Не працює яндекс-пошук в експреспанелі, замість нього та гугла постійно само по собі появляється пошук меілру. Само робить шо хоче. Як це вже задовбало. Це в опері.
Клікніть там на іконку пошуку меілру чи що там зараз стоїть, виберіть "налаштувати пошук" чи якось так, та налаштуйте потрібні Вам пошукові машини по замовчуванню, порядку висвітлення тощо.
Не раз бачив як у фільмах носять ящикомагнітофоноприймач габаритних розмірів на плечі і слухають музику. Оце ж собі уявив по аналогу, іде Svjato по Львову слухаючи музику, у вусі блютуз гарнітура, а на плечі несе системник ПК. Позаду на шнурках белембається монітор, мишка і клавіатура. В руці тримає вудочку з дротами живлення, закинутими на тролейбусні дроти, і прив'язаний трансформатор з 600 на 220 вольт. Во картина. нє? ) )
Так, роблю все так, але яндекс в експрес панелі не працює (раніше працював), а в тому пошуку, що біля поля для вебадреси постійно меілру сам по собі з'являється.
Люди поможіть) Час від часу ноут самовільно перезагружається. Викидає синій екран і помилку 0+40000080. В каталозі помилок такої нема. Інфи в неті по ній теж. Віндовс міняв без толку, ше кажуть біос можна прошити але стрьомно ...шоб не попсути остаточно.. Маю велику підозру шо то шось звязане з нетом глючить.....бо коли нету не було то не глючив))
Є і такі віруси... (поставте фаєрвол!) Якщо пам'яті 2 планки - можете одну зняти для експеременту, але я думаю це вірус...
наврят чи....я зачищав комп повністю... ---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ---------- десь мелькало що треба міняти драйвера мережевої карти.. але то інфа була по англійськи і я читав через перекладач...так що диталі незрозумілі)
Від нету від'єднювали під час зачистки? ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ---------- Може то вірус інсталювався ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- Після інсталяції вінди - на інші диски заглядати - зась! (поки антивірусні засоби не будуть встановлені...) ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ---------- Нет - то саме...
Якщо відформатували диски і встановили вінду і вискочила помилка... то справа у вінді. (не звір часом?) Малоймовірно, що технічна помилка дозволить ХР працювати. Хіба що ви ставили сімку...
один знайомий так само зробив, а потім зайшов на диск д і внаслідок цього запустився вірус.... здається ще раз переставляв... ---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ---------- тільки він не стирав все під нуль правда...
Так, тема для чайників. В опері перестало відображатись все інтерактивне наповнення сайтів. Тепер бирюзове поле, чорні букви, маленькі фотки і маленьке відео в ютубі, все. Ніяких декорацій, все криво. Я незадовго до цього видалив Guardmailru (сам сцука встановився). не знаю який може бути з цим зв'язок, але більше нічого не робив, все було нормально, а потім з нового візиту вікіпедії — рраз і опана. В експлоері все норм, пишу з опери. Шо сі стрєсло — ніц не рузумію. Оце видалив оперу, встановив знов — однаково.
Йой Спробуйте зайти в меню View - Style. Там треба встановити стиль "авто". Напевно у Вас стоїть якийсь такий, який не висвітлює CSS сайтів.
Дуже дякую. Тепер все нормально. Але всюїдно нич не рузумію. Виключив размєтку для слабовідящіх — і тепер все нормально. Але я її включив, бо заліз у View, не найшов нічого, що могло б зарадити новому горю (див. мій останній допис), і з цікавості включив. Інакше, чого б я там лазив?! Тобто це появилось до того, як я влючив ту размєтку для сліпих. Принаймні, здається. Не пам'ятаю. Може зіграло роль, то шо я був трохи... нетверезий. У всякому разі дякую. Інгліш в панелі управлєнія зник сам. Ждьом-с.
В мене таке запитання: чи можна два диски тримати в конверті один до одного стороною яка блиститься(на знаю як називається, ну та яка царапати не можна)?
а як це все їм шкодить??? В конверті ніби якшо два покласти, то вони не рухаються майже і не царапаються...