Открываем http://www.radikal.ru/ Жмём обзор. Выберете фото и жмём загрузить Появится следующее окно. Копируйте Ссылка Вот сюда вставите. И всё ОК
Підкажіть, будь-ласка, хто знає. Не можу включити комп. Справа в тому, що натискаю кнопку запуску, а через пару секунд - "вибиває" Тобто - виключається. Запустити взагалі його можна, але десь з 10-го 20-го разу Носили до одних "майстрів", сказали, що потрібно міняти материнську плату. Дуже в цьому сумніваюся. Знайомий, який шурупає, трохи, дивився, каже потрібно міняти "блок живлення". Хто підкаже, чи можливо поміняти цю деталь самому? Чи є різниця на який комп який БЖ ставити?
Материнку треба міняти, якщо там щось капітально згоріло. Навіть якщо просто якийсь конденсатор гавкнув (це видно, вони "вздуваються"), то це елементарно поміняти - і не треба нову материнку. Щодо БЖ, то спочатку позичте в когось його і спробуйте в себе. Якщо дійсно в ньому причина, то треба буде новий купити. А якщо ні, то значить напевно таки в материнці.
По мощности возьмите чуть больше своего. Договоритесь с теми, у кого будете брать, что, если что, принесете назад и возьмете материнку. Поменять можно самому, если хорошо запомните какой куда кабель (ну или отметите как-то). А вот если материнку придется менять - нужно знать какую и как ставить. Тут лучше без самодеятельности.
Стало вже "доброю традицією" на зиму потерпати від вимикання або перепадів світла у Львові. Дешеві БЖ ~ 20-25$ таке трактування погано переносять через спрощену схему укладання. Якщо з іншим БЖ буде така сама історія тоді дивіться чи не перегрівається CPU.
Так от в тому той справа, що не виглядає, щоби щорсь згоріло, чи "капітально гавкнуло". А наші майстри, вміють "підрозказати", щоб набити ціну, це ж усім відомо! особливо, коли бачать, що людина в цьому недуже розбирається. А от з БЖ, думаю, цілком може бути проблема, тим більше перепади напруги у нас трапляються і то часом немаленькі. Маю стабілізатор, але поставив його відносно недавно... Дякую за поради! Буду пробувати заміну БЖ
Розетка не іскрить? Проводка? Навіть на щитку може іскрити і БЖ від цього згоріти. Або кабель живлення (що ввімкнений в БЖ) може бути переламаний. Люди часто ставлять комп в притик до стіни, і він гнеться так. Поміняти самому можна. Просто запам'ятайте що і куди втикати. Різниця є велика. А не пробували елементарно від пороху почистити комп? Він може десь замикати всередині.
Та ні, з цим все "гуд". Тим більше пробував підключати в різних місцях і на роботу носив - там підключав, результат той самий Дякую, треба попробувати, але думаю проблема десь "глибше". Та і пороху там мало. Є ще такий нюанс, ця проблема виникала в мене і раніше, але я "методом тику" її виправив (якось- сам навіть не знаю як - кабель (чи, точніше проводок-вужчий), той що йде від вінчестера - переставив у сусідній роз"єм і воно запрацювало нормально). Але цього разу також пробував такий "трюк" - безрезультатно
Мова йде про ті роз"єми, які зображені на малюнку в нижньому лівому куті. Плата в мене не така як на малюнку, але мова йде про такі (схожі) роз"єми, підозрюю, що може бути проблема в них (щось замкнуло, чи перегоріло). Хоча - не факт...
Я ніколи не стягую кін з нету, а тут мене попросили переслати дещо що в мене є на диску, бо в неті того нема. Одним словом я зіпнула кіно і заладувала на рапідшер. Коли людина стягнула, виявилось що пішла тільки половина. Як краще переслати кіно і конвертувати з .vob формату в .аvi
Кіно краще заливати не на рапідшару а для прикладу на український сайт-сервіс обміну інформацією www.ex.ua . Там довнлоадеру не прийдеться ні частинками по 100мб скачувати ні купувати платні акаунти, та й інші зможуть скачати кого зацікавить це кіно. А на рахунок конвертування з .vob в .аvi в інтернеті є купа інформації, і купа програм, як платних так і безкоштовних.
Таке враження, що в мене "угнали" акаунти "вконтакте" і "однокласників". Не те, щоб я за ними дуже шкодував (останнім часом заходив усе рідше), але все-таки "абидна" (хто його знає, що там моїм друзям можуть нарозсилати). Хто підкаже, що робиити в цьому випадку? Ситуація виглядає наступним чином. Типу як стандартний "розвод", тобто пропонують скинути якусь платну смс-ку на російські оператори (Білайн, МТС), за те, щоб змінити пароль. Що порадите?
Створіть ще один акаунт і розішліть знайомим повідомлення що вас там більше не буде А на старий акаунт можуть слати спам
То розвод!!!!!! Коли в мене в однокласниках вкрали акаунт, то мені на мейл прийшло повідомлення про зміну паролю чи відновлення акаунта щось таке. Нормально відновила акаунт через формуляр однокласників і повидаляла всяку фігню зі свого профілю. І ні яких смс!!!