І не кажіть. пробував не помагає пробував інші не помагає попробую але хотілось би максимум вижати пробував до 1.9 більше страшно Ачому на Р35 він же старіший. Тай не маю де поміняти. А оце гарно придумано. Але краще собаку з нею гуляти треба.
В Інтела були як відверто невдалі чіпсети (430S, i810, i850, P31, P43) так і "легендарні" (440BX, i865P, i965, P35) - решту поміж ними можна вважати маркетинговими танцями. Пам'ятаю, як деякі виробники як foxconn або asrock робили супер чудові мамки під core2duo на і865Р, який призначався, власне, для pentium4 Так Р35 підтримує майже все що й Р45, але старіший і вже обкатана технологія. Хоча, можливо, це тільки моя власна думка. Погано
Про Х-серію мало знаю, не масовий сектор. По суті, Х48 це Р45, який дуже вдало зійшов з конвейера, тобто має гарні характеристики і здатний на більше. Якщо не зовсім вдало, тоді Р45, а як паршивенько - P43(G). Дивіться самі.
Угу, і безпечний режим пробували, помагає як мертвому припарка. Через деякий час все по колу. Не справляється антивір. Можна пробувати чистити реєстр вручну (для тих хто знає як), але самих віток не знайшов, при чому в "кирилично"мовних вказані одні вітки реєстру, в англомовних інші. ТОму найпростіший вихід для "юзера"(читати трохи вище "чайника") - формат С- перевірка на чужому компі- ставити все заново-попросити "продвинутого юзера" створити "клон С" і зберігати його десь окремо щоб не тратити багато часу на третє перевстановлення
Тут у всіх такі серйозні запитання...у мене проблема дрібязкова...але чайник він і в Африці чайник...Значить так-скинули мені на пошту один важливий документ у форматі .pdf....через які я програми тільки не пробувала відкривати-нічого не виходить..люди-допоможіть...то відповідь на мої державні іспити!!!!!!!!!
бачив схоже у знайомих "чайників". Воно навіть не зкачує? Не розбирався в чому проблемка, швидше за все нема якогось апдейта на компі. Допомагає -відкрити на іншій машині, або іншим новоскаченим браузером з апдейтами на своєму компі і забув, може то хитрий архів і у вас нема чим розархівувати (буває що тотал бачить розширення вже в архіві а роздуплити не може за браком відповідного архіватора)? Запитайте того хто зкидав чим архівував
У меня вот какая непонятка с Вистой. На компе стоит диск С - 500Гб, программ на нем - 146 на 150 Гб, а остальные 350ГгБ не могу найти чем загружены, бо крычыть шо нема спейсу. Ото шо, Виста стилькы гамае спейсу?!!
та ні. Я маю на увазі що моїх там усяких хотелок -146 штук на 150 Гб, це якщо програм файли відрити. Як шукаю місце для чогось нового, то відкриваю 'прграм файли' і дивлюся чогоб ото викинути.Дак мені покасуе суммарно я маю 146 програм ігор дещо... І це все міститься на 150Гб спейсу. Дак а де ЩЕ 350ГБ?!!!!!!
Долотом? Зубилом? В авторемонті, у подібній ситуації, радять замінити прокладку. (між кермом і сидінням). У Вашій - читайте "Win для чайників", з першої сторінки, бажано.
Ну Віста не мало гамає, але 350Г то пшесада. Файл підкачки ще може багацько з'їсти... Мо' якісь великі файли (типу фільмів) тримаєте на робочому столі (або в папці Мої документи)? Варіантів взагалі багато... Поставте собі якийсь толковий файловий менеджер (типу Far, Total Commander) і продивіться усі папки на диску С.
я,я , натюрліх З Тоталом легше буде розібратись, але тільки боюсь що він повитирає файлики через del чи F6 і успішно пазакидає в корзину, в т.ч. програмні і системні . а потім буде ОБАНА, цо то биво?! Можна ще провідник настроїти для перегляду кіко місця займає то чи інше, але краще за все покликати продвинутого юзера з друзів нехай подивиться що до чого і поперекидає то що можна і заодно покаже як то робиться. А то нутром чую що буде ОЙ
Угу. Може тоді вже й просити "продвинутого" і поформатувати? Щось у Вас одна порада на все. Вимкніть "Відновлення системи", це саме воно створює точки відновлення і засмічує диск. Правда, після цього у Вас не буде можливості відновити систему у віндовський спосіб. Вимикається так: Start -> Control Panel -> System and service (може називатися не так) -> SYSTEM -> System Security (треба права адміна) -> зняти позначку навпроти С: -> ОК -> перезавантаження. ПиСи: нічо' не видаляйте самі!
Якщо комусь муляє очі "ПРОДВИНУТОГО ЮЗЕРА", то наступного разу напишу "АДМІНА" Питання в тому притензія до суті поради чи ло слів? . Просто є речі де справиться звичайний користувач, а є такі де потрібно мати трохи знань (ну а в деяких випадках багато знати- то так, щоб не було придирки до слів). Мудро!!! Людина засмітила 500 Г іграшками і всяким непотрібом - ну то виключіть, пліз, "віновлення системи" . Крім того диск уже забитий, тому "нічо' не видаляйте самі!" не зовсім канає. Само воно не витреться і не перенесеться
До суті, звісно. Чи Ви вважаєте, що радити з кожного питання "звертайтеся до досвідченого" - так і треба себе поводити у гілці "Допоможіть чайнику"? То "чайник" і так звертається, можливо й не до Вас. Допоможіть, якщо можете, а не відсилайте до АДМІНА. Ви це www скажіть, нехай зрадіє Вашій пораді.
ОК. Перша порада- перенесіть всі фільми, картинки і фото на інший диск Друге- якщо знаєте (по логіці мали б знати) назви іграшок, то деінсталюйте їх через ПУСК->НАСТРОЙКА->ПАНЕЛЬ УПРАВЛІННЯ->ВСТАНОВЛЕННЯ-ВИДАЛЕННЯ ПРОГРАМ - тут вибираєте зі списку іграшки і [ВИДАЛИТИ]. НА майбутнє- не тримати на [робочому столі] фільми, картинки та інший непотріб. Можна створити папочку і закидати в неї тільки ярлики файлів чи каталогів, які попередньо створили. Третє- Переважно всі іграшки питають куди поставимо, тому в момент наступних інсталяцій забавок вказати шлях на інший диск (наприклад D:\games....., це можна зробити замінивши в шляху букви С на D, або через BROWSE...) Сьогодні хмари над Дніпропетровськом? Там ще було декілька порад : В авторемонті, у подібній ситуації, радять замінити прокладку. (між кермом і сидінням). У Вашій - читайте "Win для чайників", з першої сторінки, бажано. Знайти друга, який розбирається іноді трохи легше ніж перечитувати "Win для чайників" і експерементувати, а тим більше при забитому вінті вирубати "відновлення системи"
До www: якщо хочте, можете скористуватись порадами шановнго Picasso. Але я б не став - людина навіть не знає шлях до деінсталяції програм у Вісті і натомість пише про те саме з ХР. Зауважте.