Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Читателю, "Транвай построить - это вам не ешака купить!" (С)

• Подобається Подобається x 4
  2. SPB

SPB Well-Known Member

Якщо після забав за Партішн Меджиком не показує вільне місце то скорше всього може бути потрібним відновлення MBR (Master Boot Record), не лякайтесь назви, в цоьму нічого аж так страшного нема, хоча бажано зробити резервні копії данних, до яких ще маєте доступ.
    А потім ще раз повторити зміну розмірів дисків але на цей раз не рухаючи іншних функцій ;)

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

SPB
    я знаю що таке MBR і що з нею можна робити.
    Головне, що Тотал командер коректно показує розмір зайнятого та вільного місця.
    Я наїхав на адміна, він (звичайно ж!) відповів, що "їхня винда сама ставить або один розділ, або два рівних за розміром."
    Далі я зрозумів, що адмін і сам не знає, як зменшити С: і відповідно збільшити Д:.
    І застеріг, щоби я не робив це сам.

Отакі адміни, отака їхня винда, отакий їхній корпоративний домен.
    Саме заради ідіотських налаштувань корпоративного домена я й пішов до тих адмінів. Інакше все зробив би сам так, як мені потрібно.

Останнє редагування: 6 лют 2011
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Партішн Меджик - прога трохи як кажуть "стремная". Краще Акроніс взяти, останній раз я ним доточив місця до диску С вдало. А переросприділяти місце деколи треба спочатку відрізавши потрібний обєм в окремий том і потвм вже його приліпити куди треба.

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Питання.

Блю туз гарнітура до телефону буде працювати з комп'ютером?

Цікавить підключити для роботи в програмі скайп.

Дякую за швидкі відповіді.

Свято

• Подобається Подобається x 1
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мого чоловіка не працює. Може є якісь різні типи - не знаю.

• Подобається Подобається x 2
  7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А ти користалась блютуз адаптером? Яким саме?

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, коліться, який працює? :)

До поки замовив найпростіші елементи - Nokia BH-104 та ST-Lab B-121, v2.0,

Буде працювати чи ні?

9. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Mobidick називався той адаптер здається, модель точно не пам'ятаю! На колишній роботі тестував блютуз ґартітуру колись і все було гаразд! Комп знайходив її, як звичайний аудіопристрій.
    А ти вже спробував? І що вийшло?

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ще не привезли...:)

11. Saszko

Saszko Well-Known Member

Якийсь глючара появився - в мене в параметрах язикової(язик — мова по-руски) панелі є три мови - ru, ua і pl. Інгліша нема, але вже другий раз він появляється нізвідки. Останній раз я довго клацав (не помню, хоть убий) і він пропав, а тепер знов сам по собі появився. Може хтось знає як зарадити?

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я - ні, мені не тре :)
    Я переплутала. В чоловіка фріхендс до тел Sony Ericsson Xperia. Це вони не працюють як навушники з ноутом. Щось мене переклинило, бо якраз того дня, коли побачила питання Свята, чоловік купив собі навушники до ноута і згадував, що шкода, що від тел. не підходять.

---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Яка вінда? В мене тільки ПЛ і УА зараз. Само не міняється. Думаю, що само може мінятись, якщо робити апдейт віндовса, або рестор (відновлення системи).

13. Saszko

Saszko Well-Known Member

Сімка. Ну воно само обновляється (апдейт), то шо мені тепер робити? У Вас не обновляється?

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене ХР. Я виключила оновлення. Виключіть автоматичне оновлення та й все. Якщо є бажання оновлювати, то робіть це раз в пів року, тоді тільки раз в пів року прийдеться міняти мову назад :)

15. SPB

SPB Well-Known Member

Оновлення вимикати не треба, тим-більше за тиждень перший сервіспак до сімки, має бути виправлено багато глюків і іншого... Навряд чи то через оновлення з'являється.
    краще перевірте чи немає у вас на комп'ютері PuntoSwitcher-а він таке може робити. Як знайдете то витріть через "панель управлєнія".

16. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Панель керування - країна та мова - клавіатура та мова - змінити.
    Вибираєте польську (PL) видалити. Щоб мати латиницю - добавити - англійську, чи іншу за вподобою.
    Назви переходів приблизні, тому що прекладаю з італійської.

17. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Таке питання. Маю на квартирі у Львові доступ до вай-фаю (поблизу є пару "вай-фай зон, живу в центрі), раніше користувався ноутом, то проблем ніби не було. Але так склалися обставини, що ноут прийшлося віддати, а наразі маю звичайний комп. Комп не з нових, купляв десь роки 3-4 тому. Чи можна якось приспособити його щоб виходити в нет через вай-фаї? Чув про якісь "вай-фай адаптори" (щось типу флешки), чи то воно? Якщо ні, то що взагалі потрібно для виходу простим компом через Wi-Fi?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Можна щось таке:
    Мережева карта Wi-Fi D-Link DWA-125 до 150Mbps

19. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ви не зрозуміли, мені треба позбутися англійської, яку я постійно видаляю, а вона сама появляється. Я в реєстрі видалив 00000409 в HKEY_CURRENT_USER\Keyboard Layout\Preload. Всьо одно курди появляється! Як то кажуть kyrk curwa!

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Працює, перевірено!

(Музика, Скайп, радіо...)

а де твій аватар? :)