Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Каремелюк, а як саме може бути причетний блок живелення? простіше кажучи : що мені робити????:cry:

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Який монітор? "Рідкокристалічний" чи "труба"? Та, який би не був - варто підключити його на пару діб до іншого комп"ютера. Наприклад, до ноутбука. І одразу стане ясно, причина в моніторі, чи не в ньому. А потім треба буде подумати, що робити далі.

• Подобається Подобається x 1
  3. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Це лише одна з можливих причин. Якщо ПК на гарантії тоді турбувати СЦ(сервісний центр).

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

гарнтія закінчилась два місяці тому. монітор рідкокристалічний.хіба підключу ввечері до мака, подивлюсь як зреагує. але нині вроді вже менше. вчора хлопець знімав відеокарту поздував пилюку, то вроді йому трошки полегшало

5. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

спробуйте свій монітор підключити до іншого компа чи ноута і побачите чи проблема з монітором чи з апаратною частиною. Коло пошуків точно звузиться. Відпишіть і будемо тоді далі причину шукати.

6. www

www Well-Known Member

Со старым колером

И с новым кулером

7. www

www Well-Known Member

Какое все таки несовершенное изобретение эти компютерты!
    Вот интернет скорость у меня - отличная, плачу за 15Мбс а получаю 30Мбс. Роутер такой надыбал методом тыка.
    теперь всплыла следующая проблема: Очень медленно грузятся wеб сайты. Иногда wааще не открываются. Я ничего не понимаю, скорость нормальная, а интернет паршивый.
    Диагностика выдает такой результат: мол wиндоwс не нашол проблем с коннектом в интернет через HTTP и HTTPS. Но есть проблемы с коннектом через FTP фаэрwол , установленый в твоей машине, блокирует необходимые FTP порты. .Если ты используешь такой коннект то обратись к производителю компютера для консультаций.
    Ситуация осложняется тем , что второй компютер другого производителя, тоже имеет такие же проблемы. Я начал грешить на роутер и его настройки... Там все стоит по дефаулту.. И не знаю, что делать..

8. ovod

ovod Well-Known Member

в мене зараз щось похоже.
    Головне закачування йде по максимуму, а сторінки деколи не грузяться.
    Похоже проблема в dns сервера. Сторінки які вже раз загрузилися грузяться нормально(не з кешу), а от нові як коли.

9. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Торент клієнт включений ?

10. www

www Well-Known Member

о_О

А шо це таке?!!!
    До речі, перехвалив я свого роутера, спробував апдейтити його дрівери дак щось там не туди пішло.. і не драйверів, і не інтернету.. Поставив старого роутера, швидкість - 10Мбс але сайти грузяться швидко..
    Мабудь треба відключити те все на кілька тижнів, або викинути все до чорта!!! НАДОЇЛООООооооо!!!!

11. Іноді коли вмикаю комп, курсор стоїть на місці і не реагує на рух мишки. Перезапускаю - все нормально. Від чого це може бути?

12. Provincial

Provincial Well-Known Member

На завантажується або некоректно завантажується/визначається драйвер маніпулятора "миша".
    Спробуйте замінити мишу на іншу (взяти в когось на короткий час" і поспостерігайте,чи збережеться таке явище

