не можу зрозуміти в якому порядку то все підключено. Я колись робила так: Включала модем через USB до ПК №1, а ПК №2 з'єднувала з ПК №1 за допомогою мережевого кабеля. Получається дві мережі, одну ПК №1 має з модемом (інтернет), а друга між ПК № 1 і 2 (локалка). Щоб пустити нет на ПК №2 треба зробити брідж. Усь. Якщо є свіч, то получається легше, але потрібна настройка і відповідні знання саме по даних моделях модема і свіча.
Вот никак не пойму, от чего зависит качество записей СД и ДВД на компютере - от СД-РОМа или от программы, которая это дело делает, так сказать?
Питання по перекидці файлів з компутера через блю-туз (програма blue soleil). Хто підкаже? Якщо файл малий - перекидається без проблем. Якщо файд 1 мб і більше - виникають "трабли" Тобто, файл скачується до 10-20 процентів в ппц... Обриває, пише щось тіпа failed. Хто підкаж???? В чому проблема???
В безкоштовній тріальній версії стоїть обмеження на передачу об'ємних файлів. Крякніть прогу і все буде гуд.
Слухайте, а якщо вирішити "тупо": наприклад, DHCP сервер дав Ромкові адресу для десктопового компа (умовно) 75.91.15.12 з маскою 255.255.240.0 Ромко внаглу пропише на ноуті фіксовану адресу 75.91.15.254 з тією ж маскою. В Інет з ноута не зайде, але файли ганяти зможе. Хто би наклацав скріншотів з інструкцією (також і налаштування microsoft networks) - бо в мене W2k англыйська, а в Ромка, здається, W7
Ромкова проблема вирішується досить просто. Потрібно на компі що приймає інтернет створити ще одну марежу і підключити через неї інший комп чи ноут. В мене на роботі аналогічно підключена одна машина до другої. Недолік що потрібно тримати включеною першу. Найзручніше буде докупити маршрутизатор і через нього вже пускати інет.
Світч непотрібний. Якщо модем ввімкнути через юсб дріт до однієї машини. То на іншу нет подається мережевою картою на іншу мережеву карту через звичайний мережевий дріт. На компі дві мережі. одна до модему, друга до ноута. Перша 192.168.1.Х, друга 192.168..0.Х. Назначити другій брати нет з першої, чи то першій транслювати нет на другу. Вже толком не памятаю, бо на роботі Хрюша, а вдома в мене в даний момент сімка і убунту. Основне сказав, а настройки вже покрутіть, скріншоти ліньки робити.
Значицця так. Модем з"єднаний з стаціонаром з мережевої карти звичайним кабелем. І від модема приєднатись до ноута(до виходу мережевої карти) ЮСБ-кабелем?
Від модема до компа юсб, від компа до ноута мережевим (ethernet). (хоча не факт). В мене на роботі ноут ловить вайфай і з'єднаний з компом мережевим дротом через мережеві карти і на ноуті 2 мережі. Може слід купити маршрутизатор, думаю. Або ще одну мережеву карту до компа.
Максиме, це - модем "Волі" для одного компа. Налаштовувати мережу через ЮСБ, кажуть люди, дуже марудно (стосовно цього модему). Ромко має свіч - треба його використати.
Варіантів більше не існує. Або маршрутизатор типу D-Link DIR-320 або ПК на який встановити проксі (smallproxy, Wingate т.п.) який має бути постійно включений щоб інший ПК/ноут міг користувати Інтернетом. За маршрутизатор я навіть не впевнений на 100% чи можливо його налаштувати для Волі знаючи їх маніакальне не бажання підключення більше ніж одного ПК на один їх модем.
У Вас Dir-300 до чого підключений? До TV Кабеля від Волі? ---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ---------- Чи є модем? І який???
Волівський інет через телевізійний кабель втикнутий в модем scientific atlanta. потім від нього у маршрутизатор, який вже роздає на компи.
Спасибі! Ще одне питання. Може хто підкаже де шукати дрйвери? Цікавить наразі конкретно до такого девайсу як "Creative pd1120". Вже купу сайтів облазив (типу "драйаер.ру і т.д.), ніде нічого схожого немає Хелп!