Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ага, а сьогодні взагалі неможливо зайти на ок і вк :sad:
    Тре спробувати з іншого компутера!

• Подобається Подобається x 1
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це вірус! Любімая писала в іншій темі про таку саму ситуацію. Навіть антивіруси не помогли. Переставляла вінду.

• Подобається Подобається x 3
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

И надолго? Начните защищать компьютер. И не тяните в "рот" всё что не попадя.о_О
    Хотя у меня иногда кто то да шарит. Свято наверно.;). А то начнёте терять клавиатуры, матиринки и жёсткие. о_О

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Саме так! Вчора...

• Подобається Подобається x 2
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

будь ласка, нід гелп! що може бути??? стоїть ВІН 7. зависає експлорер при функції альт-таб, вірніше під час переключання папок. раніше такого не було. він7 ставлений вже 2й раз на ноут бук досить високих параметрів. не в ресурсах діло. перший раз після установки такого приколу не було. чого він міг бути другий раз? чи то не апаратна помилка якась??? підкажіть, як це вилікувати без перестановки вінди! наперед дякую!

6. Chaldon

1. скольких битная?
    Зайдите на официальный сайт эксплоера, скачайте, и переустановите.
    Я им не пользуюсь. Но переустановил и обновляю. Ещё смотреть настройки надо.
    Но точно из за этого не сносить операционку.
    Если не помогло.
    Удалите полностью в чистую. Почистите реестр, темр, и установите по новой.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це не інтернет експлорер а просто експлорер.

8. Chaldon

И что за дичь? Что творит?

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не стикався. Але думаю наступним чином - Альт-таб - функція вибору процесів - тобто зміна. Пов'язана з роботою процесора. Тобто збоїть драйвер, що відповідає за потоки. Можливо некоректно поставилися драйвери (спробуйте оновити - особливо чіпсету - все що пов'язано з перериваннями операцій.

І ще. Якщо віндовс переставляли той самий (з того самого диску) тоді дивно - можливо маєте і технічну помилку. Можливо драйвери невірно встановили. Можливо вірус... Я би почав з драйверів і перепитав інсталятора - чи той самий віндовс встановлював і чи ті самі драйвери....

10. Templar

Templar Дуже важлива персона

Підкажіть, як зробити загрузочний диск???

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Може з інтернету скачати?

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Наберіть у Гуглі "Как сделать загрузочный диск Windows XP".
    Чи Вам потрібна інсталяха Вінди? То тоді торренти Вам в руки :)

13. Chaldon

Вот так потихоньку и в хакеры ;)
    Может пригодится, я когда то много чего взял от сюда.
    http://dreamprogs.net/

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я уже лет пять черпаю ВСЕ из сети...
    От книг и фильмов, до чертежей и технологий...
    И самый простой алгоритм решения компьютерных вопросов это набрать в поисковике "Как сделать...", "Не работает..." и пр...

15. Templar

Templar Дуже важлива персона

Так у тому то і діло!
    Я поставив зараз собі ХР, будь вона не ладна, і в пошуку тупо нічого не вибиває!
    Тільки по прямих посиланнях!
    ХР то зло! Сімка краще, що може бути...
    Во таке...

---------- Додано в 01:46 ---------- Попередній допис був написаний в 01:41 ----------

16. Annnnna

Annnnna Active Member

У мене ось така проблемка, коли я набираю текст, чи то у Word чи у інеті, мій курсор час-від-часу скаче назад, і вмощується всередині вже набраних слів. Мене вже то доводить до нервового тіку:shout: Можливо хтось вже з тим стикався, буду вдячна за допомогу!!!:)

17. syavych

syavych копач

1. Ноутбук чи стаціонарний?

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Точно нотбук ;)...

19. Annnnna

Annnnna Active Member

Так, ноутбук

20. syavych

syavych копач

Є така штука в ноутах - tapping (не знаю як українською). Це коли область тачпаду використовують не лише для переміщення курсору, але й для клікання (окрім звичайно стандартних лівої і правої кнопок). Дуже спрощує роботу з тачпадом (не доводиться переміщувати палець з області переміщення на кнопки, а клікати прямо в цій області), але інколи й заважає (при наборі тексту можна непомітно торкнутись рукою/рукавом одягу, а при високій чутливості достатньо навіть близько в повітрі пройтись, і тим самим перемістити курсор де не треба). Вирішується проблема кількома способами:
    1. якщо не користуєтесь тачпадом - вимкнути його зовсім.
    2. якщо користуєтесь тачпадом (і на ньому є окремі кнопки для лівого і правого кліку) - вимкнути функцію tapping.
    3. якщо користуєтесь тачпадом і нема кнопок (або не хочете відключати tapping) - вчитись друкувати текст тримаючи руки "подалі від гріха" :)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)