проблема була десь в настройках лінукса... переставив лінукс.. все ок.... ---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ---------- маю........
В роутерах є такий параметр, як MTU Якщо стоїть 1500 то варто зменшити до 1492 або і до 1480... Помагає для роботи з деякими сайтами (які мають обмеження у довжині пакетів)
Мій робочий комп кашляє. Дуже часто він мені видає голубий екран (прям радянський телевізор) Зауважила що комп вибиває коли паралельно йде стрім-радіо і я дивлюсь відео. Он нині для прикладу дивилась відео на vimeo сайті, і паралельно співало радіо - два рази вибило компа. Що моге бить? Треба робити format C:\ ?
Как вариант: 1 почистить комп внутри корпуса и поправить все части 2 поставить новые дрова 3 переставить винду
Можна і пробувати чистити, і вінду переставляти... але більше схиляюсь що приходить каюк або відеокарті або процесору, ну і рідше і трохи не ті симптоми, але оперативка теж може вже загинатись. Тобто якщо би я робив прогноз, то 60%- перегрівається або відео або процесор (допомагає чистка) 5% - глюк дрова-віндовс 35% - приходить каюк, і потрібно буде міняти Якщо почнете з чистки, то гарно прочистити радіатори на відекарті і на процесорі, та перевірити чи працюють (не підклинюють, не гудять) вентилятори, а заодно чи не пересохла термопаста під радіаторами. З.І.Якщо вже чистити, то почистити блок живлення. Там теж повно всякої всячини )))
Деколи таке може траплятися, коли різні програми починають звертатися до одної і тої ж області пам"яті, або виникає апаратний конфлікт. Може бути пошкоджений реєстр, або поломка якогось вузла. Звичайно, що format C:\ з наступною перестановкою системи, то найрадикальнійший спосіб, але я би ще попробував перед тим скористатися програмою, яка знаходить і виправляє помилки реєстру, наприклад RegSupreme. Мені часто вона суттєво в таких випадках допомагає. На жаль, більш кращого порадити не можу, бо не такий вже великий спеціаліст в цій галузі. Я б порадив, якщо вже і переставите Віндоз, то для полегшення подібних випадків в майбутньому скористайтеся програмою для створення образу диску, наприклад Acronis True Image. Я в таких випадках створюю образ диску на іншому вінчестері або на іншому логічному диску зразу після встановлення Віндовса зі всіма драйверами (материнки, монітора, принтера, звукової і відео- карти, мережевої карти тощо), а потім після встановлення всіх необхідних програм - ще один образ. І тоді при будь якій "поломці" оперативної системи запускається відновлення системи з образу і все стає в початковий робочий стан за кілька хвилин, а не за кілька годин, якщо перевстановлювати все спочатку вручну. Правда в любому випадку не варто зберігати на диску С жодних файлів з інформацією, бо вони при перестановці системи пропадають і не відновлюються.
Дякую! ДУЖЕ, ДУЖЕ, ДУЖЕ!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping: Бачу що треба з тим побавитись. Буду пробувати всі варіанти
В час "Ч" ? Є ще хитра процедура: Мій комп'ютер - права клавіша мишки - керування - перегляд подій - система (можна на додатки глянути). Якщо є червоні значки на час збою - то можна побачити можливу причину виходу системи з ладу.
Отаково матюкається на мене, і каже мені що проблема десь в Kernel-Power Log Name: System Source: Microsoft-Windows-Kernel-Power Date: 4/1/2011 2:34:06 PM Event ID: 41 Task Category: (63) Level: Critical Keywords: (2) User: SYSTEM Computer: NAME Description: The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. Event Xml: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>2</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2011-04-01T18:34:06.984816700Z" /> <EventRecordID>30533</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> <Channel>System</Channel> <Computer>NAME</Computer> <Security UserID="S-1-5-18" /> </System> <EventData> <Data Name="BugcheckCode">268435665</Data> <Data Name="BugcheckParameter1">0x894b4000</Data> <Data Name="BugcheckParameter2">0x2</Data> <Data Name="BugcheckParameter3">0x0</Data> <Data Name="BugcheckParameter4">0x8373f744</Data> <Data Name="SleepInProgress">false</Data> <Data Name="PowerButtonTimestamp">0</Data> </EventData> </Event> Знайшла я в неті, що то проблем з моїми аудіо драйверами. Пішла розгрібати
Скиньте важливі файли на диски і переставти вінду "начисто" з біосу. Ось і все! А взагалі поставте собі убунту тай забудете проблеми з драйверами. Ось тільки з ТВ-тюнером (якщо є) буде проблемка
Не знаю чи хтось знає, але може в когось будуть якісь ідеї.. Знайома полячка їде до Львова. Хочу їй видрукувати карту центру з позначками цікавих місць. Хочу сама позначити ці місця, наприклад, цифрами, а збоку розписати що де. Як це можна реалізувати?
Дайте їй краще карту Львова А з супутника роздруківку - Гугл Мап (наприклад), Або панорамні фотки їй з яндекса покажіть... Я би друканув фотки центру з супутника
качаємо MapBuilder(потім виложу як не забуду) заходимо сюда http://maps.google.com/ копіюєш ссилку на даний фрагмент карти.. закидаєш в програму вибираєш рівень деталізації десь 10 або 11 залежно від розмірів карти яка буде і закачуєш її програмкою....
Прінтскрінами найпростіше. Якщо на екран не поміщається необхідна ділянка, то зробити кілька прінтскрінів з невеличким перекриттям. Але перед тим в фотошопі створити новий малюнок з розмірами трохи більшими, ніж треба (потім обріжете зайве), по черзі робити прінтскріни і вставляти в фотошоп. Пізніше сумістити частини в одне ціле, переміщуючи їх, і все. Це займає кілька хвилин. Потім команда "об"єднати шари" і далі малювати по тому позначки. А можна спробувати і без прінтскрінів, якщо карта дасть себе зкопіювати, як малюнок. Правою кнопкою миші клікаємо по карті і вибираємо команду "Зберегти зображення як". По черзі зберігаємо необхідні кавалки, а потім їх вставляємо в Фотошоп.