Майже персвідчився то все Каспер.Щось похоже в мене вже було. Пише що драйвер є,я дивився дійсно в Віндосовській папці він є,сістем 32 драйвери файл є але пише що він не має цифрового підпису.Через це і вся проблема
Може хтось зустрічався з відео-форматом *.igd? В мене є 4 коротких фільмів з камер відео-нагляду. Треба буде їх закинути в нет, щоб потім додати на сайт. Зараз пробую на Vimeo завантажити, може буде видно. Але там довго щось завантажується і каже чекати на щось.. Короче, думаю, що треба конвертувати ці відяшки. Але не можу знайти конвертора, який це зробить. Маю ще програму iGuard Player, якою відкриваю відео на компі, але там можна тільки скріншот з відео зберегти на комп. Вже надумала по кадру стягнути цілий фільм і потім скласти. Але то буде дууууже довго. Якісь ідеї?
Дякую, але не підходить Відео не додалось до цієї програми нормально. А конвертація не проходить взагалі
Дякую, але і там потрібного формату нема Хоча ця програма, мабуть, підтримує найбільше форматів з тих всіх, які сьогодні перебрала.. Придумала варіант, але не знаю чи таке можливо. Запустити відео на компі, щоб програлось, а якоюсь програмкою його записати чи то скопіювати як відео з екрану. Ну як макромедіа записувала в презентацію скріни з екрану з кліками.. Не знаю чи зрозуміло висловилась Якщо таке можливо, то як називаються програми до таких дій?
Screen Recorder - ось допустим маленька, простенька, безплатна програмулька http://camstudio.org/ підтримую, а ми вже шось пошаманим:cool: PS: а варіант завантажити на ютуб - він же то відео переконвертує в формат мр4 потім вже скачати готове відео ютубу ?
А може кинути з того реєстратора сигнал напряму на телевізор? Він транслює ж в Палі або Секамі... Якщо є тільки доступ до файлів - то їх можна прокрутити на подібному апараті і зробити захват відео.
погугливши найшов таке http://www.iguard.com/support.shtml#iCV.Download iGuard використовує такі кодеки для запису Video Codec Intel IYUV Intel Indeo 4.5 Microsoft MPEG-4 V2 Divx 505 тобто чисто теоретично, якщо у вас є заінсталений k-lite mega codec pack зы всым компонентами- то віртуалдаб має преспокійно відкрити данний тип файлу, так як йому пофіг яке розширення (в принципі)... хоча можуть бути і проблеми якщо частота кадрів зйомки приблизно 100 кадрів в секунду - були випадки, що потрібно було шаманити , що переконвертувати відео з камер спостереження і потрібно було шаманити і танцювати з бубном навколо компутера прицьому читаючи матру.Але все получилося :cool:
Там іде простий мпег 2 проте там є змінна частота кадрів - від 1 до 25 в секунду. Тут і виникають проблеми з конвертацією... Тому стандартні програвачі не бачать. Думаю стартові біти формату дизінформують систему. Можна ще спробувати тупо перейменувати розширення на .mpg2 Може допоможе
Величезне дякую!!! Нарешті домудохала ці відео!!! Правда відео чомусь записались вверх ногами, але то вже можна виправити в звичайних програмках для роботи з відео. Власне це і є тема - викласти відео в нет, щоб потім вставити на сайт плеєр з ним, але от цілий день Vimeo казав, що відео має конвертуватись, і таки нічого з ним не вийшло - не показується. Думаю на Ютубі було б те саме. В мене нема телевізора Поставила цей кодек, бо в мене була інша версія. Все одно ВіртуалДаб не хоче відкривати такі файли, як і раніше. Помилка: "Couldn't locate decompressor for format 'ix(r)1' (unknown). VirtualDub reguires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable". Дякую всім за допомогу!! Стільки нового сьогодні дізналась
як нема? не може такого бути... може то віруси.... ---------- Додано в 07:58 ---------- Попередній допис був написаний в 07:48 ---------- але все-таки виложи десь щоб мона було скачати... охота подивитися на цей екземпляр...
выруси зїли телевізор ---------- Додано в 08:53 ---------- Попередній допис був написаний в 08:51 ---------- вот цікаво якщо відкрити відео в хекс-редакторі і змінити ті стартові біти на стандартні, шо буде )