Питання, ще. Модем якось настроювали? Маю на увазі підключення - паролі, імена вводили в модем чи роутер?
Розумієте, якість дисків гарна (я думаю), стан СД - РОМів - різний, одному - 4 роки, другому десь півтора роки, швидкість - не знаю, як регулювати.. Проблема в тому, що записую СД на обох компутерах і проблема одна і та ж - або перша пісня грає і далі тиша, або не грає ніде крім компютера..Я вже пробував встановити децодер на МР3 дак зовсім дисків СД-РОМ не бачить.. шепелявить: Вставте диск..вставте диск.. а диск вже стоїть там.. Програма, якою користуюсь - ROXIO. У машині диски грають, якщо з магазину, а якщо я записую - дулі! ---------- Додано в 09:00 ---------- Попередній допис був написаний в 08:58 ---------- Забув. СД, які використовую - СD-R.
Як диски - то TDK. Як швидкість запису, то в Неро зліва після того, як ввели що записувати, перед тим, як натиснути - палити (burn) ---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ---------- На магнітолі пише - що вона підтримує. Є значки CD, CD-RW, DVD-ROM, DVD-RW... Є ще плюси і мінуси, але якщо дека не стара - то повинна бачити обидва... ---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- Проблема може бути ще в тому, чи закритий диск чи ні. Мультисесію треба ставити виключеною. (Забрати галочку)
Хлопці з Волі принесли модем і ввімкнули. А я вже настроїв мережу через роутер. Там нема нічого такого складного. На Волі ніби розказують, що неможливо під'єднати більше ніж один комп'тер. Через роутер МОЖЛИВО І ДОСИТЬ ПРОСТО. Роутер сам купував. Платив 35 доларів , маю ще один новий (DIR-300) можу продати за 35.
Для GTA 4: Minimal system requirements • Operating system: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 • Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 2.4 GHz • RAM: 1,5 GiByte • Hard drive: 16 GiByte • Graphics card: Geforce 7900 with 256 MiByte / Radeon X1900 with 256 MiByte • Internet Recommended system requirements • Operating system: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 • Processor: Intel Core 2 Quad 2.4 GHz / AMD Phenom X3 2.1 GHz • RAM: 2.0 GiByte (XP) / 2.5 GiByte (Vista) • Hard drive: 18 GiByte • Graphics card: Geforce 8600 with 512 MiByte / Radeon HD 3870 • Internet З такими конфігураціями 1080 піде запросто.Залишилось роздрукувати і іти на оглядини по-магазинах. Асортимент великий.
Дякую, буду мати на увазі. В самого такий стоїть Який тип підключення в роутері виставили? Знайшов цікаве посилання на цю тему
ще має значення який формат читає магнітола, тобто чи в аудіо форматі писати треба чи читає mp3? для цього треба подивитися які файли на тих дисках що грають, майже точно що не mp3, бо їм не було б вигідно записувати купу пісень на один диск. для запису пісень їх треба в неро записати в форматі audio cd. І ще одне: якщо швидкість запису висока то деякі плеєри можуть їх не читати - ставте на мінімум
Мені потрібно щоб в Microsoft Office аркуш був в альбомному форматі(горизонтально). Люди добрі поможіть!!! Як то я таке маю зробити???
Я би казав отако: • Operating system: Windows XP SP1, обновити до SP3 (Зразу SP3 не рекомендую ставити, бо офіційно такої нема, а то, шо є, то дууууУУууже діраво зроблене); або нормальну збірку сьомого (правда тяжко вам нормальну буде найти поки-що) Вісту не ставте, бо то не операційна, а не буду казати що. • Processor: AMD Athlon X2 2.4 GHz - досить по саму зав’язку, тільки не беріть обрізану версію. Х3 - не знаю, мене особисто не приваблює, я б краще брав або Х2, або Х4. До речі Х4 - то звірюка рідкісна. Я такого знайомій зліпив, то потім ледве з ним розстався - аж жаль було віддати. А з інтелом взагалі не дружу, хоч проци їхні досить класні. • RAM: Кажу зразу - беріть по гігу на кожне ядро. Тоді комп буде у вас бігати, як швейцарський годинник. • Graphics card: Geforce 7900 with 256 MiByte / Radeon X1900 with 256 MiByte - Ігри будуть йти, але карта буде кипіти. Ну, радеонівська, може й ні. • Але материнку треба теж добре підібрати - то найважливіше, бо як купите її погану, то ваш процесор буде, як камазівський мотор на жигулях - понт буде, а толку не буде. • Хард переважно тепер 500-ку беруть, хоч можна запросто і менше. (признаюся, його завжди мало, хоч то як для кого).
CPU: Intel Core i5-650 3.2GHz/4MB/DMI (BX80616I5650) s1156 1600 грн MB: ASUS P7P55D LE (s1156, P55, PCI-Ex16) 990 грн Video: PALIT PCI-Ex GeForce GTS250 E-Green 512 MB GDDR3 (256bit) (675/1800) (DVI, D-Sub, HDMI) (NE3TS25EFHD52) 885грн RAM: Kingston DDR3-1600 4GB (Kit of 2x2048) PC3-12800 HyperX (KHX1600C8D3K2/4G) 1132 грн HDD: Seagate Momentus 7200.4 500GB 7200rpm 16MB ST9500420ASG 2.5" SATA II 749 грн Корпус: NZXT LEXA Rednline Edition Black 740грн БЖ: Chieftec APS-550C 680 грн KB/Mouse: Logitech Cordless Desktop EX 100 UA 271 грн Акустика: Edifier X3 502грн Монітор: 23" Samsung SM P2370 LS23EFHKFV Black 2500 грн -------------------------------------------------------------- Тотал: 9369 грн Щось не дешево вийшло Зате яке воно круте