Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Завантажити драйвер для камери CREATIVE

• Подобається Подобається x 1
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Питання, ще.
    Модем якось настроювали? Маю на увазі підключення - паролі, імена вводили в модем чи роутер?

3. www

www Well-Known Member

Розумієте, якість дисків гарна (я думаю), стан СД - РОМів - різний, одному - 4 роки, другому десь півтора роки, швидкість - не знаю, як регулювати.. Проблема в тому, що записую СД на обох компутерах і проблема одна і та ж - або перша пісня грає і далі тиша, або не грає ніде крім компютера..Я вже пробував встановити децодер на МР3 дак зовсім дисків СД-РОМ не бачить.. шепелявить: Вставте диск..вставте диск.. а диск вже стоїть там.. Програма, якою користуюсь - ROXIO. У машині диски грають, якщо з магазину, а якщо я записую - дулі!:sad:

---------- Додано в 09:00 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ----------

Забув. СД, які використовую - СD-R.

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як диски - то TDK.
    Як швидкість запису, то в Неро зліва після того, як ввели що записувати, перед тим, як натиснути - палити (burn) :)

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

На магнітолі пише - що вона підтримує. Є значки CD, CD-RW, DVD-ROM, DVD-RW...
    Є ще плюси і мінуси, але якщо дека не стара - то повинна бачити обидва...

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Проблема може бути ще в тому, чи закритий диск чи ні.
    Мультисесію треба ставити виключеною. (Забрати галочку)

• Подобається Подобається x 2
  5. Максим Великий

Модем зовсім не рухав. Усі настройки в роутері. Звичайно, роутер запаролений.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

То робили Ви, чи хлопці з волі?
    Підбирали роутер до модема, чи навпаки. Чи принесли разом?

7. Максим Великий

Хлопці з Волі принесли модем і ввімкнули. А я вже настроїв мережу через роутер. Там нема нічого такого складного.
    На Волі ніби розказують, що неможливо під'єднати більше ніж один комп'тер. Через роутер МОЖЛИВО І ДОСИТЬ ПРОСТО.
    Роутер сам купував. Платив 35 доларів.

8. skydive

skydive Member

Підкажіть мені вартість комп"ютера для перегляду фільмів в якості 1080 і бавленні ігор типу ГТА4

9. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Для GTA 4:

Minimal system requirements
    • Operating system: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
    • Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 2.4 GHz
    • RAM: 1,5 GiByte
    • Hard drive: 16 GiByte
    • Graphics card: Geforce 7900 with 256 MiByte / Radeon X1900 with 256 MiByte
    • Internet
    Recommended system requirements
    • Operating system: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1
    • Processor: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz
    • RAM: 2.0 GiByte (XP) / 2.5 GiByte (Vista)
    • Hard drive: 18 GiByte
    • Graphics card: Geforce 8600 with 512 MiByte / Radeon HD 3870
    • Internet

З такими конфігураціями 1080 піде запросто.Залишилось роздрукувати і іти на оглядини по-магазинах. Асортимент великий.

10. skydive

skydive Member

Велике галицько-волинське "дєкую"

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Який тип підключення в роутері виставили?

Знайшов цікаве посилання на цю тему

12. skydive

skydive Member

А скільки комп з такими параметрами коштує у Львові?

13. ovod

ovod Well-Known Member

ще має значення який формат читає магнітола,
    тобто чи в аудіо форматі писати треба чи читає mp3?
    для цього треба подивитися які файли на тих дисках що грають, майже точно що не mp3, бо їм не було б вигідно записувати купу пісень на один диск.

для запису пісень їх треба в неро записати в форматі audio cd.

І ще одне: якщо швидкість запису висока то деякі плеєри можуть їх не читати - ставте на мінімум

14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Мені потрібно щоб в Microsoft Office аркуш був в альбомному форматі(горизонтально).
    Люди добрі поможіть!!!:)
    Як то я таке маю зробити???:scratch_one-s_head:

15. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

Параметри сторінки.
    MO 07/ Розмітка сторінки/Параметри сторінки

16. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ура!!!!!!!!!!!!:preved:
    Ви собі навіть не уявляєте,як я вам вдячна!!!!!!!!:give_rose::i-m_so_happy:;):good:

17. JaguaR

JaguaR щасливий

Я би казав отако:
    • Operating system: Windows XP SP1, обновити до SP3 (Зразу SP3 не рекомендую ставити, бо офіційно такої нема, а то, шо є, то дууууУУууже діраво зроблене); або нормальну збірку сьомого (правда тяжко вам нормальну буде найти поки-що) Вісту не ставте, бо то не операційна, а не буду казати що.
    • Processor: AMD Athlon X2 2.4 GHz - досить по саму зав’язку, тільки не беріть обрізану версію. Х3 - не знаю, мене особисто не приваблює, я б краще брав або Х2, або Х4. До речі Х4 - то звірюка рідкісна. Я такого знайомій зліпив, то потім ледве з ним розстався - аж жаль було віддати. А з інтелом взагалі не дружу, хоч проци їхні досить класні.
    • RAM: Кажу зразу - беріть по гігу на кожне ядро. Тоді комп буде у вас бігати, як швейцарський годинник.
    • Graphics card: Geforce 7900 with 256 MiByte / Radeon X1900 with 256 MiByte - Ігри будуть йти, але карта буде кипіти. Ну, радеонівська, може й ні.
    • Але материнку треба теж добре підібрати - то найважливіше, бо як купите її погану, то ваш процесор буде, як камазівський мотор на жигулях - понт буде, а толку не буде.
    • Хард переважно тепер 500-ку беруть, хоч можна запросто і менше. (признаюся, його завжди мало, хоч то як для кого).

18. comanche

comanche знайшовся

CPU: Intel Core i5-650 3.2GHz/4MB/DMI (BX80616I5650) s1156 1600 грн
    MB: ASUS P7P55D LE (s1156, P55, PCI-Ex16) 990 грн
    Video: PALIT PCI-Ex GeForce GTS250 E-Green 512 MB GDDR3 (256bit) (675/1800) (DVI, D-Sub, HDMI) (NE3TS25EFHD52) 885грн
    RAM: Kingston DDR3-1600 4GB (Kit of 2x2048) PC3-12800 HyperX (KHX1600C8D3K2/4G) 1132 грн
    HDD: Seagate Momentus 7200.4 500GB 7200rpm 16MB ST9500420ASG 2.5" SATA II 749 грн
    Корпус: NZXT LEXA Rednline Edition Black 740грн
    БЖ: Chieftec APS-550C 680 грн
    KB/Mouse: Logitech Cordless Desktop EX 100 UA 271 грн
    Акустика: Edifier X3 502грн
    Монітор: 23" Samsung SM P2370 LS23EFHKFV Black 2500 грн
    --------------------------------------------------------------
    Тотал: 9369 грн
    Щось не дешево вийшло :)
    Зате яке воно круте

19. JaguaR

JaguaR щасливий

))) Та, воно круте, але то перебор.

20. ovod

ovod Well-Known Member

я як купляю знайомим то вписую в 5000-5500 грн.

а де твій аватар? :)