Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

На основний комп.

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ----------

Може бути завелика довжина пакету. Спробуйте налаштувати свіч так, щоб MPU зменшити з 1500 до 1482 хоча би...

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

А що це таке? Вибачайте але я дохтор і таких слів не знаю.Я провів кабель зі свого компа до свіча на під, а з свіча роздав і-нет двом дітям.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

А чому б не попробувати методом наукового тику дати нет на свіч а з нього розкинути на компи?

• Подобається Подобається x 1
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є налаштування свіча. Якщо маєте до них доступ - спробуйте пошукати в закладці setup...

6. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Певно все ж таки MTU
    http://www.cisco.com/en/US/tech/tk175/tk15/technologies_tech_note09186a0080093bc7.shtml
    Такі параметр(и) налаштовують на "пограничному" обладнанні. Якщо у цьому причина тоді це проблема провайдера. Вимкніть фаєрвол на своєму компютері і тоді пробуйте. На іншому запустіть через cmd (windows+R) "pathping 8.8.8.8" або tracert 8.8.8.8 і результати викладайте сюди.

• Подобається Подобається x 2
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Треба перевірити в налаштуваннях мережі чи ДНСи всюди вписані.

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не получиться так, ми вже пробували.Конфлікт айпішок получається. Нам потім провайдер сказав, що так не буде робити.Тільки від сновного компа.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так. :) .....

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Доброго вечора. Чи є хто на форумі? Мені потрібна допомога. Я їду в дорогу, хотів на iriver закинути аудіокнигу, щоб послухати щось в потязі але комп її не бачить.Не можу її установити на компі. На плеєрі пише USB cjnnected а комп не бачить.Що робити?

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Його комп не розпізнав. Вам треба зайти в інсталяцію пристроїв і видалити невдало встановлений девайс. Потім як підключите його ще раз - пройдіть повну процедуру налаштування.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

А як туди зайти?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Панель керування/установка і діагностика устаткування.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

я так зрозумів що там має бути папка з невдало встановленими девайсами

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Там (в програмі установки на якомусь кроці 4-му начебто) має бути список встановлених девайсів. Ваш треба видалити або доінсталювати.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Діло в тому що там його немає або якось інакше називається

17. Engineer

Engineer ..........

в диспечері пристроїв є якийсь пунктик з знаком оклику ? Який віндовс?(і чи віндовс?) збірка чи чистий ? Раніше таке траплялося ?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Там за звичай флешка не прописується...

---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:49 ----------

Спробуйте проінсталювати його як флешку (ЮСБ накопичувач) воно має провести перевірку під'єднаних пристроїв.

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:50 ----------

В диспетчері пристроїв можна обновити дані. Або перезавантажити комп...

19. Engineer

Engineer ..........

якщо проблема з юсб портом або девайсом то описується

Ось до прикладу конфлікт МФУ і флешки
    Безымянный.jpg

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Або я не уважний, або не зустрічав (не копався):pardon:

а де твій аватар? :)