а вот це можна дізнатися зрівнявши пару файлів одного формату і звірити початок - тоді відповідно замінити потрібні в нестандартному відео - Хоча, можливо, я пишу повний нонсенс
шось воно в мене з 5 спроб не змогло загрузитися у різні редактори...на тому я й полишив ту невдячну справу...
А я не можу фото подивитись!!! У мене місінг плаг-ін... зараза.... довбаний лінукс.... ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ---------- бо не можу їх встановити на той чудо-лінукс, ті чудо плаг-інс... собака дика... і флеш плеєр теж не встановлюється... вже більше тижня живу як на марсі....
поставила Гугл Хроміум. Був мозила, але то ще гірше... Про лінукс точно не знаю, але знайшла таке: Дистрибутив Linux Mint 9 isadora Окружение рабочего стола Gnome 2.30.2(Ubuntu 2010-06-25) Ядро Linux 26.32-21-generic було би простіше, вже поставила би... мій компьютер не потягне сьому вінду
овод, не можу вставити файл в папку... не копіюється... каже, що доступу не маю... скачала, що далі? встановити пакет?
запускай..))))) напиши мені id і пароль в приват... ---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ---------- в мене в списку програм чогось він не відображається.. тому можна відкрити термінал, написати teamviewer, натиснути ентер
спочатку запусти.. ---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ---------- програми-інструменти-термінал.. в терміналі написати teamviewer, натиснути ентер