Виберіть Пуск > Панель керування. Для деінсталяції програми в класичному меню виберіть Програми і функції. Виберіть [назва забавки] і клацніть Видалити/Змінити. Дотримуйтесь інструкцій з деінсталяції. Для того, щоб видалити сейви, збережені на жорсткому диску, виконайте такі дії: За допомогою провідника Windows перейдіть до папки: c:\Users\< username >\Application Data\ [назви ігор]......, де < username > - ім'я користувача Windows, яке використовувалося при інсталяції програм забавок. Видаліть усі файли з цієї папки.--- Тепер догодив? Запитання до Городецького :може таки краще підказати щось, ніж розмахувати віником на всіх?
Не факт! Ви дату реєстрації нашого чайника WWW гляньте... За 2 роки мавпу можна навчити, якщо бажання буде.
угу. В іншій вітці WWW ніби писав що син на програміста вчиться, чи то має вчитися. Хоч в Гамериці не так як в нас родинні стосунки підтримуються, але...
Ещё вопросик к добрым людям. Есть проблемка. Обновил IE до 8-го. Совсем не хочет работать. На любой адрес пишет: При этом подключение есть, другие браузеры (Opera, Firefox, Chrome) работают прекрасно, ну и, соответственно, всё остальное, связанное с инетом, функционирует, файрволл все действия IE разрешает. Короче, не фурычит только IE. Вопрос - в каких там настройках покопаться, чтоб заработало? Нужно очень.
І я хочу запитати дещо: зібрав на роботі невеличкий сервер, поставив у внутрішній кишені винт Samsung SV0412H (сороковку), слейв, розмітив Партішн меджиком одним томом на повну котушку. Приніс додому (заповнений на 1/5), щоби розчистити домашній винт. Посав скидати (move) файли середньої цінності і раптом Винда почала лаятися "не можу записати файл... можливо через апаратні пробеми". Вийшов з ВинХР, рестартнув під 2000 - взагалі не читає диск. Біос розпізнає його як 32 гіга. Погрався джамперами: стояв слейв без розміру, ще є "більше 32" і "менше 32". По нулях. І ще: у домашній кишені зупинився кулер, диск підігрівся "за 50". Сьогодні коротко підскочив на роботу. У рідному сервері - не читається, у другому компі - теж. Партішн меджик його не браузить і ресайз не хоче робити. Запустив HDD Explorer for NTFS - він покрутився досить довго і почав лаятися (див. скріншот.). Тож що робити: можна якось відновити дані чи тупо перерозмітити на 30 гіг+решта (щоби будь-який біос розпізнавав його) ?
Питання знімається. Постпвив джампери у положення "Cable select" (диск став Мастер) і переформатував.
А що би Ви порадили ? Хоч питання вирішилося, але хотілося би зробити диск Слейвом. Наприклад, на моєму домашньому компі усі його слейвові комбінації розпізнаються як 32 гіга. Не вдаюся до нудних пояснень, але певний комп має бути зібраний з "мотлоху", бо може потрапити під "чужу" інвентаризацію і тоді - працювати буде "на нас" (як сідбокс та фтп-серверок), але належатиме іншим. Тільки отой винчестер час від часу тягатимемо туди-сюди.
Краще перерозмітити, і справа тут не тільки в БІОСах, але й у Він2000, який не вміє адресувати NTFS більше за 32ГБ (фактично ≈31.3ГБ). Хоча, навіть, і IDE контролер може не бачити, чисто фізично, наприкад інтеловський ICH6 - раз на раз.
Доброї ночі.в мене така проблема.Постійно вискакує повідомлення що в мене недостатньо місця на диску с.Я подивився дійсно полвний об"єм 29 гіг,вільно 4 гіг(ну це вже після великих моїх потуг).Відкриваю папку диск с сама велика папка з усіх documents and Settings яка за властивостями має 19,2 Гб.Відкриваю її три папки(мої документи переніс в диск Е) Адмін-336Мб,All Users-1,15Гб і Default Users-1,29 Мб,тобто разом 1 гіг і 339 Мб.Звідки береться 29 гіг.Навіть дефрагментацію не можу зробити,і більш нічого не видаляється.Невже потрібно форматувати і ставити нову вінду?
Орешек знаний твёрд, но всё же мы не привыкли отступать! Нам расколоть его поможет... Читання попередніх дописів: ЗІ: де Ви пропали, Сміте..?
Роблю ремонт,штукатурю,білю,крашу.Криза.мушу обходитись без майстрів роблю сам. У мене є Тотал Командер.Показує всі папки.Але нічого немає.Кажу ж мої документи переніс,частково зробив дефрагментацію, Бууст Спіідом чистив як міг,очистка диска,оптимізація,все що треба.Звільнилося ну 2,5 гіга і не більше.Все рівно повний нонсенс.Антивірус стоїть,обновляється.Не знаю.
Тестував на різних Виндах: 2000 sp4 (де в реджістрі вручну прописано enableLargeLBA, підтримує терабайтник), XP SP2 i XP SP3. Просто 2000 підтримує до 130 ГБ. А при запуску дефрагментації не показує велику "зелену" площу ? Може якісь залишки системних файлів сховалися ? Спробуйте поставити цей диск слейвом до іншого компа і вручну пройдіться по всьому непотрібному. Ще є утилітка Unlocker - дозволяє стирати все що завгодно, наприклад System Volume Information і Pagefile.sys Тільки інсталюйте з російською мовою - український варіант некоректний.
Впевнені що стоїть в опціях галочка "Показувати приховані і системні файли"? Якщо Documents and settings займає 19Г, а Адмін + All Users + Default Users тілько 2Г, то значить та галочка таки не увімкнута.
А на робочому столі часом немає папки з фільмами або шпільками якраз на тих пару гіг шо не вистачає до повного комплекту? Якщо так то Ось де собачка закопана!!!
Та якраз увімкнута.Приховані файли показані менш насиченим жовтим кольором.Але дійсно всі гіги в папці Док анд Сеттінг а там дві папки,були три а мої док я переніс в другий диск.Відкривав Тоталом нічого.Пробував робити дефрагментацію,робилотільки не повністю-каже що нема 15% вільної площі. Допис від Мартин Боруля Переглянути допис А на робочому столі часом немає папки з фільмами або шпільками якраз на тих пару гіг шо не вистачає до повного комплекту? Якщо так то Ось де собачка закопана!!! Немає все повидаляв.Просто боюся видаляти в папках док анд сеттінг.До програмних нелізу кажуть неможна,ще в інших папках є папки з прогами,але я їх не знаю чи можна видаляти.Можливо комп собі наробив дублікатів.Ага що ще в мому компі є.Не кожен віндовс бачить жорсткий диск."Зверь" бачить,а пробували інший не бачить.У мене стоять два вінта.Може це щось дає? Взагалі я в залізі дуже великий чайник, що поробиш, вік уже не той. Мої друзі,з котрими вчився в ВУЗі взагалі не знають з якого боку до компа підійти.В принципі син може вінду поставити,але ж я хотів би розібратися чого?
Дефрагментація тут нідочого... Я так розумію ця опція увімкнута в провіднику вінди. Якщо так, то варто там же зняти галочку "Скрывать защищенные системные файлы". Але я мав на увазі увімкнути показ прихованих файлів в тоталі - імхо ТАК(с) зручніше.