Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Это не проблема поменять винд на ноутбуке?

2. randylv

randylv Well-Known Member

Та не проблема, але образливо що все працює, але відео не визначається...:cry:

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

Ойой. Зроблю поправку, бо серед ночі не звернув увагу. Встановилася підтримка відеокарти, в трей залізло 3 значки для керування установками звуку, HD, і відео, але зараза, відеоконтроллер НЕ ВИЗНАЧЕНО!!!

3. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Спробуйте програмами типу Driver Sweeper вичистити весь той мотлох (драйвери відеокарт) який містить "зверь". Потім лише після цього встановлюйте програмне забезпечення для відео.

• Подобається Подобається x 1
  4. randylv

Не пробував Driver Sweeper зараз скачаю, але зайвого "мотлоху" немає і ПЗ програмне встановилося, як я писав вище, тільки не бачить чортовий Win Zver (повторюсь перевірений роками крім ноутів) саме відеокарти (чисто на апаратному рівні)
    І освіта відповідна є і досвід практичний, але блін, СТУПОР...

5. jFobos

jFobos J-Fobos

//delete //delete //delete

6. syavych

syavych копач

а от і ні, краще:
    //format //format //format :)

• Подобається Подобається x 3
  7. randylv

Можливо уже всім набрид, сорі:cry:
    Але тут уже спортивний азарт. Driver Sweeper закачав, встановив, тільки він, вищезгаданий, ще більше додав "мотлоху" в реєстрі, а відеокарти НЕМАААААААААА...

8. MaksymK

MaksymK Active Member

Всім привіт! Можливо хтось має/знає просту програму для монтажу відео (без купи всяких фільтрів). Основна вимога: юзер френдлі інтерфейс і можливість редагування відео в форматі mp4 (просто windows movie maker як не дивно не підтримує такий формат:sad:). Буду вдячний за допомогу!

9. Engineer

Engineer ..........

drp.su вам в поміч

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

В самсунга така проблема була досить часто з драйверами до моніторів. Розкатайте потрібний драйвер у папку. Потім встановіть його вручну.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Буду признателен, если кто для лузера объяснит как качать кино и смотреть его.
    Спасибо.

12. terRen

terRen Дуже важлива персона

Может Вам кто-то подскажет больше... :)но надо восстановить или скачать с интернета программу, у меня "Torrent", а тогда есть такие сайты , которые позволяют качать фильмы этой программой.

• Подобається Подобається x 1
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо, конечно, но я просил ДЛЯ ЛУЗЕРА.
    Что значит восстановить?
    Где скачать?
    Короче, пошагово мне надо.
    Как для тупого военного, кем я и являюсь.
    Делай раз - то-то.
    Делай два - то-то.
    И так далее по разделениям.
    Может кто помочь?

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Скачуєте і встановлюєте програму.

Йдете на отакий для прикладу сайт. Реєструєтесь і читаєте правила.

Вибираєте фільм, і скачуєте торрент файл [​IMG]

Запускаєте, автоматично включається Ваш торрент-клієнт, вказуєте шлях, куди скачати фільм, вибираєте серед запропонованих файлів ті, котрі Вам потрібні. Качаєте.

Насолоджуєтесь.

• Подобається Подобається x 3
  15. Templar

Templar Дуже важлива персона

http://toloka.hurtom.com/faq.php#top
    Тут пише, прочитайте...
    Але читайте не тільки перші пару слів, а пошукайте, де пише "Як скачати"

Останнє редагування модератором: 27 січ 2012
    • Подобається Подобається x 2
  16. Presto

Presto New Member

Вітаю.
    Не знайшов розділу чи подібної теми, а нову створити не можу, бо щойно зареєструвався.
    Допоможіть будь-ласка знайти у Львові хорошого програміста PHP, який би написав програму-базу під LINUX. Можливо, є сайт чи спеціалізований форум для таких "замовлень"?

П.С. (для адмінів сайту): А взагалі - не зрозуміло, чому я маю чекати 5 днів і назбирати 30 "чогось", щоб мати можливість створити тему.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Потому что.
    Не нравится - до побачення!

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ботомушо форуму не потрібні юзери-спішуни. Почитаєте форум, перестанете запитувати про уже написане 5 років тому.

19. Presto

Presto New Member

Вельми вдячний. :sad:

20. що робити якщо в мене раніше був пошук в мозілі і в гуглі, а тепер все змінилось на mail.ru, яндекс i Livetool. Як мені повернути все назад?

а де твій аватар? :)