Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

е-е-е... презерватива ?

2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ну якби вони були такої товщини, жеби ніжки з них вирізати, то не рвались би.... і не гнулись би ;)
    Колишні креслярі знають що таке кохінори і як їх відмочували в солярці і молоці щоб файно знімали волівець і не задирали папір. Ех народ, народ. Чо автокад робить з молоддю?! Чи то може сусід по кабінету в когось зберігає "стратегічний запас до палки чаю" на столі?! :))

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гумки бувають ружні, то правда... Але і олувка були кохіноровські... а ще шкелко таке є "Кохінор" звесі... дрогий бардзо...

• Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я скачав фільм і хотів його подивитись.Але фільм напевне високої якості з 6 звуковими дорожками.Коли почав дивитись то звук поганий,тобто фон сильний а голоси акторів майже не чути.Підкажіть може потрібно якийсь спеціальний плеєр записати,щоб я міг на комп"ютері його подивитись?Дякую.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Подсказываю - сходите в кинотеатр.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви зранку любите прикалуватися?:)

7. Полковник

Полковник миється в бані

Время суток и года значения не имеют.
    По настроению.
    Т.е. почти всегда.
    Москаль.
    Шо с него взять?

• Подобається Подобається x 1
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Як шо аналізи;)

9. Arthur

Arthur Well-Known Member

І в мене була схожа проблема. Коли диск був в DVD-пристрої, то звуку не було взагалі. Коли переписав фільм на вінчестер звук з’явився. (Інші фільми нормально незалежно від того чи відразу з диску чи з комп’ютера). Може хто знає в чому причина?

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

В кінотеатрі паузи нема і повтор не подивишся.

10. VasMT

GSpot v.2.52 Beta 01 - определитель кодеков
    16 сентября 2004 г.

Утилита GSpot поможет вас с легкостью определить какой кодек используется в том или ином видео/аудио файле и какой кодек необходимо поставить для его просмотра. Поддерживается работа с файлами MPEG (.mpg), QuickTime (.mov), RealMedia (.rm), Windows Media (.wma / .asf), Flash (.swf) и другими. Поддерживаются следующие типы кодеков: VFW, ACM, DirectShow и DMO. Отображается детальная информация о файле и используемых кодеках (всего в базе более 450 кодеков для аудио и видео).

11. Boris_Kiev

Я встановив універсальний плеєр VLC.
    http://biblprog.org.ua/ru/vlc/
    Для нього непотрібні кодеки, він усе має в собі.
    В тому числі є меню вибору звукових доріжок.

Може відкрити директорію як DVD - з усіма меню.

Єдиний міні-глюк - дуже рідко по замовчуванню може встановити не той формат екрану, треба перемкнути вручну.

Щодо HD: тут все залежить від компа. У мене HD нормально програвається на ноуті
    Intel Core(TM) 2 CPU 1,66 GHz

12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Не знаю чи це проблема з кодеками.
    Як би це було пов’язано з кодеками , то звук був би або ні, незалежно від того чи фільм записаний на вінчестер чи залишився на диску. (Плеєр для перегляду використовується той самий).

13. VasMT

Це стосувалось Smeet_ової проблеми

14. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

У меня HD нормально идёт на нетбуке intel Atom 1,6GHz 1 CPU (на внешний монитор), всё зависит таки от ОС.;)
    Действительно хороший плеер для мака, где выбор не очень велик. Для win есть и пофункциональнее. Например, Light Alloy, нє?:)

15. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Коли якесь відео не так працює, в мене допомагає підбір плеєра завжди. На допомогу, KMPlayer, Media player classic, GOMPlayer, VLC, Light Alloy. Power DVD. І сайт з новими кодеками http://www.codecguide.com/download_mega.htm

16. Boris_Kiev

Я звик до W2000 eng. На ноуті - ХР eng
    LA якось розвернув, не пам"ятаю що саме не сподобалося.

17. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Від ОС практично нічого не залежить. Хіба буде впливати на працездатність рівень засміченості реєстра. Якщо запустити на тому Атомі БД демукс на 1080р буде "прикільне" слайд-шоу і ПК просто вклякне. Витягувати такі ріпі на таких СPU під силу лише відеокартам які підримують ХД контент і беруть на себе левовову частину розкодування.

18. Boris_Kiev

Запитаннячко: Як у Мозіллі (Firefox 5/0) витерти куки певного (одного) ресурсу. Причому той нік використовується ще на інших ресурсах (і повинен залишитися на інших ресурсах)

Звичайно, маю адміністративні права. Улюблений інструмент для редагування - FAR.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене англ. версія, заходити так: Tools -> Options -> Privacy -> You may want to ... remove individual cookies.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дуже дякую,скачав і подивився.

а де твій аватар? :)