. Тому і запитую.

16. andrewdor

andrewdor Well-Known Member

Вони дуже рідко коли співпадають, але мікрофон втикніть він має співпадати, потім правий та лівий канал а землю куда влізе.

або напишіть назву ваших контактів на аудіо кабелі.

Last edited by a moderator: Feb 5, 2009
  17. Мартин Боруля

18. Falkorn

Falkorn New Member

Поможіть з КОМПОМ !!!!!!!!

Народ в мене шось діється з компом я неможу відкрити картинки або папку де є картинки він зависає, в мене не робе диспетчер задач пише: диспетчер задач відключений адміністратором. і ше я неможу включити компа без діска. неможу відкрити деякі інсталяції, неможу скопірувати і вставити файли в друге місце зависає( я перевіряв від вірусів нема переставляв віндовси від сп1 до сп3 СКАЖІТЬ БудьласкаШО РОБИТИ??????????????:ireful1:

19. Falkorn

Falkorn New Member

ДОПОМОЖІТЬ З КОМПОМ!!!!!!!!

Народ в мене шось діється з компом я неможу відкрити картинки або папку де є картинки він зависає, в мене не робе диспетчер задач пише: диспетчер задач відключений адміністратором. і ше я неможу включити компа без діска. неможу відкрити деякі інсталяції, неможу скопірувати і вставити файли в друге місце зависає( я перевіряв від вірусів нема переставляв віндовси від сп1 до сп3 СКАЖІТЬ БудьласкаШО РОБИТИ??????????????:ireful1:

20. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

хто Вам допоможе, якщо Ви приховуєте від нас інформацію про те, який саме комп"ютер використовуєте

а де твій аватар? :)