Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. Кохана

Кохана LuBimaya

та зробила вже...

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

"Очумєлиє ручкі" Оленки догралися і тепер на її моніторі тільки таке:
    Що тепер зробити,щоб комп знову працював?

3. Engineer

Engineer ..........

щось видаляла з корня диску С ?
    Опиши свої дії перед цією халепою.

Якщо просто стерла - то потрібно файлик ntldr покласти в корінь диска С.
    або переставити вінду.

• Подобається Подобається x 2
  4. ovod

ovod Well-Known Member

найпростіше переставити вінду,
    а якщо є бажання побавитися то сюди

5. Alias

Мене при цьому дійстві не було,у мене свій комп.мала сказала,що видаляла картинки ,а потім почистила корзину.Схоже,що видалила не тільки картинки...

6. Engineer

Engineer ..........

а шоб не переставляти вінду є кілька варіантів (звичайно, якщо вона тільки картинки постирала..)
    Варіант 1
    1) качаєш Alkid live cd, або ынший лайв сд, навыть лынуксовський установочний дістр підійде
    2) дальше тобі потрібнто знайти ntldr. можна скачати з нету, або взяти з ыншого компутера (він скритий і системний).
    3) записати його на фляшку.
    4) запустити лайв-сд і перекинути ntldr в корінь диску
    5) Потім можна і чайку випити ))))

Варіант 2
    знымаэш хард з компутера підключаєш до ыншого компютера і повторяєш п4-5

Варіант 3
    те саме шо вар 1 тільк вже замість лайв-сд використовувати загрузочну фляшку

Варіант 4
    ше не придумав ):dntknw:

Останнє редагування: 5 чер 2011
    • Подобається Подобається x 5
  7. Alias

О,завтра спробую так зробити,дякую:give_rose:

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ніколи не вірила в цей метод. Зараз спробувала з цікавості. Ніякі плеєри не бачать це *.аві.

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Завжди так роблю, коли на маку записую іграшки. Колись наївно конвертувала .mdf, тепер тупо переіменовую в .iso і все працює.

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Оводе, дякую тобі велике за допомогу!!! Все працює!!! Ну не могла я його встановити сама і всьо.... хоча все так робила і скачувала потрібний пакет.... Дякую!!!!!!!!!;)

11. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Потрібно "реанімувати" флешку!
    Флешка не нова, але працювала справно, аж доки "в один прекрасний день" не глюкнула. Тобто, комп її бачить, але об"єм замість 4Гб показує 50Мб (чи близько того). Відкрити не виходить. Форматувати через "віндовз" - також :sad:
    Радять якось "форматнути через ДОС", якщо не допоможе, тоді можна викинути...
    Хто підкаже як це зробити?
    Флешка - щось типу такої http://www.google.com.ua/imgres?img...kNTvrICs7dsgaGnb3vDg&ved=0CCgQ9QEwAQ&dur=2569

12. ovod

ovod Well-Known Member

13. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Якщо дійсно ткака як на сцилці то вам повезло що це трансценд. В цієї фірми є класна програмуліна Transcend Flash Recovery. В гугулі є ссилки. Вона мене не раз виручала.

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Якщо досі не вирішилось це питання то можна скачати Лайв сіді з вбудованим пунктом "Run with NTLDR is missing" просто запустите з цього пункту і диск сам пофіксає цю проблему.

14. Speedo78

Нажаль я помилився. У мене якийсь "крузер". Дав на сервіс, кажуть "не підлягає відновленню". Щось там згоріло, якась схемка, чи т.п., яка вартує як 2 таких флешки.

Маю ще одне питання, як видалити ПОВНІСТЮ акаунт vkontakte.ru
    Описаний тут http://raro4ka.livejournal.com/16387.html спосіб не допомагає (не знайшов у себе такої менюшки як "Хто може дивитися вашу сторінку" :sad: )

15. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

А якщо всюди опставити пункт : "Лише я" ?

16. Speedo78

та так і зробив вчора, але , нажаль мій аккаунт нікуди не дівся :ireful:

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А помітили, що

• Подобається Подобається x 1
  18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ракетним ударом по серверу.
    Нє?

19. Engineer

Engineer ..........

- Просто нехочуть братися за відновлення, їм вигіднше вам продати ше одну флешку
    http://flashboot.ru/iflash.html шукаэте pid i vid флехи - скачуєте потрібні утіліти для контроллера памяті і пробуєте. Я так свою 8-ми гігову відновив.А ще почитайте їхнй форум.

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

жахнути по раід масиву ЕМІ або
    :)))

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

А ще що в любий момент можна відновити свою сторінку - це все ілюзія , що можна видалити

20. Speedo78

Крім таких радикальних методів нічого не допоможе?

Та я б не видаляв, хтів просто "приховати" своє прізвище, залишити ім"я, але ж ЩСХ і то не можу зробити "неодобрено модератором" чи т.п.

а де твій аватар? :)