Сявичу, а партішн меджик тут не допоможе ? Там здається є функція тестування та відновлення випадково деактивованих партішнз ?
Ситуація така. Вірус очистив два диски і об'єднав їх з диском С. Тепер запустила R-STUDIO, може, хоч щось відновить. Потім знову диски розіб'ю.
Дуже схожа ситуація зі ZVERівською віндою... Там є режим повністю автоматичної установки ОСі... Так ось вона, Вінда, перед ставанням об"єднує всі диски вінчестеру в один і форматує його... В мережі є багато софту по реанімації... Рекомнедація по востановленню: - галочки ставте лише на "офісних" документах Ворд і Ексель... Зображення - тільки Jpeg. Чим менше галочок - тим більша вірогідність, і не три доби чекати...
Ну так блін, воно ж питає куди ставити і вказує розмір . Нє? Чи вінду хтось ставить методом усьо (ок) ?! для загального розвитку: а нащо сороківку розбивати аж на три диски? І друге питання: чо за вірус був?
Офіційні версії - так, питають. Але зараз 90% образів вінди в неті - різноманітні зборки, які можуть ставитись як хочуть... тут не поможе, ті розділи скоріш за все об'єднані і відформатовані.
Так і зробила. Зображення знайшов не з комп'ютера, а ті, які були не переглянутих мною вчора сайтах (я їх взагалі не зберігала на компі, звідки вони взялися? ) Ворд знайшов, але не читає - не те кодування. Ні, ні, мені образ робив знайомий програміст. Там boot disc "ghost" (загрузочний) і образ диску С на окремому диску Перевстановлювала вже десь 5 разів - нічого подібного не було. Це не в мене питайте, а в тих, хто мені комп збирав з усяких "відходів". А таке вікно на весь екран: У вас неліцензійний відновс! Відправте смс (600 російських рублів) бла бла бла.
Воскрешав в себе і на компі і в цифр.фотіку ось цим : Recover My Files Data Recovery Software | English V3.98 Все що було, і чого не треба було, включаючи те, що стиралось навіки....
Уважно читайте розширення воскрешаємих файлів... Воно мені теж 12 тисяч ярличків, реклами і віндового мотлоху навостонавлювало... Бо я галки поставив на всі зображення. Але фоти виколупало всі. Навіть ті, що закидувались років зо п"ять тому... І документи... Правда не всі востановило повністю... Але в мене весь робочий мотлох паралельно лежав на роботі, ще на трьох компах... Так що я не переймався... Але зразу востанавлюйте на інший вінчестер... Бо затрете необхідні файли і кірдик...
Проблема з компютером Коли починаю роботу на компі і в процесі,під час роботи в інтернеті у мене зависає компютер.Необхідно постійно перезагружати.Конфігурація:Athlon 64 3000 939 Soket Asus A8N-E DDR Kingston 2*1024 Mb PC-3200 HDD Seagate 320 GB DVD Nec-7191 ATI Raadeon X600Pro 128 Mb Aver Media TV Studio 305 Chieftec 350 W.Хто має які думки та рішення.Дякую за відповідь
Мав подібну халепу... Попробуйте поміняти відяху... В мене в Радеоні був якийсь збій і вона конфліктувала з мамкою... Для перевірки версії в "оборудование", в "диспетчер устройств", "видеоадаптері", Ваша видяха ПКМ - "отключить"... При всем дискомфорте інет потягне... Якщо зависати не буде - проблема десь там, поряд...
все думаю, що як виженуть мене у відпустку у "мертву" пору посидіти з тим "вмваре", розібратись, побавитись .... для домашніх потреб .... одночасна робота двох користувачів із різними моніторами, клавами, мишками ... чи то не то ?
