Ігри іноді вибиває через великий час затримки (відклику)... (багато переходів - інформація може бути застарілою для гри) Перепрошую, наплутав - прочитав, що ігри не йдуть... Соррі. ---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ---------- Може бути завелика довжина пакету. Спробуйте налаштувати свіч так, щоб MPU зменшити з 1500 до 1482 хоча би...
А що це таке? Вибачайте але я дохтор і таких слів не знаю.Я провів кабель зі свого компа до свіча на під, а з свіча роздав і-нет двом дітям.
Певно все ж таки MTU http://www.cisco.com/en/US/tech/tk175/tk15/technologies_tech_note09186a0080093bc7.shtml Такі параметр(и) налаштовують на "пограничному" обладнанні. Якщо у цьому причина тоді це проблема провайдера. Вимкніть фаєрвол на своєму компютері і тоді пробуйте. На іншому запустіть через cmd (windows+R) "pathping 8.8.8.8" або tracert 8.8.8.8 і результати викладайте сюди.
Не получиться так, ми вже пробували.Конфлікт айпішок получається. Нам потім провайдер сказав, що так не буде робити.Тільки від сновного компа.
Доброго вечора. Чи є хто на форумі? Мені потрібна допомога. Я їду в дорогу, хотів на iriver закинути аудіокнигу, щоб послухати щось в потязі але комп її не бачить.Не можу її установити на компі. На плеєрі пише USB cjnnected а комп не бачить.Що робити?
Його комп не розпізнав. Вам треба зайти в інсталяцію пристроїв і видалити невдало встановлений девайс. Потім як підключите його ще раз - пройдіть повну процедуру налаштування.
Там (в програмі установки на якомусь кроці 4-му начебто) має бути список встановлених девайсів. Ваш треба видалити або доінсталювати.
в диспечері пристроїв є якийсь пунктик з знаком оклику ? Який віндовс?(і чи віндовс?) збірка чи чистий ? Раніше таке траплялося ?
Там за звичай флешка не прописується... ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ---------- Спробуйте проінсталювати його як флешку (ЮСБ накопичувач) воно має провести перевірку під'єднаних пристроїв. ---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ---------- В диспетчері пристроїв можна обновити дані. Або перезавантажити комп...