Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. thinkers

thinkers Well-Known Member

по запиту "high level diagram" 12 500 000 результатів. яка ще має бути допомога?:)

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

так верхній рівень стосується не діаграми, а довільної програми, а діагарама має бути варіантів використання.

3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

То якась путаниця в термінах. Не вчили такого за 5 років і по роботі не стикався. Діаграм може бути купа, але варіантів використання пррограми...... там один варіант. Використовувати по безпосередньому призначенню. Приклад маєте? Яку саме програму тре описати?

---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

Усьо поняв. Ви ж на тестора.
    Певні мова йде про Use Case (термін то тестерський так шо нема чого на чсних девелоперів наїжджати :) ). Гугліть по тій фразі. Тама вам і в вікепедії по словянськи написано і приклади картинок є.

• Подобається Подобається x 1
  4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Rebbit, дякую! мені вже тут Команче написав, що то тре діаграмою UI описати.
    прошу пробачення в чесних девелоперів:)
    ще раз дякую всім, хто намагався помогти:kiss:

5. kutuz

kutuz Well-Known Member

Народ! просто не знаю як справитись з такою можна сказати проблемкою.Люблю слухати FM через winamp.Але буферизація просто дістала.Щохвилі радіо виключається і пише буферизація.Настроїв в колеги в нього такого нема.Якщо хтось може пояснити,допомогти(можу в ПП подати свій скайп)

6. Green belt

Green belt Well-Known Member

Допоможіть бо метод ремонту "знести вінду" є зовсім не бажаним.
    Суть в тому, що при останні 2 дні при підключенні компутера до нету загрузка ЦП 100% і відповідно комп висне. Воно якусь біду вигружає (вигружає 44 тис пакетів, а приймає 4 пакети).
    Коли нет відєднано, то Хронологія загрузки ЦП стрибає від 0 до 20-50. І при знятті задач через Диспетчер залишається лише вікно диспетчера, а всі символи з робочого столу зникають.
    Ще був такий нюанс що при вмиканні ноута викидало "explorer.exe" - ошибка предложения"(інструкція "така" звернулась до памяті по адресу "такому", Память не может быть read).
    Є підозра що це приславутий lsass.exe так підгружає комп, але файл ніби системний :dntknw:
    Здається всі симптоми описані. що робити?
    П.С. Перевірка на віруси і перезагрузка зроблені величезну кількість разів.

7. Green belt

Нарешті питання вирішене. Всім у кого є схожі ситуації з загрузкою ЦП на 100% при виході в нет пораджу провірити комп на пакость tmp.tmp.
    Файлик має нульову вагу тому антивірус Вам його не покаже. Якимось чином він чіпляє
    Ламається в нет і вигружає так що ЦП загружена на 100%. Копіює себе куди тільки можна і не можна а при звичайному видаленні - відновлюється.
    Рішення (принаймні покищо воно працює) - ComboFix.exe + встановлення Netlimiter 2 pro і обовязковиий контроль за всіма exe що ламаються в мережу.
    Доречі був нюанс на який одразу я не звернула уваги - антивірус не обновлювався останні 2 дні, як вияснилось - це одна з побічних дій врєдятіни tmp.tmp.
    П.С. При перевстановленні в більшості випадків проблема не зникає.

8. Arbayten

Arbayten миється в бані

Green belt, скажіть яким антивірусом користуєтеся, користувачі мають знати який-такий слабуватий антивір.

9. ovod

ovod Well-Known Member

залежно, в якому режимі вірус працює, тобто чи може антивірусна його видалити чи ні.
    п.с. рекомендація після переустановки користуватися не адмінівським профілем.

обмеження доступу вірусом це хіба вирішення проблеми.
    Хоча може то якась програма обновлення скачує

10. Green belt

Антивір НОД і др.Веб
    Не знаю чи обмеження, але пакосний файл зараз на компі не знаходжу. деталі тут (інші методи рішення на схожих темках).
    Стосовно скачування - в моєму дописі вказано - нічого не закачуєтья а навпаки роздача іде.
    Вибачайте, я звичайний "юзверь" а не "компутерщик" і гарно все пояснити не зможу. Найголовніше зараз ЦП при роботі з нетом рідко буває більше 40%, нічого зайвого не роздає і нічого не висне.

11. dark

dark Member

Windows xp З флешки

Хочу постаити "Windows XP Pro SP2 (Pre-SP3) Minimalistic Edition 2007 UA"
    з флешки. Маю 2 компа, на новому компі я просто вставляю флешку перезагружаю і мені вибиває автозапус віндовса і я переставляю. а на старому, де старий БІос (і я нічого не розумію) не вибиває автозапуск :scratch_one-s_head: і я незнаю як поставити віндовс з флешки.
    Допоможть будь ласка ;)

12. comanche

comanche знайшовся

якщо комп не підтримує завантаження з USB ltdfйсів то ніч не вийде :)
    Зайдіть в BIOS і в якості First Boot Device поставте USB Mass Storage. якщо є тільки Floppy, HDD, DVD/CD Rom то ніч вам не поможе

13. dark

dark Member

дякую за інформаію:) таки комп не підтримує

14. ovod

ovod Well-Known Member

опечатався :)

воно добре, що добре.

15. dark

dark Member

Вхід в систему неможливий

Маю два користувача на компі. Коли був один і я створював другий, то я першому дав пароль...... але назву неміняв (стандартна User) коли перезагрузив компа то мені вибила така помилка:
    Вход в систему невозможен. Проверте правельность имени пользователя и домена и повторите ввод пароля. Пароли водятса с учетом регистра.

після помилки в мене є тільки другий користувач якого я створив а перший стандартний зник.... що мені робити? щоб було два користувачі?
    я пробував: зайшов C:\Documents and Settings і переіменував папку User але не помагає... що за домені і так далі?....
    Допоможіть будь ласка.... :mocking:

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Досить поширені диски з утилітами під загальною назвою Hiren's Boot CD (завантажувальні). Там є функція прибиття паролів.

• Подобається Подобається x 3
  17. dark

dark Member

то потрібно прибрати паролі???? бо я щось таке знайшов...

18. Boris_Kiev

Я деталей не пам"ятаю. Юзер (або адміністратор) залишається, але без пароля.

19. dark

dark Member

ясно ДЯКУЮ! :)

20. Boris_Kiev

Взагалі корисна штука - там і робота з partitions, і відновлення стертої інформації, і купа корисних речей.
    А також - дозволяє залізти у чужий комп.

а де твій аватар? :)