Допоможе PLOP Boot Manager. Завантаження з будь-якого носія без нативної підтримки у БІОСі. В Hiren's Boot CD включена утиліта(и) яка "брутає" (підбирає) пароль як адміністратора так і звичайного користувача.
достатньо поміняти файл Sam десь в папках windows з того компютера де немає паролю на адміністратора. Але треба з чогось загрузитися, бо напряму не вийде.
Може хто знає як зупинити тускніння монітора при роботі від батареї в ноуті Packard Bell SJ82 (ОС Win XP).Керування функціональною комбінацією не реагує.
Тому то й питаюсь ,що такий прикол тут не проходить.Сам ноут під вісту.Після установки експі-почав вимахуватись.Кажуть шо є якась прога для боротьби з цією проблемою в XP. Може хто чув?
То для мене шось нове і страшне,що можу заблудитись в тому лінуксі-крууууглий нуль.А проблему хотів би вирішити вже.
Всім прекрасного настрою в мене така проблема - новий хюлет пакет і віндовс сімка і в тачпаді не працює ота смужка справа, що по ній пальцьом соваєш замість стрілочок (як там вони називаються? курсор?). Де найти настройки, щоб настроїти? Шоб уверх вниз на тачпаді їздитии. Підкажіть, люди добріі.
Треба поставити. Бачила ноут, який без дрів не розпізнавав деякі кнопки. Може тут теж причина в цьому.
Спробуйте ПУСК-ПАНЕЛЬ КЕРУВАННЯ-ЕКРАН-ЗАСТАВКА-ЖИВЛЕННЯ-СХЕМИ КЕРУВАННЯ ЖИВЛЕННЯ-ВВІМКНЕНИЙ ПОСТІЙНО. Якщо не допоможе - зайдіть на сайт http://www.ma-config.com/ Сайт за допомогою плагіна просканує ваш комп"ютер і може рекоментувати потрібні драйвери.
Підкажіть як налаштувати звук (переключення штекера із виходу саббуфура на мікрофон) Колись постійно питало, а коли я щось нацикав перестало ) В мене 7 та ноут із картою еверест: "Звуковой адаптер Intel 82801HBM ICH8M - High Definition Audio Controller" При втиканні відкривалась програмка ...-audio, а тепер не можу її найти ---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- Драйвера стоять
В мене в радіоприймачі в бумбоксі Соні частотний діапазон починається з 87 частоти, а мені треба хвилю на 68 частоті. Халепа.
Дякую,Рибко.Напишіть ще,будь-ласочка,як там фото зменшити,до розмірів,які дозволені на ЛФ))) ще раз-дякую...