Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Discussion in 'Комп'ютери' started by ZENIT, Aug 25, 2008.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сявичу, а партішн меджик тут не допоможе ?
    Там здається є функція тестування та відновлення випадково деактивованих партішнз ?

2. Ситуація така. Вірус очистив два диски і об'єднав їх з диском С. :sad: Тепер запустила R-STUDIO, може, хоч щось відновить. Потім знову диски розіб'ю.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дуже схожа ситуація зі ZVERівською віндою... Там є режим повністю автоматичної установки ОСі... Так ось вона, Вінда, перед ставанням об"єднує всі диски вінчестеру в один і форматує :sad: його...
    В мережі є багато софту по реанімації...
    Рекомнедація по востановленню: - галочки ставте лише на "офісних" документах Ворд і Ексель... Зображення - тільки Jpeg. Чим менше галочок - тим більша вірогідність, і не три доби чекати... ;)

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ну так блін, воно ж питає куди ставити і вказує розмір . Нє? Чи вінду хтось ставить методом усьо (ок) ?!
    для загального розвитку: а нащо сороківку розбивати аж на три диски?
    І друге питання: чо за вірус був?

5. VasMT

Titcnuvkudabachiv! :))

• Подобається Подобається x 1
  6. syavych

syavych копач

Офіційні версії - так, питають. Але зараз 90% образів вінди в неті - різноманітні зборки, які можуть ставитись як хочуть...
    тут не поможе, ті розділи скоріш за все об'єднані і відформатовані.

7. Так і зробила. Зображення знайшов не з комп'ютера, а ті, які були не переглянутих мною вчора сайтах (я їх взагалі не зберігала на компі, звідки вони взялися? :dntknw:) Ворд знайшов, але не читає - не те кодування. :sad:

Ні, ні, мені образ робив знайомий програміст. Там boot disc "ghost" (загрузочний) і образ диску С на окремому диску Перевстановлювала вже десь 5 разів - нічого подібного не було.

Це не в мене питайте, а в тих, хто мені комп збирав з усяких "відходів".

А таке вікно на весь екран: У вас неліцензійний відновс! Відправте смс (600 російських рублів) бла бла бла.

8. VasMT

Воскрешав в себе і на компі і в цифр.фотіку ось цим :

Все що було, і чого не треба було, включаючи те, що стиралось навіки....

9. Дякую, спробую.

Якраз у мене знайшло те, що не треба, а що конче треба - ніц! :ireful1:

10. VasMT

Уважно читайте розширення воскрешаємих файлів... Воно мені теж 12 тисяч ярличків, реклами і віндового мотлоху навостонавлювало... Бо я галки поставив на всі зображення. Але фоти виколупало всі. Навіть ті, що закидувались років зо п"ять тому... І документи... Правда не всі востановило повністю... Але в мене весь робочий мотлох паралельно лежав на роботі, ще на трьох компах... :) Так що я не переймався...
    Але зразу востанавлюйте на інший вінчестер... Бо затрете необхідні файли і кірдик...

11. Stepan

Stepan Member

Проблема з компютером

Коли починаю роботу на компі і в процесі,під час роботи в інтернеті у мене зависає компютер.Необхідно постійно перезагружати.Конфігурація:Athlon 64 3000 939 Soket Asus A8N-E DDR Kingston 2*1024 Mb PC-3200 HDD Seagate 320 GB DVD Nec-7191 ATI Raadeon X600Pro 128 Mb Aver Media TV Studio 305 Chieftec 350 W.Хто має які думки та рішення.Дякую за відповідь

12. VasMT

Мав подібну халепу... Попробуйте поміняти відяху... В мене в Радеоні був якийсь збій і вона конфліктувала з мамкою... Для перевірки версії в "оборудование", в "диспетчер устройств", "видеоадаптері", Ваша видяха ПКМ - "отключить"... При всем дискомфорте інет потягне... Якщо зависати не буде - проблема десь там, поряд...

13. Varvar

Varvar Well-Known Member

все думаю, що як виженуть мене у відпустку у "мертву" пору посидіти з тим "вмваре", розібратись, побавитись .... для домашніх потреб .... одночасна робота двох користувачів із різними моніторами, клавами, мишками ... чи то не то ?

Last edited by a moderator: Nov 12, 2009
  14. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Це програма яка дозволяє втановити РІЗНІ віртуальні ОС на одному ПК.
    Вийшла 7-ма версія.

15. Varvar

Varvar Well-Known Member

це чув, але й "чув" (правда не дуже авторитено), що можна використовувати її для незалежного одночасного використання різних пристроїв ввводу-виводу інформації, ніби 2 пк, але із спільним системником .... не стверджую, все на рівні "одна баба сказала"

16. ovod

ovod Well-Known Member

якщо тільки під час роботи в неті, то може слід рити в сторону мережевого адаптера?

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Який антивір стоїть? Випадково нічо не гавкає про Win32.Kido або Conficker, Downadup?

18. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Можна і більше, все впирається (швидкодія в першу чергу) у обєм операційної памяті та рейтинг процесора ПК на якому заінстальован VMware Workstation.
    п.с 7 -ма версія підтримує квади (4 ядра).

19. Varvar

Varvar Well-Known Member

зрозуміло... планував щось не надто вимогливе ресурсів типу одночасно:
    1) за столом і на монітор - офісна програми, браузер;
    2) управління дистанційним пультом для ПК або безпровідникова миша/клава і на телевізор - фільми/мультики (звичайний ДВД/ріп) або музика.

ну у відповідне графічне оформлення "мультимедійної" частини пк для того щоб телевізорі більш-менш нормально бачити відповідні іконки/кнопки

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Порадьте please у такій невеличкій проблемці:

Прихватизував я зі старого сервака два HDD по 120 гіг кожен - WD1200 JB-00CRA1 (IDE). Файлова система була FreeBSD.
    Тицьнув їх спочатку (як несистемні) до компа в офісі (під WinXP SP3), пройшовся партішн меджиком (NTFS) - все ОК. Позаганяв музику та відео.
    Сьогодні один винт приніс додому, підімкнув до компа (під W2k) - винда цей HDD не бачить!
    Точніше, висвічує як залізяку, але як драйв F: не розпізнає.

Грався у сетапі (LBA, Large, CHS, Auto), зносив IDE контролери - марно. Партішн меджик показує "Dynamic disk" (див. скріншот).
    До речі, в реджистрі винди (W2000 SP4) у мене вручну прописано EnableBigLba=1, комп розуміє навіть терабайтний винт.
    Неохота на вихідні їхати до офісу, перекидати усю музику на інший винт, потім цей перерозмічати вдома. знов їхати "за музикою"...

Що це за звір - Dynamic Disk і чи можна його приборкати (зі збереженням файлів) більш інтелектуальними методами ?
    (* на малюнку квадратик - жовтий, "other").

Last edited: Nov 21, 2009
а де твій аватар? :)