Не зовсім чайник, але спитаю. Жінка власний лептоп заслужила, там Віста Преміум. От я ніц по-людськи заінсталювати не можу, матюкається, що "не маю прав адміністратора". Я вже ті профіля користувача перебрав, стоїть написано "ви адміністратор" - але заінсталювати всеодно не пускає. Як з тим справитись?
Та я б і сам радий на стару добру ХР вернутися, але то жінки чємоданчік... знаєте, як воно в прекрасної половини - візуальні прибамбасики побачила і не дає... В смислі на ХР не дає вернутися....
Треба інсталювати через натискання правої кнопки мишки на ехе-файлі і давати "run as administrator". Тоді все поставиться. У нас удома все цілком навпаки. Я вісту не переварюю, а чоловік вічно хоче її встановлювати.
Та ж кажу - жона. Пару днів як купила, супер-пупер Соні, супер-пупер Віста, ля-ля-ля... То її забавка. Я маю доступ лише як пояснювач, бо вона, м"яко кажучи, не дуже шарить. І якісь зміни робити категорично не дозволяє, вбила собі в голову, нє і всьо.
Ой, як мені це знайоме... Муж мав свого лептопа, де була віста. Але лише за умови, що на стаці буде хр. І на стаці завжди хр. Я категорично проти вісти. Особливо зараз, коли вона в мене не робочому стоїть.
це просто: якщо дружина не хоче -- змушувати не тре, але і робити додатково також ніц не тре... потрібен драйвер?... нехай сама тоді і пошукає, якщо чоловіка слухати не хоче...
У вісті нічого шукати не треба. Все само знаходиться. До будь-чого. Але... треба знати, куди клацати.
Доможіть чайнику-дилетанту,будь-ласочка!!,поставила-м собі ниньки на закачку мультика.заповідається,жи він мені буде качатися всю ніч.Увага,питання - комп має бути всю ніч увімкнений нормально чи можна його перевести в Ждущій режим(в тому режимі закачка проводитися буде чи ні)??
то часом не я ваша дружина??))))) бо я так само роблю з тою вістою...але вже й мій терпець скоро урветься, бо ноут потужний, а з вістою все грузиться таааааак повільно.... не знаю що з цим робити...
До стандартних 2 гіга рам додати ще 2. Віста вимагає 4 гіга рам, тоді комп працюватиме без проблем. До речі, перевірте, що у вас стоїть. Хитруни нині ставлять дві карти по гігабайту, а не одну на 2. Відповідно, вам тоді доведеться докупити не 2 гб оперативки, а всі 4. Не знаю, чи ще актуально. Але в сплячому режимі усьо спить і не працює. Так що, аби мультики тягнулися, треба, аби спала тільки власниця компа.
Чим качаєте ? Якщо тупо Save as - то перерветься і не відновіиться. Якщо "качалкою" типу Флешгета - можно хоч вимкнути і через якийсь час докачати. В "ждущем режиме" комп на диск нічого не пише. Пам"ятає тільки які проги були відкриті, грубо кажучи.
дивилася я в його характеристики - пише що просто 2гіга.. то в принципі подарок і укладали його на якійсь фірмі... ну всі документи .стандартизовано - з одної сторони надійніше, а з іншої навіть не знаю що вони там понапіхали... бо ще мені додатково стільки програмок загрузили, що він повінстю забитий, я половину непотрібних постирала)))
Ви в характеристиках не побачите, чи там одна на 2 гіга чи дві по 1. Я вам просто кажу, як є, бо ми самі таке перейшли. Чоловік хотів докупити 2 гіга, а довелося купити всі 4. І то треба на саме залізо дивитися. Та ні, тут навмисне так, аби докупити потім більше, а не менше. То їм надійніше, а не користувачам.
Треба дивитися на режим роботи пам'яті - dual чи single channel (дуал краще). Подивитися можна в BIOS'і. А ще замініти вінчестер, DVD, в деяких навіть процесор з відеокартою можна міняти (як от у мене).
тут вроді йде мова про нові і тому якщо це все зразу міняти, то вже може краще взяти з максимально потрібною конфігурацією, щоб робити не більше 1 заміни/докуповування память написав як приклад недорого, простого і відчутного апгрейду. п.с. навіть не знав, що у ноутах відео можна міняти, думав, що всі вони інтегровані та "інтегровані"
та нэ, не думаю... вони знали, кому давали і знали, шо я за ними бігати не буду... але на їхньому місці я б всерівно так зробила як ви кажете)) та скорше всього я собі піратське хр поставлю, яж з тим ноутом ітак з хати не вилажу...єдине, чого не знаю - чи не виникає проблем, якщо з піратським хр ноут закордон з собою береш.. бо мене трохи полякали... якщо все так строго - дам на ту фірму хай мені ліцензійку поставлять - ну їх...