Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. ovod

ovod Well-Known Member

тільки щось деколи сервери не дають кусків фоток....

2. syavych

syavych копач

Я так і робив :) При невеликих розмірах карти (мені достатньо було центру Праги) і середній деталізації - достатньо пару прінтскрінів (в мене було 3*2=6). Для центру Львова думаю також не багато треба.
    Програма хороша, але мінус її в тому, що працює лише з гугл-мапами, а іноді краще працювати з іншими картами (наприклад, mapy.cz ;) )

П.С. В мене в psd є вже карта Львова, але вид зі супутника, тобі ж мабуть краще вид звичайної мапи...

3. ovod

ovod Well-Known Member

а в чому різниця?

4. syavych

syavych копач

То вже залежить від конкретної задачі. Наприклад якщо взяти Львів: на гуглі номери будинків видно лише при масштабі 50м (та й то якщо видрукувати на А4 важко розгледіти), на maps.yandex чи mapia добре видно вже при 200м; на гуглі назви вулиць в основному латинкою (+ дублюються укр. якщо є місце) - комусь корисно, але кому не треба, то це заважає. Відкрийте ту ж Прагу в mapy.cz і гуглі - для туриста різниця велика. І т.д.

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Власне хотіла з номерами будинків, але глянула, що то треба сильно збільшити, щоб добре видно було, а це займе купу паперів. Спробувала прінсткрінами прикинути такий масштаб, щоб вулиці були добре чительними - вийшло 30х80 см. Може бути.
    Таки фотошопом виходить найзручніше, бо ще зафарбую на карті вулиці, по яких варто пройтись, і шляхи як де добратись.
    Дякую всім за поради! :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Підкажіт баранові,як відео,котре загрузив"єм на свій ютубівский канал,розвернути на 90 градусів вправо і так лишити?
    Або,хоча б як його видалити відти?

7. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

заходите у свій профіль ("моє відео"), зверху є закладка "відеоредактор", тицькаєте і попадаєте на сторінку редагування відео. Далі вибираєте те що Вам потрібно повернути (для цього просто мишкою захопіть і перенесіть відео у нижню частину), далі при наведенні курсору з'явиться три піктограмки, де одна (середня) і буде "повернути".. тицькаєте і повертаєте хоч догори ногами))) Після всього (там ще ружні ефекти можна створювати) не забудьте зберегти (save)

видаляти вуубще прощє-простого))
    в профілі (моє відео) вибираєте те, котре хочете видалити (ставите "галочку" зліва від відео) і тицькаєте видалити (пімпочка сі знаходит не біля самого відео, а троха зверху над всіма).. всьо

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

То зробив...рудименти подиміли...і о евріка.:preved:

А то сі не получає,кулєра....:scratch_one-s_head:
    О...допер.:preved:
    Вельми вдячний і прочєє і прочєє.:give_rose:
    О.

• Подобається Подобається x 4
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановне панство помагайте.Напевне вірус.Але не можу поставити ні один антивірус не інстилюються програми.Навіть Курельт скачав, включаю утиліту на секунду невелике чорне вікно і любі рухи завмирають, тобто нічого не відбувається.Вже скачав декілька антивірусів, і тупо не хочуть інстилюватися.

10. SPB

SPB Well-Known Member

Спробуйте загрузитися з іншої системи, є диски з записаними готовими до завантаження обрізаними віндовсами, тож проскануйте комп з чогось схожого, або підключіть хард до іншого компа.

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Може таки заміна віндовса? Га?

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це значить чекати сина до вівторка

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:43 ----------

То щось збилося в системі, і архіви не розкриває, показує на всі архіви що биті. То Касперський щось придумав.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вірус в антивірусі - дуже гарна річ.

Спробуйте в захищеному режимі якийсь антивірус запустити. Зілля колись йшло. Але це було колись. :sad:

14. dens

dens New Member

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви розумієте, вонинавіть не хочуть інстилюватися, як його запустити.

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не інсталюються, бо вірус керує службою доступу до процесів. Тому слід зайти в безпечному режимі з надією, що вони не активні (або уразливі) без деяких системних процесів. В безпечному режимі і слід інстальовувати. (але не всі антивіруси можуть працювати в цьому режимі.)

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пробував в безпечному режимі,не заходить,разом не розпаковує архіви-то напевне Касперський придумав,бо це сталося коли я робочі ключі качав.:)

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ідіть до сусіда най зкачає і запише на диск лайв сіді з Dr. Web.диск має стартанути перед віндою.мен колись помогло

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

В мене така заморочка...
    В нет відправляється на третину більше інфи ніж приймається......шо за фігня?о_О

20. Andr

Andr Well-Known Member

дуже активний дописувач форуму ??? :mocking::mocking:

поставте фаєрвол, то й будете знати!
    Рекомендую http://www.comodo.com/home/internet-security/firewall.php

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)