Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Discussion in 'Комп'ютери' started by ZENIT, Aug 25, 2008.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Проще інстальнути і робити локально в себе на компі.

2. syavych

syavych копач

не всім :pardon:

3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Якшо добре постаратися то можна зібрати набір софта, який не потребує інсталяції і переноситься на флешці куда треба.
    Сам такого не маю, але треба буде колись забадяжити собі.
    А якшо ліньки бадяжити то можна в неті готові пошукати (вроді по слову Portable).

4. ovod

ovod Well-Known Member

я в таких випадках ставлю гімп
    або скачати Total Commander Podarok Edition Extreme Pack v25 2009 (Rus) на ex.ua
    сумарний розмір: 1,3 гб

• Подобається Подобається x 1
  5. syavych

syavych копач

Саме так і називається, але portable-софт має деякі недоліки: як правило більше гальмує (особливо такі велетні як фотошоп); не на всіх системах запускається (буває бракує якихось бібліотек, але то радше від кривих рук того, хто робив цю портабельну версію); зустрічаються обмеження в роботі самої програми (типу зберегти файл можна тільки в самій папці програми - знову ж тому причина - криві руки) і т.д.
    Тому переваги того portable сумнівні...

6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Власне того я і кажу шо треба добре попотіти шоб зібрати собі адекватний набір інструментів (з мінімальною кількістю глюків). Ну і портабельний фотошоп то ІМХО збочення. От портабельний редактор(чик) гіфок/джпегів/бмпшок/пнгшок аля паінт то вже ближче до реальності.

Але ovod має рацію. То легше поставити собі того подарка (я його не бачив, але думаю шо файний), а шо в нім не буде хватати то можна і плагінів збоку доставити. Благо з плагінами до Тотала проблем майже нема.

7. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:))) не всюди є цивілізація інтернет ;)

8. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Крім того що в такі версії полюбляють "зашивати" трояни і т.п. "софт".

9. www

www Well-Known Member

Вот у меня фен сильно шумит, когда я запускаю одну из играшок... Вот сейчас шумит, показывает 4000 об+, а когда нормально, то 100+ об в м. Фен на процессоре стоит. Процессот - 4 Пент. 2.93ГГц
    Снайл бы копию с монитора, но не знаю как , для наглядности..

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

да! еще забыл добавить.. Температура процессора при нормальной работе ~ 50 С а когда шумит - 67 С..

10. www

www Well-Known Member

Купил...$32

Fan Type: CPU Fan

Socket Type: 775

Fan Speed: 1500 RPM

Noise Level: 18 dBA

Air Flow: 41.76 CFM

Heatsink Material: Copper Core
    Aluminum Fins
    Copper Heatpipe

Voltage: 12 V

Fan Speed Control: Built-In

Connector(s): 4-Pin Motherboard

Fan Dimensions: 92 x 92 x 25 mm

11. www

www Well-Known Member

а як скріншоти робити? Щоб перенести сюди?

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Натиснути на клавішу PrintScreen на клавіатурі, відкрити графічний редактор (Paint, Photoshop тощо), натиснути Ctrl+V (Вставити), вирізати необхідну частину, зберегти файл, вставити на форум через лінк "Завантажити фото" над віконечком, в якому набираєте допис.

13. www

www Well-Known Member

Натискаю /прінт скрін/ і.. нічого не відбувається.. тиша..

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ----------

розібрався.. син показав на пальцях..:)):good:

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

в мене така от біда : монітор час від часу мигає чорним. коли я перезавантажу комп, то на деякий час перестає, але потім знов і той чорний дисплей затримується все на довше і частіше мигає..Що то може бути? віндовс 7, поставили місяць тому.

15. Nameless

Nameless миється в бані

гм. скоріш за все проблема з драйверами відеокарти. перестав.

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ок! дякую зараз спробую!:kiss:
    нє, не помогло...забираю поцілунок назад ....

Last edited: Mar 23, 2010
  17. Nameless

Nameless миється в бані

Ну тоді вже складніше. Треба попробувати монітор на іншій відеокарті. Чи відеокарту на іншому компі. Переконайся чи вона не перегрівається. Загрузи з зовнішнього носія іншу операційку і глянь чи не буде поодібних проблем.
    І поцілунок я не віддаю:tongue:

18. Karmeluk

Причиною може бути Блок Живлення ПК.

19. Nameless

Nameless миється в бані

Я перепрошую але яке відношення має блок живлення ПК до монітора? хіба що монітор від нього живиться але це навряд. мало хто включає монітор до блоку живлення. та і комп би швидше вирубався ніж монітор.
    можливо не вистачає напруги для відеокарти, але це теж навряд. мені чомусь здається що або криві дрова(з сімкою таке буває), або гріється відеокарта, або монітору капець. всерівно забагато варіантів.
    мало вихідних даних...

20. Karmeluk

Причім тут підключення монітору до БЖ ? Материнка в якій знаходиться дискретне відео від чого живиться ?
    Глюки з драйверами відеокарти та її перегрівання це як правило артефакти у 3Д. Якщо пошкоджена память тоді і в 2Д та 3Д.

а де твій аватар? :)