Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. syavych

syavych копач

Ну от і клікаєте правою клавішею по цьому "Съемный диск" і тиснете форматувати

2. www

www Well-Known Member

Оце ще проблема з роутером. Як підключаю прямо до модему інтернет кабель, то отримую під 20МБс, а як через роутер - то 3-6МБс.З сервісу дядько каже що роутер гальмує інтернет. Купив другий, непаганий роутер intellinet wireless 802.11N broadband router, але не можу його запустити, хоча все роблю, як в інструкціі написано. Мій товариш купив такогож і запустився без проблем, а в мене - ніяк. Вже і поміняв на другий, такий же, але все теж.Подзвонив інтернет провайдеру, кажу, в вас є роутери, щоб без проблем робили? Кажуть є, тільки треба піднати швидкість інтернету до 40МБс (в мене зараз 15МБс) і роутер дадуть, і треба додадково сплачувати $20 на місяць та ще й за установку роутера $50 хочуть. Бандити кругом!
    Може хто що порадить?

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Роутер то який зараз? Який модем? Які швидкості вхід - виходи? Метод з'єднання з модемом - UTP чи USB? Який оператор? Чи робили обновлення Setup_у? І Навіщо Вам?

4. Trooper

Trooper Well-Known Member

совет

звоните 240-38-96 с 9 до 19ти в будни, договариваетесь о вызове техника на дом, вызов 50 грн./час, приходит и настраивает.

5. maga

maga Well-Known Member

А то вигідно їхати в Флориду за 50грн/год

6. Trooper

конечно!

Во Флориду можно и за 20, лишь бы заказчик взял на себя оформление служебной визы =)

7. maga

maga Well-Known Member

То той роутер буде в нього золотим з каменями Сваровскі.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Підкажіть pls як раз і назавжди прибити в IE і Мозиллі непроханий перехід на Ask.com ?

І ще - чомусь IE припинив підставляти автоматом "http://" ?

9. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

В мозилле на странице about:config попробуйте убить все ссылки на него. Можно заменить Гуглом.

10. Trooper

гы гы

Начнем с того, какая версия ИЕ?
    Скорее всего аск просто стоит поисков движком по умолчанию.

11. www

www Well-Known Member

ммдяяя..:preved: ото таке от:)Дякую за відповіді та поради:good:

12. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Рішення

• Подобається Подобається x 1
  13. Boris_Kiev

Дякую. Тільки і в офісі, і вдома - W2k, IE 6.0.2800.1106
    Панель Internet Options не має пункту Search
    Якось в офісі мені вдалося прибити Search взагалі, а вдома - ніяк.

Щодо Мозілли - я там просто за Вашою методичкою поприбивав будь-які значення пошуковиків. Мені не потрібні ані гугл-панелі, ані Аск-панелі.
    Якщо хочу щось знайти - набираю УРЛ потрібного пошуковика (зазвичай Яндекс і Альтавіста. Ну так хочу і все).

14. Karmeluk

НЕма в наявності W2к, тому навпомацки.
    На вашому скріншоті закладка Programs. Далі внизу Manage Add-ons.
    Вибираємо у закладці Show адони які повязані з IE. Знаходим злощастний адон. Disable.

15. Boris_Kiev

Нема! :)
    Дякую, як матиму час - залізу бінарним редактором і приб"ю Аск і Гугл у тілі файлів експлорера.

---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

P.S. Прибив у реджістрі.
    Щоправда, http:// не підставляє, але я рідко користуюся IE - в основному тоді, коли треба оминути кукіз.

16. Karmeluk

Тому що на W2k не встановлено сервіс пак 1 для IE 6. Для ХР ця опція була включена у СП 2.
    Якщо надумаєте - качати тут.

• Подобається Подобається x 1
  17. UnteR

UnteR Member

Вибачте, що мене так довго не було! Коли клікаю "форматувати" то каже: "диск відсутній, вставте диск і спробуйте знову"

18. syavych

syavych копач

на іншому компутері не пробували?

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я б порадив Оперу і не морочив собі голову :)

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

Може допоможе?
    Зайдіть - пуск - панелькерування - установка устатткування - запустити.
    Дойти до пункту ... встановлені пристрої - подивитись, чи є якийсь із жовтим значком повідомлення про проблему - далі по тексту проведіть установку, якщо вона перервалась. Із флешками іноді допомагає...

20. UnteR

UnteR Member

:good:
    Звичайно!!!

а де твій аватар? :)