системою - це може бути все що завгодно. Заблокувати якщо не знаєте що це! При потребі потім можна переглянути правила і дозволити. Перевіритись на тривіруси!
системі в неті - нема чого робити. Заблокуйте системні звернення, якщо нет працюватиме - то дайте файерволу вказівку - запам'ятати правило...
Все пішло класно. Знайшов на диску записаний Каспер і все відкрило. Але все рівно, попробував відключити захист Каспером і відкрити доктора Веба курельта не йде, хоча записував з офіційного сайта.Очевидно якась програма Касперського стоїть, яка мішає включати інші програми.
І у мене така байда, не знаю,що з цим чинити. Завжди відправлених більше ніж прийнятих. Хтось каже,що це програма-шпіон, а є ще проги.які збирають дані про програми, отож вони і "нє дрємлют".Антивірус їх не бачить і вони "пашут."
Відключив торенти, відключив все що може бути, і все рівно відсилає 40 приймає 20 тобто рівно наполовину більше.
деякі файєрволи теж вихідні пакети штампують неслабо. з відключеними антивірусами і файєрволами та ж пісня?
Маю таке запитання: в офісній мережі заблоковано доступ до "соціальних сайтів", в тому числі "вконтакте". Мені воно нафік не потрібно, але при спробі відкрити будь-яку гілку ЛФ відбувається гальмування на кілька хвилин, при цьому браузер пише "Завантажується vkontakte.ru..." І на деяких інших веб-сторінках - аналогічно. Як вплинути на ситуацію "на місці" - тобто відкинути спробу завантаження вконтакте без гальмування гілки? Firefox 3.6.17, Windows 2000 SP4 Pro (eng). Феєрвола нема. Поки що використовую хитрий анонімайзер, але він сам по собі гальмує і не підтримує куки.
У мене стоїть основний комп"ютер.Від мене до свіча йде кабель.Від свіча бере інтернет син.Було все нормально, а тепер не відкриваються в нього сторінки, ігри(танки) йдуть,скайп працює а сторінки не відкриває.Що може бути, може я коли мутив з антивірусом, щось в налагодженнях не те відключив? Підкажіть будьте добрі.Але не можна сказати, що зовсім нейде, якщо раз з 10 обновити сторінку, то на 11 обновить.
В мене через вай-фай така фігня....перезагружаю роутер і все нормально... Але в свічі,якщо не помиляюсь перезагружати нічого.....