Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Discussion in 'Комп'ютери' started by ZENIT, Aug 25, 2008.

1. Lebidka

Lebidka Member

Поясніть мені, будь ласка, чим відрізняються електронні книги від КПК?

2. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

З одного боку - розміром екрану. В електронних книгах, як правило, 6" проти 2,8" у КПК.
    З іншого боку - функціоналом. Електронні книги, крім власне відображення тексту, мають функції mp3-плеєра, словника тощо, а КПК це, по суті, повноцінний комп`ютер.

3. bostvl

bostvl Well-Known Member

А ще в електронних книгах мало б бути менше випромінювання і зображення максимально наближене до книги (газети).

4. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

В електронній книзі зображення будується по принципу як у калькуляторів, воно є ч/б,сторінка вночі не світиться, зображення видно за рахунок відбитого світла, клавіатури в електронних книгах немає, є тільки декілька кнопок для навігації, і крім того пряме призначення ел. книги це читати книги. Очі зовсім не втомлюються, відчуття справді ніби читаєш зі звичайної сторінки.
    А КПК це КПК)) це міні комп'ютер, з ЖК дисплеєм, блютусами, вайфаєм і іншими наворотами.

5. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

Менше вже бути не може, адже в рідкокристалічних екранах електромагнітне випромінювання відсутнє взагалі, адже в них немає електронно-променевої трубки.

6. oleghobby

oleghobby миється в бані

DEAMON Tools Lite

Прошу допомоги. Скачали мені гру на диск, пробував запускати вимагає оригінального диска, порадили поставити DEAMON. Його я поставив а як працювати не знаю. Може хто має інструкцію. Наперед дякую

7. oleghobby

oleghobby миється в бані

PRO 100

Давно шукав У Львові програму PRO 100, пару раз натикався на неї, але люди дорого цінили, а недавно був в Києві купив PRO 100 (программа моделювання меблів), дуже цікаво, але оливи в голові в мене трохи не вистарчає щоб повністю розібратися з нею, може хто хоче попробувати зі мною, разом батька легше бити, програму дам безплатно.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Качніть Алкоголь і не партесь... Там все по людськи...

9. syavych

syavych копач

А чим демон не по-людськи?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так oleghobby не розібрався ж ...
    А в Алке хучь мова рідна... І Старфорс ломає...
    Я не про вподобання: в мене обидві стоять ;)

11. syavych

syavych копач

для мене в демоні легше розібратись, та й мова рідна вроді є.
    а oleghobby, імхо, не дуже то й хтів розбиратись, лиш би пофлудити :)

12. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Таке питання. Допоможіть будь-ласка!
    Проблема в настроюванні WI-FI ноутбука. Перелопатив вже багато тематичних сайтів, та все ж таки не можу дати ради :sad:
    А проблема в тому, що не відображається значка "беспроводное соединение" (в папці "сетевое окружение"-"сетевие подключения"). Тобто йогг взагалі НЕМА! Сам "вай-фай" точно є і включається - виключається.
    Додам, що на даному ноуті міняласа операційна система (замість вісти - віндовз хп, підозрюю що в вісті було би все ок). В чому може бути трабл?
    Чи проблема в роботі вай-фай адептера, чи потрібно і далі в софті колупатися.

13. syavych

syavych копач

1. А в Диспетчері пристроїв адаптер видно? Якщо нема - див. 2а, є - 2б.
    2а. В тому ж Диспетчері пристроїв є нерозпізнані об'єкти? (з таким жовтим трикутничком :) ) Якщо нема - п.3а, є - 3б.
    2б. Проблема в софті: або кривий драйвер, або крива вінда.
    3а. В біосі ві-фі адаптер не виключений? Якщо ні - в сервіс-центр, так - включіть його.
    3б. Шукаєм нормальний драйвер і ставимо його.

• Подобається Подобається x 2
  14. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Дякую! :drinks:

15. Вчора на компі був вірус. Повністю перевстановила вінду. Все ніби працює нормально, але через мій комп'ютер не відображуються жорсткі диски D і E. Через пошук файли, що там містяться, теж не знаходить. А там стільки важливих документів! :cry:

16. syavych

syavych копач

Є підозра що відформатували весь жорсткий диск :)
    Але варто перевірити:
    Клікаєм правою кнопкою миші по піктограмі Мой компьютер, вибираємо там Управление. Потім шукаємо зліва такий пункт як Управление дисками, клікаєм його і дивимось шо там твориться (скріншот в студію! )

• Подобається Подобається x 1
  17. Навряд чи. На Е усі налаштування нету, так би він взагалі не працював.

18. syavych

syavych копач

А я кажу що "так". Жорсткий диск на 40ГБ?

19. :sad:
    Який саме?

20. syavych

syavych копач

то зле....

а де твій аватар? :)