З одного боку - розміром екрану. В електронних книгах, як правило, 6" проти 2,8" у КПК. З іншого боку - функціоналом. Електронні книги, крім власне відображення тексту, мають функції mp3-плеєра, словника тощо, а КПК це, по суті, повноцінний комп`ютер.
А ще в електронних книгах мало б бути менше випромінювання і зображення максимально наближене до книги (газети).
В електронній книзі зображення будується по принципу як у калькуляторів, воно є ч/б,сторінка вночі не світиться, зображення видно за рахунок відбитого світла, клавіатури в електронних книгах немає, є тільки декілька кнопок для навігації, і крім того пряме призначення ел. книги це читати книги. Очі зовсім не втомлюються, відчуття справді ніби читаєш зі звичайної сторінки. А КПК це КПК)) це міні комп'ютер, з ЖК дисплеєм, блютусами, вайфаєм і іншими наворотами.
Менше вже бути не може, адже в рідкокристалічних екранах електромагнітне випромінювання відсутнє взагалі, адже в них немає електронно-променевої трубки.
DEAMON Tools Lite Прошу допомоги. Скачали мені гру на диск, пробував запускати вимагає оригінального диска, порадили поставити DEAMON. Його я поставив а як працювати не знаю. Може хто має інструкцію. Наперед дякую
PRO 100 Давно шукав У Львові програму PRO 100, пару раз натикався на неї, але люди дорого цінили, а недавно був в Києві купив PRO 100 (программа моделювання меблів), дуже цікаво, але оливи в голові в мене трохи не вистарчає щоб повністю розібратися з нею, може хто хоче попробувати зі мною, разом батька легше бити, програму дам безплатно.
Так oleghobby не розібрався ж ... А в Алке хучь мова рідна... І Старфорс ломає... Я не про вподобання: в мене обидві стоять
для мене в демоні легше розібратись, та й мова рідна вроді є. а oleghobby, імхо, не дуже то й хтів розбиратись, лиш би пофлудити
Таке питання. Допоможіть будь-ласка! Проблема в настроюванні WI-FI ноутбука. Перелопатив вже багато тематичних сайтів, та все ж таки не можу дати ради А проблема в тому, що не відображається значка "беспроводное соединение" (в папці "сетевое окружение"-"сетевие подключения"). Тобто йогг взагалі НЕМА! Сам "вай-фай" точно є і включається - виключається. Додам, що на даному ноуті міняласа операційна система (замість вісти - віндовз хп, підозрюю що в вісті було би все ок). В чому може бути трабл? Чи проблема в роботі вай-фай адептера, чи потрібно і далі в софті колупатися.
1. А в Диспетчері пристроїв адаптер видно? Якщо нема - див. 2а, є - 2б. 2а. В тому ж Диспетчері пристроїв є нерозпізнані об'єкти? (з таким жовтим трикутничком ) Якщо нема - п.3а, є - 3б. 2б. Проблема в софті: або кривий драйвер, або крива вінда. 3а. В біосі ві-фі адаптер не виключений? Якщо ні - в сервіс-центр, так - включіть його. 3б. Шукаєм нормальний драйвер і ставимо його.
Вчора на компі був вірус. Повністю перевстановила вінду. Все ніби працює нормально, але через мій комп'ютер не відображуються жорсткі диски D і E. Через пошук файли, що там містяться, теж не знаходить. А там стільки важливих документів!
Є підозра що відформатували весь жорсткий диск Але варто перевірити: Клікаєм правою кнопкою миші по піктограмі Мой компьютер, вибираємо там Управление. Потім шукаємо зліва такий пункт як Управление дисками, клікаєм його і дивимось шо там твориться (скріншот в студію! )