Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Discussion in 'Комп'ютери' started by ZENIT, Aug 25, 2008.

1. ricardo

ricardo Well-Known Member

Я ж написав: Adobe вважає.
    Відкриваємо приведене посилання, читаємо заголовок сторінки:
    "Adobe - сімейство програм ...."

Далі:
    "ЧАСТИНА СІМЕЙСТВА ПРОГРАМ ACROBAT"

Коли газда думає, що його халупа є особняком, то я йому не перечу.

• Подобається Подобається x 1
  2. www

www Well-Known Member

Ну шо це робиться, га? То троян усю кров вип'є, то після рестору, звук кудись подівся.... Усе вроді намісці, а комп німий. Де ті кляті дрівери на звукову картку комп/ютера шукати?

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В Гуглі, або на сайті виробника. Гляньте хто виробник і яка модель, по тому і шукайте.

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

з материнкою був (при купівлі) диск з дровами? Отам і шукайте :) Або подивіться як називається/маркується материнка - десь між слотами і процесорм великими буквами і цифрами і качніть з сайту виробника
    Сидю я, ковиряюсь цвяшком у вусі, і раптом звук в телевізорі пропав

5. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Скачайте цю утиліту CPU-z
    http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_153.zip (інсталяції не потребує)
    Дані (скріншот) закладки Mainboard викладайте сюди.

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Встановіть безплатний антивірус.
    Щодо драйвера - чи ви знаєте, яка у вас "звукова карта"? Хто виробник?

Last edited by a moderator: Mar 11, 2010
  7. www

www Well-Known Member

Дякую всім за поради. Зайшов на сайт биробника та скачав цей дрівер, потім розархівірував, потім інсталував....Но нашо ото таку мороку робити?!!!
    Так з цим розібрався, дякую ще раз. Тепер - ще одне питання: на компі (віста) записав гру (простенька, мейжік лайн називаетьсй. Жінка дуже любить іноді бавитись.)А на другому компі (Віндовс ХР)СД- РОМ не бачіть нічого, каже диск пустий і що тобі туди накласти? Ну як же ш пустий якщо ставлю на другий комп (у другій кімнаті - і він робить. Купляв цю іграшку давно, десь роки півтори назад по інтернету, у кого купляв - не помню, а то б передаунлоадив би тай уся морока.
    Тепер у мене 3 виходи:
    1. купити знову цю гру
    2. Шось із СД-РОМом зробити, щоб читав цей диск
    3. Знайти десь бесплатну версію ціеї гри...
    Може хто чим допоможе?

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А чо не записати на флешку на компі де той диск читається. (то певно якийсь прикол з мультисесіями на СД диску). А флешка то така штука шо почитається всюда.

9. deman

deman New Member

10. Picasso

я,я. натюрліх :) я теж в тому напрямку подумав. В мене бувало коли старі сідюшники не хотіли читати інколи щось з іншого. Можливо швидкості читання старого сідюшника не співпадають?!

чому б ні? часом і трохи новішу версію можна скачати. Тільки трохи вважати, тому що багато іграшками вірусів можна підтягнути

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як зробити субтитри до фільму?

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Nirvanko во туво то можна здибати,але тре реєстрацію http://kinostar.us/ шукайте в розділі СОФТ

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Найпростішим, найдешевшим і найшвидшим способом? Льогко. Треба взяти готовий фільм і файл субтитрів до нього. Як правило - це текстовий файл, але зі спеціальним розширенням, яке "розуміють" плеєри відео.

Текст всередині цього файлу має приблизно такий вигляд

0:00:05 - 0:00:10 СТРАШНАЯ СВАДЬБА
    0:00:10 - 0:00:20 Снято при поддержке Комитета по кинематографии РФ
    0:00:20 - 0:00:58 (Крик)
    0:01:05 - 0:01:09 Чего кричишь?
    0:01:11 - 0:01:10 Да это я пою.
    0:01:15 - 0:01:25 А я думал - опять зарезали кого...

Тобто, вказується час початку і кінця показу тексту і, власне, текст субтитру.

А далі - "набиваєте" руцями текстовий файл з субтитрами, хронометруєте (тобто вказуєте час початку і кінця кожного субтитру з нової строки), зберігаєте цей файл, змінюєте його розширення - TXT на те, яке повинне бути у файла з субтитрами - і вуаля! Дивитеся фільм у будь-якому програмному відеоплеєрі, який "розуміє" субтитри. Бачите їх на екрані.

• Подобається Подобається x 3
  14. Як зробити малюнок з прозорим фоном?

15. syavych

syavych копач

В фотошопі створити рисунок з прозорим фоном, намалювати там шось, і пізніше зберегти як gif (або png чи інший формат, який підтримує прозорість).

16. Leri

Leri Well-Known Member

або якщо хтось з фотошопом ну вже аж надто на ВИ... тоді можна намалювати навіть у PowerPoint і зберегти як малюнок з тим же розширенням gif або png :)

17. syavych

syavych копач

Малювати у PowerPoint? о_О

18. Picasso

а чо? там же є кнопочки малювати... і навіть витирати :)))
    Взагалі то залежить що який зміст вкаладати в слово "малювати". Якщо щось простеньке на чужому компі, то я інколи надаю перевагу побавитись поінтом ніж інсталювати фотошоп. По- друге фотошоп потребує елементарних знань або хоча би принципу того що відбувається і де шукати то що хочеш зробити.
    Хоча якщо чесно, то в даному випадку (прозорості фонів) я би надав перевагу фотошопу і не спішив би об'єднувати шари/слої :)

19. syavych

syavych копач

нє, ну я знаю про існування таких кнопочок, але все рівно то якесь збочення, імхо... :)

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не обов'язково інсталювати Фотошоп, можна скористатись версією онлайн, наприклад, такою, як у нас на форумі ;)

а де твій аватар? :)