Дякую. Це все інтернет.Цей антивірус постійно знаходить якісь віруси і постійно так працює.Інколи вже здається що це показуха.Але іншого халявного немає отож приходиться бути з ним.
я зрозумів - антивірус натягує всякої вірусні з нету, щоб показати, що не марно жере ресурси... == а ви бої антивірусів не пробували? Кажуть - феєєричне видовище, коли антивіруси один одного віруснею оголошуюють - і починають підмогу з нету тягнути....
Привіт! Які будуть думки про таку проблему: Комп, два винти SATA2 – 80 GB i 1 TB W2k SP4 Eng (C: ) - основна XP SP3 Rus (D: ) – резервна. Обидві на 80 гіговому. Раптом помітив, що дискові операції (під W2k ) уповільнилися більш ніж на порядок. Було при копіюванні (виндою, фаром, тоталом) 40 000 кбайт/сек, стало 2500-3000 кбайт/сек. Особливо на терабайтному (тестував з партішн на партішн). Посмикав кабелі, перевірив сетап – усе нормально, UDMA – ‘Auto’, розпізнано. Перейшов у ХР – бігає з нормальною швидкістю. Сетінги IDE контролерів – однакові в обох системах, драйвер UDMA не встановлено в обох системах (бо не потрібен). Просканував на «звірів» - якусь дрібничку виловило. Оновив драйвери. Ну на кілька відсотків стало шустріше. Спробував «повернутися до останньої робочої конфігурації» - винда мало не злетіла ( гавкнувся файл \WINNT\system32\config\SYSTEM ) Спробував запустити інсталятор у режимі Repair – конфлікт версій. Але рідна винда пішла, щоправда, драйвери аудіо та відео злетіли. То не проблема, але швидкіть дискових операції не підвищилася. Ось ще момент: в доках і сетінгах знайшов файли (від 02.06.09) – x.exe i x.log І якісь там слова проскочили – близько до цієї теми. Необережно стер через shift-del Куди лізти, люди добрі ? Мені потрібно працювати під W2k.
ну у списку впринципі відсутні контроллери сата, але у він2к ви користуєтесь режимом емуляції-сата-в-іде, тому це не принципово. видаліть взагалі всі контроллери, вони після перезавантаження повинні наново встановитись. просто бували випадки, коли в системі контроллери перебували у стані ДМА, а насправді переходили в ПІО (дос режим, однозадачний), видалення дозволяє їх переналаштувати...
mmm60pr Дякую, займуся цим у понеділок. Дистанційно цим займатися стрьомно. І ще: система не буде вимагати "рідного" дистрибутиву ? Його нема. P.S. mmm60pr : Взагалі дивно: чому контролери продубльовані в системі двічі ? *************************************** Ура! Видалив через Radmin. Відновилося - знову здубльовано, але швидкість ВІДНОВИЛАСЯ ! Дякую !!!!! Правда, у цей момент житомирянин стягував з розшареного диску образи 3-х ДВД, а я не знав. Як він, мабуть , лаявся на мої рестарти. =================================== Чи не дасте ще одну пораду: партішнз терабайтника на цій машині розшарені як мережеві диски на іншу машину (XP SP3), де встановлено shttp сервер. При рестарті будь-якої з них ці розділи індикуються як "отключенное сетевое устройство", поки я з сервера на проклікаю кожен з них. Як це побороти ?
як переформатувати jpeg у djvu або PDF?????? недавно скачала з нету класнючи книжку, розархівувала і виявилось що це стос файлів jpeg... страшенно невигідно читати...:girl_sad: порадьте як то переформатувати в djvu або PDF...
Хто підкаже методи для збільшення швидкості комп"ютера. В чому проблема? Дуже довга "дуплиться" при запуску. Тобто "віндовз" загружається, а комп ще мусить "подумати" 5 хв., аж потім можна щось робити. Якщо не зачекати - перпважно "висне". На панелі швидкого запуску в мене антвірус "Касперського", "Веб-Мані", "Скайп", "Довнлоад Мастер", "Торрент-клієнт" і все, чи обов"язково щось звідтам забирати? Може є інші спосби покращення роботи?
Касперського - фтопку! Мені рекомендували AVAST. Може я його некоректно встановив (він підгальмовував ще на етапі вводу паролю) і був трохи нав"язливим - зніс, повернувся до НОД32. Той не гальмує. Щодо інших прог - подумайте, ЩО Вам дійсно потрібно при запуску.
Та я й сам не люблю того "каспера", просто прийшлося до нього повернутися, коли кілька раз підвів попередній антивірус (я користуввся Spyware Doctor with Anti-Virus 6.0.0.386 - файна річ, але з "пробоїнами Всім дякую за поради, буду пробував...!!! А на рахунок того чи машина слаба? AMD Processor 3800+ 2,00 ГГц? 480 MB ОЗУ (ну тіпа 512) ІМХО, не є аж така слаба, тим більше проц 2-ядерний, в чому ж трабел, невже тільки в "каспері"?
Раз не справляється - слаба. А Каспер після старту перевірку влаштовує. Теж користаю, але зараз, на Він7 не гальмує, як раніше траплялося. ЗІ: 480 MB ОЗУ (ну тіпа 512) - ТАКи мало.
НМВД оперативи тут явно малувато. Раніше користувався касперським але він так пдгружав систему що відмовився від його послуг і перйшов на нод. Мене влаштову.
нестача букв в повідомленні також пов’язана з нестачею "оперативи"? НМВД - накопичувач на магнітних (В?) дисках - що таке В?