Тих тачпадів певні з мільйон є, і в кожного якісь свої налаштування, тому навряд чи підкажу, краще таки:
Підкажіть, будь ласка, хто знає, як у віндовс сім у папці файли сортувати за датою, коли ці файли построєні в таблицю? У ХР є така опція, а в сімці невже нема?
да але я скачав музики і в обичній папці посортовано имя, номер, название, участвующие исполнители, альбом. Там де музика нема того шо я хочу. Там де відео є, де все інше - є, а там де музика нема
А Ви її, 7-ку попросіть: 7-7, откройся. Якщо добре попросите (знаєте, чим просити? которою кнопою миші) - в переліку колонок з'явиться потрібна.
в деяких ноутбуках це вимикається в біосі (асус), + в багатьох є гарячі клавіші: Fn+F8(наприклад самсунг, леново...) там на клавіші F має бути намальовано синым кольором
Маю таке питання. "Полетіла" в компі материнка (Asus M2NPV-VM). Принаймі так сказали на сервісі. Замовив нову. Але щось мені підказує, що і зі старою проблеми серйозною немає. Зовні вона, майже як нова виглядає (не згоріла, не "роздулася") і т.п. Що можна зробити зі старою платою? Підозрюю, що для досвідченого "дяді Васі" (пам"ятаєте, такі були, в радянські часи, цілими днями сиділи в хмарах диму - паяли схеми, підробляли ремонтом теле- і радіоапаратури приватно "на дому") ) відремонтуати мою "стару мамку", раз плюнути (точніше, паяльником "тицьнути"). Тобто, явно там щось з області "науки про контакти"! Чи можна би було її комусь недорого продати, чи здати в ремонт? Можливо тут на форумі є любителі "побалуватися паяльничком" )
Можу одну фірму порадити: "Бісер" називається, знаходиться на Лазаренка 2, навпроти податкової, на 4 поверсі, і одного зі співробітників НЯП Василем звуть
О тепер таких дядь Васів немає. Маладьож тупо каже міняти. У нас один такий є, звати правда не Вася а Славік,але йому потрібно натхнення,яке може прийти через місяць,але воно буде дуже дорого коштувати.У мене нема контакту в шлейфові від ноутбука що стоїть між самим ноутом і екраном, я ремонтував-ремонтував а потім перстав,поставив на роботі в одній вдкритій позиції,в якій працює і більше не ремонтую, бо кожний ремонт то 300-350 грн. Той ноутбук вже стілько не коштує,кілько я на ремонти видав.
І проблема на в самій маладьожі, а й у виробниках. Зараз прийнято при будь-якій поломці міняти повністю всю запчастину. Згадайте як колись паяли старі Електрони, а зараз LCD-телевізор складається практично з 2 частин: сама РК-панель і SSB плата, і при поломці міняється одна з них.
Ви розумієте психологія наша така-навіщо платити більше. Якщо в платі згорів один конденсатор, який коштує 20 грн, нащо міняти плату за 200 доларів.Не логічно? Просто побутова техніка,яку ми хочемо не відповідає рівню наших зарплат.Якщо телевізор коштує 600 доларів, то людині з зарплатнею в 120 доларів, щоб відкласти на телевізор скільки треба відкладати, якщо будете відкладати так, щоб це не дуже повпливало на їду і квартплату і т.д. Якщо відкладати по 10 доларів в місяць, то треба 60 місяців а це 5 років. Чи тк само довго заробляють на телевізор десь в іншій країні?. Тут і вся причина.Для нас телевізор-дуже дорога річ.
То навіщо зроблено наступне? На роботі потрібен ноут, а не стаціонарний комп? Вважаю, що то психологія чайникова "куплю собі, бо маленьке", а про швидке старіння ноутбука, який ремонтувати/оновлювати накладно - не думається. Чомусь.
А я про що? Це ноут і в ньому хиба в тому, що при відкриванні він вирубається, і працює тільки при певному положенні кришки(яка є монітором) Якщо монітор чуть нагнути він вирубається зовсім. Я з того зрозумів, тай мені майстри казали, що це проблеми з шлейфом, який йде від компа до монітора.
Хе. То є люкс психологія. Дивіться. У вас гавкнула плата за 200 баксів. Ви її несете нечайнику із платнею не менше 20 гр/год... Він може провозитися пів години - годину, щоб підібрати конденсатор і перепаяти. Ну, якщо побажає - продзвонить діоди і резистори. Якщо класніший спец, то і за транзистори візьметься... А якщо почалися сипатися зв'язки в якомусь чипі, що збоїть при завеликій температурі (іноді)? Скільки просидить той спец із паяльником? День? Два? (робота то стоїть) Так за 2 дні назбирається 20 год роботи по 20 грн. І коту під хвіст. Тепер питання. Хто захоче бавитися? Інше питання - коли в когось є вільний час і азарт, як принаймні. ---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ---------- Там паскудні роз'єми... вони і збоять. А шлейф перебити - то майже не реально...
Розумом розумію. але жаба бачить як він гарно робить, коли робить,то нехочеться його викидати.Тому так на столі і залишаю відкритий. Вкрадуть то вкрадуть а викинути жаба не дозволяє.
Та най си працює. Я ж не проти. Тим більше - будь-яка річ, що є повинна працювати! Інакше в п'єц! (мав на увазі, що навіть, як би ви взяли новий шлейф - ситуація могла б залишитися ідентичною...)