Я ж написав: Adobe вважає. Відкриваємо приведене посилання, читаємо заголовок сторінки: "Adobe - сімейство програм ...." Далі: "ЧАСТИНА СІМЕЙСТВА ПРОГРАМ ACROBAT" Коли газда думає, що його халупа є особняком, то я йому не перечу.
Ну шо це робиться, га? То троян усю кров вип'є, то після рестору, звук кудись подівся.... Усе вроді намісці, а комп німий. Де ті кляті дрівери на звукову картку комп/ютера шукати?
з материнкою був (при купівлі) диск з дровами? Отам і шукайте Або подивіться як називається/маркується материнка - десь між слотами і процесорм великими буквами і цифрами і качніть з сайту виробника Сидю я, ковиряюсь цвяшком у вусі, і раптом звук в телевізорі пропав
Скачайте цю утиліту CPU-z http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_153.zip (інсталяції не потребує) Дані (скріншот) закладки Mainboard викладайте сюди.
Встановіть безплатний антивірус. Щодо драйвера - чи ви знаєте, яка у вас "звукова карта"? Хто виробник?
Дякую всім за поради. Зайшов на сайт биробника та скачав цей дрівер, потім розархівірував, потім інсталував....Но нашо ото таку мороку робити?!!! Так з цим розібрався, дякую ще раз. Тепер - ще одне питання: на компі (віста) записав гру (простенька, мейжік лайн називаетьсй. Жінка дуже любить іноді бавитись.)А на другому компі (Віндовс ХР)СД- РОМ не бачіть нічого, каже диск пустий і що тобі туди накласти? Ну як же ш пустий якщо ставлю на другий комп (у другій кімнаті - і він робить. Купляв цю іграшку давно, десь роки півтори назад по інтернету, у кого купляв - не помню, а то б передаунлоадив би тай уся морока. Тепер у мене 3 виходи: 1. купити знову цю гру 2. Шось із СД-РОМом зробити, щоб читав цей диск 3. Знайти десь бесплатну версію ціеї гри... Може хто чим допоможе?
А чо не записати на флешку на компі де той диск читається. (то певно якийсь прикол з мультисесіями на СД диску). А флешка то така штука шо почитається всюда.
В такому випадку можна ще створити віртуальний образ диску, http://ru.wikipedia.org/wiki/Alcohol_120%25 , або ж http://www.daemon-tools.cc/rus/home Цей образ можна створити на любому комп’ютері, любим шляхом перенести на комп без СД і enjoy...
я,я. натюрліх я теж в тому напрямку подумав. В мене бувало коли старі сідюшники не хотіли читати інколи щось з іншого. Можливо швидкості читання старого сідюшника не співпадають?! чому б ні? часом і трохи новішу версію можна скачати. Тільки трохи вважати, тому що багато іграшками вірусів можна підтягнути
Найпростішим, найдешевшим і найшвидшим способом? Льогко. Треба взяти готовий фільм і файл субтитрів до нього. Як правило - це текстовий файл, але зі спеціальним розширенням, яке "розуміють" плеєри відео. Текст всередині цього файлу має приблизно такий вигляд 0:00:05 - 0:00:10 СТРАШНАЯ СВАДЬБА 0:00:10 - 0:00:20 Снято при поддержке Комитета по кинематографии РФ 0:00:20 - 0:00:58 (Крик) 0:01:05 - 0:01:09 Чего кричишь? 0:01:11 - 0:01:10 Да это я пою. 0:01:15 - 0:01:25 А я думал - опять зарезали кого... Тобто, вказується час початку і кінця показу тексту і, власне, текст субтитру. А далі - "набиваєте" руцями текстовий файл з субтитрами, хронометруєте (тобто вказуєте час початку і кінця кожного субтитру з нової строки), зберігаєте цей файл, змінюєте його розширення - TXT на те, яке повинне бути у файла з субтитрами - і вуаля! Дивитеся фільм у будь-якому програмному відеоплеєрі, який "розуміє" субтитри. Бачите їх на екрані.
В фотошопі створити рисунок з прозорим фоном, намалювати там шось, і пізніше зберегти як gif (або png чи інший формат, який підтримує прозорість).
або якщо хтось з фотошопом ну вже аж надто на ВИ... тоді можна намалювати навіть у PowerPoint і зберегти як малюнок з тим же розширенням gif або png
а чо? там же є кнопочки малювати... і навіть витирати Взагалі то залежить що який зміст вкаладати в слово "малювати". Якщо щось простеньке на чужому компі, то я інколи надаю перевагу побавитись поінтом ніж інсталювати фотошоп. По- друге фотошоп потребує елементарних знань або хоча би принципу того що відбувається і де шукати то що хочеш зробити. Хоча якщо чесно, то в даному випадку (прозорості фонів) я би надав перевагу фотошопу і не спішив би об'єднувати шари/слої
Не обов'язково інсталювати Фотошоп, можна скористатись версією онлайн, наприклад, такою, як у нас на форумі