Можу. Нема у природі нерухомого. Нема! Купуйте американські конверти, там надруковані усі застереження. (с) Задорнов. Конверт - не місце тривалого зберігання диску. Покладете 3 диски в один конверт (25 коп./шт) - шанси на псування збільшаться.
Перевстановив драйвер мережевої карти і всьо сі справило ...вже день працює і не перезагружається........УРА
А у мене така проблемка, маю файл формату JPG в якому знаходиться текст на іноземній мові, як я можу цей текст скопіювати, щоб вставити в онлайн-перекладач і перекласти? може є якась програма, щоб зберегти той файл в іншому форматі?
спробуйте abby finereader, причому якщо зображень небагато то можна використати пробну версію, не витрачаючи значну суму на його придбання, там є щоправда обмеження на кількість документів до розпізнавання, але ми ж з вами законослухняні люди В ньому є функція "відкрити зображення" і потім його розпізнаєте аналогічно до сканованого документа.
http://finereader.abbyyonline.com/en/Account/Welcome якщо не хочете встановлювати програму, правда по якості трохи гірше, і треба реєструватися, але як варіант
Шукаю безкоштовну програму для комп"ютера, яка дозволить записувати і монтувати (або хоча б записувати) голос.
Питання до тих хто розуміється в комп"ютерних сітках. Вчора мені поміняли Вінду. Поміняли і антивірус-поставили Авіру.Діло в тому, що у мене інтернет по кабелю,в сина свій комп і він брав від мене(через сіткову карту).Тепер в нього не хоче працювати і-нет,коли підключається і у мене перестає працювати. Ніби прописав все як було а не працює. Що може бути?
(Я би не парився і давно взяв роутер, бажано з WiFi - на майбутнє згодиться холодильник підключити...)
Так робило добре. Чи антивірус повпливав, бо до цього Каспер стояв(надоїло ключі кожного тижня нові шукати) а в Авіри до травня ключ. Може помогти це: час від часу над авірою вискакує таке повідомлення На адаптері Іnternet активований ICMP флудинг. Що це?