Це програма яка дозволяє втановити РІЗНІ віртуальні ОС на одному ПК. Вийшла 7-ма версія. Одним из самых заметных нововведений пакета VMware Workstation 7 стала расширенная поддержка 32-битных и 64-битных версий Windows. Для отображения состояния виртуальных машин теперь полноценно используются функции Flip 3D и Aero Peek, реализованные в интерфейсе Windows 7. Также пакет VMware Workstation 7 стал первым продуктом с полной поддержкой графической оболочки Aero в системах Windows 7. Существенно расширен перечень трехмерных приложений на базе технологий DirectX 9.0c Shader Model 3 и OpenGL 2.1, которые можно запускать в виртуальных машинах Windows. Повышена мощность виртуальных машин, которые можно создавать в VMware Workstation 7 – теперь каждая виртуальная машина с 32-х или 64-битной операционной системой может содержать до 4 виртуальных процессоров и 32 Гбайт оперативной памяти. Обезопасить виртуальные машины помогает шифрование образов системы алгоритмом AES с длиной ключа 256 бит. Перечень поддерживаемых операционных систем в новой версии превысил 200, из которых впервые представлена поддержка таких систем, как Windows 7, Windows Server 2008 R2, Ubuntu 9.04, а также VMware vSphere 4 и VMware ESXi. Следует отметить возможность подключения образов виртуальных машин, созданных с помощью технологии Windows XP Mode, представленной в Windows 7 для запуска унаследованных Windows-приложений в изолированной виртуальной среде. Также поддерживается перенос лицензионных ключей между платформами – теперь разработчик может использовать один ключ в двух операционных системах: Windows и Linux. Существенной переработке подверглась технология виртуальной печати – в VMware Workstation 7 используются решения компании ThinPrint. В отличие от предыдущей версии в VMware Workstation 7 реализована полная поддержка архитектуры ALSA для полноценной работы со звуком в системах Linux и возможность приостановить работу виртуальной машины – поставить ее на «паузу».
це чув, але й "чув" (правда не дуже авторитено), що можна використовувати її для незалежного одночасного використання різних пристроїв ввводу-виводу інформації, ніби 2 пк, але із спільним системником .... не стверджую, все на рівні "одна баба сказала"
Можна і більше, все впирається (швидкодія в першу чергу) у обєм операційної памяті та рейтинг процесора ПК на якому заінстальован VMware Workstation. п.с 7 -ма версія підтримує квади (4 ядра).
зрозуміло... планував щось не надто вимогливе ресурсів типу одночасно: 1) за столом і на монітор - офісна програми, браузер; 2) управління дистанційним пультом для ПК або безпровідникова миша/клава і на телевізор - фільми/мультики (звичайний ДВД/ріп) або музика. ну у відповідне графічне оформлення "мультимедійної" частини пк для того щоб телевізорі більш-менш нормально бачити відповідні іконки/кнопки
Порадьте please у такій невеличкій проблемці: Прихватизував я зі старого сервака два HDD по 120 гіг кожен - WD1200 JB-00CRA1 (IDE). Файлова система була FreeBSD. Тицьнув їх спочатку (як несистемні) до компа в офісі (під WinXP SP3), пройшовся партішн меджиком (NTFS) - все ОК. Позаганяв музику та відео. Сьогодні один винт приніс додому, підімкнув до компа (під W2k) - винда цей HDD не бачить! Точніше, висвічує як залізяку, але як драйв F: не розпізнає. Грався у сетапі (LBA, Large, CHS, Auto), зносив IDE контролери - марно. Партішн меджик показує "Dynamic disk" (див. скріншот). До речі, в реджистрі винди (W2000 SP4) у мене вручну прописано EnableBigLba=1, комп розуміє навіть терабайтний винт. Неохота на вихідні їхати до офісу, перекидати усю музику на інший винт, потім цей перерозмічати вдома. знов їхати "за музикою"... Що це за звір - Dynamic Disk і чи можна його приборкати (зі збереженням файлів) більш інтелектуальними методами ? (* на малюнку квадратик - жовтий, "other").