Вадюшко, може Ви підкажете: Скопіював партішн (завантажувальну) з робочого компа на винт, який вирішив вставити у домашній комп (зовсім інша материнка). На роботі завантажився з нього у safe mode, поприбивав деякі драйвери/пристрої, вдома перше завантаження у safe mode, потім нормально, встановив драйвери аудіо та відео. Все нормально, ВСЕ працює, тільки лається на невстановлений дівайс PCI bus 0 device 3 function 31. Приб'ю, ребутнуся - знову лається. Пошуковик вказує, що це SMBUS controller (?) Як його викинути ? Лінь розглядати через лупу материнку, шукати ще якісь драйвери - коли все працює.
Борисе, на жаль, не допоможу -- партiшн-манагерами не користувався вже декiлька рокiв, i як вони поводять себе на новiтньому залiзi i з найсвiжiшим системним софтом -- не знаю
Вадюшко, та з приводу партішн запитань не маю. Просто переставляючи завантажувальний винт з материнки на материнку треба вбивати/встановлювати більшість драйверів та дівайсів (що я і зробив). Я просто запитую - на який то PCI система може лаятися, що new hardware found, а драйвер не фаунд ? Нібито все там працює та прописано. Бувало таке й раніш, але прибивалося через uninstall device, а тут до кінця не прибивається. ? PCI Devices | +- ? PCI Device
Та хто ж його знає, то ж суцiльно вiд конкретного компа залежить. Можна хiба що спробувати повiдключати у бiосi геть усе пiсiайне, що не потрiбне аж вкрай, а потiм включати поодинцi i ловити, коли той фантом у хардварменеджерi вiндовому з'явиться. Але, як на мене, то такий геморой, що якщо той фантом не заважає працювати, то хай його висить
Там дуже убоге меню сетапа. Взагалі незрозуміло як та залізяка працює. Але мене влаштовує. Очевидно доведеться шукати драйвери на материнку і встановлювати чохом.
Виходить, у цій гілці найбільший чайник - я Запитаннячко номер... Винт розбито на С: (FAT-32, W2k SP4 Eng) i D: (NTFS, XP SP3) Вантажилося все коректно, через меню boot.ini Після деяких маніпуляцій з перестановками винтів, перезаписами партішнз перестало працювати мультизаватнаження. Корінь зла - різні файли NTLDR для різних систем. Фахівці кажуть, що це від некоректного переносу. Колишній адмін запевняє, що NTLDR для ХР повинен підтримувати W2k. Вже пробував "нулевий цикл" інсталяції W2k; в режимі Recovery команди Fixboot, FixMBR. Потім - встановлення ХР на Д: - конфлікт NTLDR (пише "не знайдено або пошкоджено файл ...\system32\config\system ") Спробував Акронікс (можливо, не зовсім правильно встановив) - проблема не розрулилася. Та ще після зносу Акронікса комп вимагав СД і лаявся, що винт не системний. Довелося знову зробити "нулевий цикл" інсталяції і фіксити бутсектор. Але ж працювало колись усе як треба ! Форматувати та встановлювати з нуля не буду - там багато цінних прог, які я не відновлю. Та й архіви скинути (80 гіг) - теж проблемка... Спробував деякі утилітки з набору Hiren's boot CD - злетів MBR, руки не дійшли його відновити (благо, є можливіть завантажуватися з іншого фізичного винта).
корінь зла - в шаманстві цікава гілка форуму на ту тему - з якимись користувацькими наробками: http://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090717013105AA7JVCL така-собі швидка допомога (англійською) http://tinyempire.com/notes/ntldrismissing.htm і, власне, сторінка на сайті мікрософт http://support.microsoft.com/kb/320397
Ось так подолав проблему - двома .bat-файлами. Запускаються перед рестартом. (потрібні файли заготовлені у двох підкаталогах вже зі знятими атрибутами). Наводжу як приклад один з них: @echo off cls Attrib -H -S -R c:\ntldr Attrib -H -S -R c:\boot.ini Attrib -H -S -R c:\bootsect.dos Attrib -H -S -R c:\ntdetect.com Copy /Y C:\BOOT\BOOT2000\*.* c:\ Attrib +H +S +R c:\ntldr Attrib +H +S +R c:\boot.ini Attrib +H +S +R c:\bootsect.dos Attrib +H +S +R c:\ntdetect.com Echo: Echo ============================= Echo: Echo Ready to boot Windows 2000 Echo: Echo ============================= Echo: Pause
Підкажіть хто знає. В мене на робочому столі ярлики на програми відображаються з якимись додатковими рамками. Windows7.
Системні файли самі рідко пропадають, тому радше перший варіант. Сама іконка знаходиться в файлі shell32.dll, якого або немає (малоімовірно) або він пошкоджений. Взагалі в цій ситуації можна творити що завгодно: видалити взагалі ту стрілку, змінити її вигляд і т.д. Корисними можуть бути статті: How to Remove or Restore the Windows 7 Shortcut Arrow How to Change the Windows 7 Shortcut Arrow How to Remove Windows 7 Shortcut Extension and Shortcut Arrow Icon альбо ж гугл.
Шановні,хто б підказав мені,темному,як вставити музику на форум? Маю на увазі не відео з Ютубу,а отой плеєр,який тепер є в панельці кожного повідомлення. Куди залити пісню зі свого компа.щоб потім можна було б вставити на форум?
Почтовый клиент The bat Пользуюсь батом и жмылом, использую протокол ИМАП. Возникают такие проблемы. Создаю письмо нажимаю отправить, бат задумывается и письмо переноситься в папку исходящие и не отправляется, приходиться клацнуть еще раз отправить письма и только тогда письмо отправляется. Бывает такое что письмо отправляется но так и висит в исходящих пока его не удалишь. Такая проблема наблюдается только с протоколом ИМАП. Может кто-то сталкивался с подобной проблемой?
Питання: чи можна підключити маленький хард від ноутбука 2,5 САТА до кишені (шахти, шуфлядки - хто як називає) від великого харда 3,5 теж САТА?
головне не забути обмотати скотчем А серйозніше, зараз продаються виносні дроти для хардів під USB і з окремим блоком живлення. Я купляв по 54 грн пів року назад