Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я свої фотки туво тримаю....

• Подобається Подобається x 2
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Открываем http://www.radikal.ru/
    Жмём обзор. Выберете фото и жмём загрузить

Появится следующее окно. Копируйте Ссылка

Вот сюда вставите.

И всё ОК

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Вчора глючив,зволоч....:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  4. Chaldon

Потому что бывает перегружен.о_О

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Умгу....:sad:

• Подобається Подобається x 3
  6. Chaldon

Понаехали. Мля ёк-макарёк!

7. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Підкажіть, будь-ласка, хто знає.
    Не можу включити комп. Справа в тому, що натискаю кнопку запуску, а через пару секунд - "вибиває" :sad: Тобто - виключається.
    Запустити взагалі його можна, але десь з 10-го 20-го разу о_О
    Носили до одних "майстрів", сказали, що потрібно міняти материнську плату. Дуже в цьому сумніваюся. Знайомий, який шурупає, трохи, дивився, каже потрібно міняти "блок живлення".
    Хто підкаже, чи можливо поміняти цю деталь самому? Чи є різниця на який комп який БЖ ставити?

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Материнку треба міняти, якщо там щось капітально згоріло. Навіть якщо просто якийсь конденсатор гавкнув (це видно, вони "вздуваються"), то це елементарно поміняти - і не треба нову материнку.
    Щодо БЖ, то спочатку позичте в когось його і спробуйте в себе. Якщо дійсно в ньому причина, то треба буде новий купити. А якщо ні, то значить напевно таки в материнці.

9. Salata

Salata Well-Known Member

По мощности возьмите чуть больше своего. Договоритесь с теми, у кого будете брать, что, если что, принесете назад и возьмете материнку. Поменять можно самому, если хорошо запомните какой куда кабель (ну или отметите как-то). А вот если материнку придется менять - нужно знать какую и как ставить. Тут лучше без самодеятельности.

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Стало вже "доброю традицією" на зиму потерпати від вимикання або перепадів світла у Львові. Дешеві БЖ ~ 20-25$ таке трактування погано переносять через спрощену схему укладання. Якщо з іншим БЖ буде така сама історія тоді дивіться чи не перегрівається CPU.

11. Adelamaria

Adelamaria миється в бані

Найкращим фотохостингом, який не глючить є Пікасса від Гугла http://picasaweb.google.com

12. Speedo78

Так от в тому той справа, що не виглядає, щоби щорсь згоріло, чи "капітально гавкнуло". А наші майстри, вміють "підрозказати", щоб набити ціну, це ж усім відомо! особливо, коли бачать, що людина в цьому недуже розбирається. А от з БЖ, думаю, цілком може бути проблема, тим більше перепади напруги у нас трапляються і то часом немаленькі. Маю стабілізатор, але поставив його відносно недавно... Дякую за поради! Буду пробувати заміну БЖ :)

13. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

Розетка не іскрить? Проводка? Навіть на щитку може іскрити і БЖ від цього згоріти. Або кабель живлення (що ввімкнений в БЖ) може бути переламаний. Люди часто ставлять комп в притик до стіни, і він гнеться так.
    Поміняти самому можна. Просто запам'ятайте що і куди втикати. Різниця є велика.

А не пробували елементарно від пороху почистити комп? Він може десь замикати всередині.

14. Speedo78

Та ні, з цим все "гуд". Тим більше пробував підключати в різних місцях і на роботу носив - там підключав, результат той самий :sad:

Дякую, треба попробувати, але думаю проблема десь "глибше". Та і пороху там мало. Є ще такий нюанс, ця проблема виникала в мене і раніше, але я "методом тику" її виправив (якось- сам навіть не знаю як - кабель (чи, точніше проводок-вужчий), той що йде від вінчестера - переставив у сусідній роз"єм і воно запрацювало нормально). Але цього разу також пробував такий "трюк" - безрезультатно :sad:

Останнє редагування: 13 гру 2010
  15. Speedo78

Мова йде про ті роз"єми, які зображені на малюнку в нижньому лівому куті.
    Плата в мене не така як на малюнку, але мова йде про такі (схожі) роз"єми, підозрюю, що може бути проблема в них (щось замкнуло, чи перегоріло). Хоча - не факт...

Вкладення:

• 111.jpg
      111.jpg
      Розмір файлу:
      16,2 КБ
      Переглядів:
      7
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я ніколи не стягую кін з нету, а тут мене попросили переслати дещо що в мене є на диску, бо в неті того нема. Одним словом я зіпнула кіно і заладувала на рапідшер. Коли людина стягнула, виявилось що пішла тільки половина.
    Як краще переслати кіно і конвертувати з .vob формату в .аvi

17. KicK

KicK угу

Кіно краще заливати не на рапідшару а для прикладу на український сайт-сервіс обміну інформацією www.ex.ua . Там довнлоадеру не прийдеться ні частинками по 100мб скачувати ні купувати платні акаунти, та й інші зможуть скачати кого зацікавить це кіно.
    А на рахунок конвертування з .vob в .аvi в інтернеті є купа інформації, і купа програм, як платних так і безкоштовних.

18. Speedo78

Таке враження, що в мене "угнали" акаунти "вконтакте" і "однокласників". Не те, щоб я за ними дуже шкодував (останнім часом заходив усе рідше), але все-таки "абидна" (хто його знає, що там моїм друзям можуть нарозсилати). Хто підкаже, що робиити в цьому випадку?
    Ситуація виглядає наступним чином. Типу як стандартний "розвод", тобто пропонують скинути якусь платну смс-ку на російські оператори (Білайн, МТС), за те, щоб змінити пароль.
    Що порадите?

Вкладення:

• odn.jpg
      odn.jpg
      Розмір файлу:
      107,2 КБ
      Переглядів:
      5
  19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Створіть ще один акаунт і розішліть знайомим повідомлення що вас там більше не буде :)
    А на старий акаунт можуть слати спам :)))

• Подобається Подобається x 1
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То розвод!!!!!! Коли в мене в однокласниках вкрали акаунт, то мені на мейл прийшло повідомлення про зміну паролю чи відновлення акаунта щось таке. Нормально відновила акаунт через формуляр однокласників і повидаляла всяку фігню зі свого профілю. І ні яких смс!!!

а де твій аватар? :)