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Таааак,я взагалі не комп"ютерщик,але мені здається,що це новий вид вірусу.Я з цим воюю вже декілька днів.Підключили мені нет скловолокном.Здавалося б,що ще треба.Але розпочалися такі самі фіглі.Швидкість 3мбіт в с, а сторінки не загружаються.Звоню провайдеру-кажуть пропінгуй сервер.Ввожу пінг- 32 байта час 1 мс TTL=61.Звоню провайдеру,вони кажуть у нас все добре,подивіться скільки пакетів відправляє ваш комп а скільки приходить.Дивлюся-відправляє вдвічі більше ніж приходить.А мало б бути навпаки.От вони кажуть -лічіть свій комп від вірусів.У мене стояла Панда-та що безкоштовна,ніби працювала і віруси видаляла.Зніс,поставив Аваст,провірив повністю комп не найшло нічого.Зніс Аваст хотів перевірити д-р Веб курельт провірило комп десь 5 частину -синій екран(те що називають ще екраном смерті)і комп перезагружається.Попробував в безпечному режимі-те ж саме.Знайшов д-р Веб профі,в неті знайшов журнальні ключі,веб прийняв ключі зареєстрував.Обновив-почв повну перевірку така сама історія-вибиває комп,синій екран і перезагрузка.Що пище на синьому екрані не встигаю прочитати,бо він швидко зникає.Я далі попробував вручну-оскільки в мене стоять 3 вінчестери,я розпочав з найменшого 10 гіг.Прав і вручну провіряв кожну папку-знайшов д-р Веб десь 300 вірусів.Я подивився в каталог вірусів-так це ніби і не віруси.Називається Win32.HLLW.Gavir.ini .Зліва писало Desktop.ini.Пройшовся Вебом по кожній папці.Всі віруси видалив.Потім вирішив для надійності ще раз первірити диск цілий-знову вибило систему.Я чогось так зрозумів що вибиває не через вірус а через якісь файли.Наприклад на папці(це якась гра в сина)Qakt 3Sborka Веб завжди вирубав систему.Так само я провіряв програмні файли в диску С.Частина провірялася,а частина файлів вирубала комп,синій екрн і перезагрузка.В Диску Е і Д знайшло ще десь 150 вірусів Win32.HLLW.Gavir.ini.Я їх видалив.В диску С знайшовся вірус ще якийсь,я видалив.Ось така історія.Проробивши все це я думв що все вже буде нормально,але.. періодично сторінки продовжує незагружати.:cry::dntknw:

14. ovod

ovod Well-Known Member

в мене зараз вже все нормально, але я працюю в лінуксі так що віруси тут ні при чім.
    А у вінді коли в мене появлялися віруси я спочатку відновлював систему з образу, а тоді вже провіряв на віруси. А потім надоїло і перейшов на лінукс відсотків на 95, в вінду майже не заходжу.

• Подобається Подобається x 2
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Поставте старшу версію браузера :) - може бути правдою.

Що до вірусів - поставте файрвол. Будете точно знати, що там шмигає. Раджу комодо, але без усіх лишніх прибамбах.
    Не один комп запрацював нормально. Можна роутер поставити, він трохи ріже їхній трафік.

16. thinkers

thinkers Well-Known Member

Мій комп - властивості - закладка "додатково" - "завантаження і відновлення"
    заберіть галочку, почитаєте чому вирубає систему

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вчора поставив нову вінду,спочаьтку було все нормально,поставив Каспера,нібито знайшов ще 4 віруси Trojan-Dropper.Win32.FriJoiner.bad Пішов сьогодні на роботу приходжу з роботи-та сама історія.Може то провайдери таким бавляться,щоб у них антивіруси купляли?
    Дивився тільки що,так у цій новій версії вінди галочки там немає,але я вже докторп Веб не пробував-все таки Каспер стоїть.Нічого не розумію.

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Останнім часом у деяких користувачів браузера Оpera сторінка завантажується фрагментами з повідомленням "У всех видимых изображений неверен или отсутствует атрибут ALТ", а переустановка не допомагає.
    Якщо у когось з вас таке сталось, зробіть наступне:
    Вид/Стиль/Зняти галочку "Отладка ALT"

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Cureit з каспером не конфліктує але якшо не можете дати собі ради з вірусами раджу ще один спосіб-помпуйте LIVE CD з веба і ставте не дармові антизвірі а платні (в наш час і платним можна користуватись не платно) KIS2010 РУЛИТЬ!

20. comanche

comanche знайшовся

:)) це відколи під лінуксом вірусів нема?
    я під лінуксами/маками проводжу 40% свого комп'ютерного часу. Це приблизно по 4 години в день :)
    Повірте мені, кожна операційна система вразлива до вірусів. і не треба байки росказувати, що лінукс страшно який стабільний. І хоча зара не ідеться про конкретно ваш випадок, але віруси теж не можна виключати, тільки тому що у вас лінукс

а де твій аватар? :)