не підкажите, чому, коли вмикаю комп'ютер, з'являється вікно "IDM був зареєстрований з допомогою фальшивого серійного номера, IDM закривається". Таке вже десь більше місяця. І не можливо скачувати чи відкривати певні формати файлів
а як його видалити? Він не потрібний? ---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ---------- і там пише, шо треба ввести серійний номер чи купити
Увас стоїть Internet Download Manager взаламаний, він про то дізнався і образився і тому говорить, що йому треба правильний серійний номер. Поставте Download Master, якщо так потрІбно менеджер завантажень, або доповнення до Firefox - Download Them ALL! Певні формати файлів то які ?
розширення, здається, не відкриваються ppt, pdf. І ще: в мозілі я не можу вконтакті слухати аудіозаписи через це, а в інтернет експлорер можу. І скачувати нічого не можна. В усіх випадках те вікно вискакує. А як їх поставити? То безплатно? Тобто оці додатки типу: А вони не можуть мати вірусів? DownThemAll! PDF Download ---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ---------- а можна видалити IDM? Як це зробити? І через що він може бути зламаний? ---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ---------- в мене IDM є в меню пуск, але він навіть не відкривається!
Хелп, друзі! Сайти виробників не допомогли, надіюсь на розумні голови... Бюджетний ноут НР635. Був із встановленим Linux ом. Замісь нього поставив ХР professional 32 (зверску, але перевірену роками). Драйвери з горем пополам встановив практично усі, крім: перелопатив де міг, не можу знайти драйвер відеокарти. Вінда показує "Для устройства не установлены драйверы. (Код 28)" і встановила стандартний VGA драйвер. Відповідно ні DirectX ні HD графіка, ні параметри дисплею змінити не можу. Даю нижче всі подробиці, порадьте будь-ласка, бо реально мушу його віддати на роботу в повноцінному робочому стані "ще позавчора". Варіанти поставити назад Linux чи Win 7 не підходять. Дуже чекаю!!! ноутбук HP 635 заводська модель A1E50EA#ACB (напевно важливо бо там є пару конфігурацій) чіпсет AMD E450 APU with Radeon HD graphic в диспетчері не визначає: код екземпляру пристрою: PCI\VEN_1002&DEV_9806&SUBSYS_3577103C&REV_00\3&2411E6FE&0&08 коди ID обладнання: PCI\VEN_1002&DEV_9806&SUBSYS_3577103C&REV_00 PCI\VEN_1002&DEV_9806&SUBSYS_3577103C PCI\VEN_1002&DEV_9806&CC_030000 PCI\VEN_1002&DEV_9806&CC_0300
Маю Zver дороблений нашими львівськими Мудрецями. Працює на ньому вся контора (7-8 роб. місць) + власні внутрішні спеціалізовані програми йдуть досконало, тому про свіжішу версію чи Win7 мова наразі не йде. ---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ---------- SPB, дякую, але у мене стоїть DriverPackSolution з останніми поновленнями. Він знайшов майже усе, крім цієї чортової відеокарти! Тому і хелпаю хто щось нове підкаже
В даній вінді виключені. Суть не в тому...На сайтах виробника HP і AMD є драйвери для відеокарти і повний набір ПЗ для обслуговування чіпсета, але вони розраховані або під Linux або під Win 7 (хоча і декларуються і для ХР ). Наскільки я зрозумів, саме ця модель ноута (A1E50EA#ACB) є доволі новою тому розробники не мають або з певних причин не дають драйвери під стару ХР. Але ж вихід має бути...
Сподіваюсь "добрий жарт", мережа гх нічого специфічного . В параметрах прописано ZVER 2010 SP3 syavych, тіко не продавайте мій IP в органи, бо баюс-баюс А по темі, порадьте справді щось реальне, бо чи у мене ступор, чи інет загнувся...
Пробував. Йде програма інсталяції, попереджає про перезагрузку (автоматом не перезагружається), вручну перезавантажую - та ж картина: стандартный vga драйвер... Може діло в чіпсеті? Як вважаєте? ---------- Додано в 02:54 ---------- Попередній допис був написаний в 02:49 ---------- Та зрештою ні бо вайфай, блютус, тачпед, камера, мікрофон, мережа встановилася. Себто все працює крім "нєізвєсного" вга устройства. От головоломка, правда?
З власного досвіду більше схиляюсь, що проблема (конфлікт) в віндовс. У знайомого була схожа проблемка. Я проковирявся з його ноутом цілий день. Потім почав "методом тику" ставити інші віндовси і на одному з них "заработала"