Та не проблема, але образливо що все працює, але відео не визначається... ---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ---------- Ойой. Зроблю поправку, бо серед ночі не звернув увагу. Встановилася підтримка відеокарти, в трей залізло 3 значки для керування установками звуку, HD, і відео, але зараза, відеоконтроллер НЕ ВИЗНАЧЕНО!!!
Спробуйте програмами типу Driver Sweeper вичистити весь той мотлох (драйвери відеокарт) який містить "зверь". Потім лише після цього встановлюйте програмне забезпечення для відео.
Не пробував Driver Sweeper зараз скачаю, але зайвого "мотлоху" немає і ПЗ програмне встановилося, як я писав вище, тільки не бачить чортовий Win Zver (повторюсь перевірений роками крім ноутів) саме відеокарти (чисто на апаратному рівні) І освіта відповідна є і досвід практичний, але блін, СТУПОР...
Можливо уже всім набрид, сорі Але тут уже спортивний азарт. Driver Sweeper закачав, встановив, тільки він, вищезгаданий, ще більше додав "мотлоху" в реєстрі, а відеокарти НЕМАААААААААА...
Всім привіт! Можливо хтось має/знає просту програму для монтажу відео (без купи всяких фільтрів). Основна вимога: юзер френдлі інтерфейс і можливість редагування відео в форматі mp4 (просто windows movie maker як не дивно не підтримує такий формат). Буду вдячний за допомогу!
В самсунга така проблема була досить часто з драйверами до моніторів. Розкатайте потрібний драйвер у папку. Потім встановіть його вручну.
Может Вам кто-то подскажет больше... но надо восстановить или скачать с интернета программу, у меня "Torrent", а тогда есть такие сайты , которые позволяют качать фильмы этой программой.
Спасибо, конечно, но я просил ДЛЯ ЛУЗЕРА. Что значит восстановить? Где скачать? Короче, пошагово мне надо. Как для тупого военного, кем я и являюсь. Делай раз - то-то. Делай два - то-то. И так далее по разделениям. Может кто помочь?
Скачуєте і встановлюєте програму. Йдете на отакий для прикладу сайт. Реєструєтесь і читаєте правила. Вибираєте фільм, і скачуєте торрент файл Запускаєте, автоматично включається Ваш торрент-клієнт, вказуєте шлях, куди скачати фільм, вибираєте серед запропонованих файлів ті, котрі Вам потрібні. Качаєте. Насолоджуєтесь.
http://toloka.hurtom.com/faq.php#top Тут пише, прочитайте... Але читайте не тільки перші пару слів, а пошукайте, де пише "Як скачати"
Вітаю. Не знайшов розділу чи подібної теми, а нову створити не можу, бо щойно зареєструвався. Допоможіть будь-ласка знайти у Львові хорошого програміста PHP, який би написав програму-базу під LINUX. Можливо, є сайт чи спеціалізований форум для таких "замовлень"? П.С. (для адмінів сайту): А взагалі - не зрозуміло, чому я маю чекати 5 днів і назбирати 30 "чогось", щоб мати можливість створити тему.
Ботомушо форуму не потрібні юзери-спішуни. Почитаєте форум, перестанете запитувати про уже написане 5 років тому.
що робити якщо в мене раніше був пошук в мозілі і в гуглі, а тепер все змінилось на mail.ru, яндекс i Livetool. Як мені повернути все назад?