Найдешевший варіант то таки чотирьохпортовий свіч, може роутера і не треба (якщо в квартиру витуха заходить а не АДСЛ) коштує до 100грн. підключення полягає в простому втиканні 3х кабелів інтернету (від вашого компа, від сина, від провайдера) в свіч, та одного кабеля живлення в розетку. Додаткових налаштуваннь ніяких не треба, один шмат кабеля для інтернету має йти в комплекті зі свічем, хіба би довжина не підійшла то можна докупити на найближчій комп. фірмі близько 2грн/метр...
Та йой... Не влаштовують Вас прості рішення - не дивуйтеся, що смішно виглядає. І з ключами Касперу немає жодних проблем, є антитріальники, і Нет розвести на декілька компів простіше спеціально створеними пристроями (свіч/роутер).
Не піде, пробували так, конфлікт виходить.Провайдер прописує в себе мій комп.Інакше я маю в них купляти додаткову айпішку. Кабель від провайдера з і-нетом має йти в мій комп, в мому компі має бути ще одна сіткова карта, з неї вихід на роутер, а з роутера уж роздаються на декілька компів. Якщо я буду роздавати з свого на один синів, то можна без роутера а через кросоверний кабель-бачите,кілько я знаю з своїми дохторськими а не інженерними мізками. В принципі вже все вирішилось-видалили авіру-поставили Каспера проблеми закінчились.Тепер треба якось розібратись як скидувати 30 денний термін(як на мої дохторські а не інженерні мізки-занадто складно все описано).
Імхо простіше KAVWKS юзати - серійники є, причому їх практично ніколи не заносять в блеклісти. Та й ресурсів жере порівняно мало
Виникла така проблема-хотів поставити дитині забавку а комп'ютер попросив вотово-physx.Материнка Asrоck 790GX Pro, відео інтеґроване-HD 3300.Підкажіть шо то за звір і де го взєти.
я то читав ше тиждень тому хоч толком ніц не пойняв пойняв їдно жи тре ставити відеомапу nVIDIA бо ATI/AMD то не підтримують:ireful::ireful::ireful:
що за глюк на форумі чи то в мене без кешу сторінки грузяться швидко, а коли вона вже в кеші, тобто була недавно відкрита то довго завантажуються у всіх браузерах ?