та я розумію, просто замовлення було індивідуальне, вони ітак мені купу додаткового понапіхували, щоб вгодити)
Як найпростіше відновити файл, який був видалений комбінацією клавіш "Shift+Delete" у Віндовсі? Потрібно коліжанці, бажано без встановлення додаткових програм..
Тоді питання - якою програмою найпростіше це зробити, щоб не наробити біди на комп'ютері (треба для чайників..)?
інформацію можна відновити, оскільки "Shift+Delete" повністю інформацію не витирає. На вінчестері лишається слабкий слід тієї інфо і з допомогою деяких програм можна відновити все. Тільки тепер нічого нового не записуйте на вінчестер, бо той слід втратиться, якщо поверх його запишите щось. Без додаткових програм ніяк. В мене сестра колись стерла 9 гіг фотографій, відновилось все нормально. Я відновлював з допомогою Active@ File Recovery
Нє, там залишається ВСЯ інфа!!! Затираються тільки адреси кластерів в яких вона знаходиться, кластери тепер вважаються вільними.
люди помогите избавится от всплывающего окна - возможно Вы приобрели не лицензионный Виндовс..... типа я без них не знаю ... уже занадоело а убрать не могу
Я щось наклацала в Опері, і в мене зчез адресний рядок. Допоможіть його знайти. Я вже всюди облазила.
Дякую, Ліля, що відгукнулися. В мене там галочка стоїть. Дивіться в чому справа Рядок є, а немає саме того віконечка, куди адресу писати.
Спробуйте там само View --> Toolbars --> Customize тоді не закриваючи того вікна клацніть туди, де би мав бути рядок для вписування адреси і подивіться що у вас є напроти Appearance аби там не було Off Далі там само перейдіть до Buttons --> Browser view і перетягніть у панельку перший ґудзик
У меня такая проблема: когда сидишь в нете, комп вдруг перезагружается. Бывает это по 4-5 раз в день, независимо от сайта. Могу одну страницу нормально смотреть минут 10 и больше, а могу только зайти на сайт - и всё. Пробовали менять память - не помогло. Отчего ещё это может быть?
Можливо радіатор під куллером забитий пилюкою і перегрівається процесор і комп вирубається. Почистити тоді від пилюки А ще спробуйте браузер змінити. А найкраще з мого гіркого досвіду знаю. Враховуючи здатність вінди з часом синіти до блускріна. Раджу поставити заново віндовс зі всіма програмами, паролями і т.д. Поюзати десь тиждень. І тоді зробити повний бекап диска С, тобто повну копію за допомогою спеціальної програми. І пізніше коли вінда починає глюкати, просто форматуєте диск С та відновлюєте з бекапа точну його копію. Процес відновлення займає приблизно 15 хв. І маєте все як раніше. Програма для цього зветься Acronis True Image Home (навіть російськомовна)