Ви перейняли мою естафету На жаль, більше не можу голосувати через модем, бо чоловік зговорив через нього по скайпу весь ліміт
ми ж Українці, а це вже щось тай значить... ми впевнено просуваємось з нееевеличким, але відривом і його потрібно тримати хочаб в 50 голосів нумо дружно піднатиснемо на гудзик ми гудзико-натискачі № 1 урааааа
Шановні депутати ! До порядку денного " і нічного " вноситься пропозиція спостерігати за відривом дистанцію скорочено до 100 """метрів""" голосів якщо хтось помітить наздоганяючого більш ніж на 50 """метрів""" голосів ОБОВ'ЯЗКОВО відправти СМС з текстом (допомога у перегонах) на номер 0969197950 я прийму естафету
Ми на першому місці?624 голоса за першу роботу і 104 за другу! Тільки я не змогла проголосувати..воно мені матюкається на букву х... А!То ж я перед тим як лягати спати проголосувала, от склєрозна
Ауууууу Всім негайно повернутися на ринг Хук з ліва хук з права аперкот і в гудзик Відстаємо на 70 голосів Негайно виправляймо ситуацію Я приєднуюсь PS: Чому ніхто не прислав СМС це був не жарт ?
Напевно конкуренти помітили, що можемо вийти на 1 позицію, тому погнали вперед таким самим способом. Думаю, що не варто зараз ганятись на випередки, а лише в кінці конкурсу обігнати конкурентів.
Може Ви і праві Сьогодні і з мене користі мало, щось з нетом... Думаю ситуацію будемо тримати під контролем якщо в цьому будуть задіяні хоч кілька чоловік Та всеж думаю що великий відрив робити не варто
Я зрозумів, що стратегію потрібно міняти. Сьогодні зранку ми були на 2 місці з відривом в 500 голосів Довелося обганяти, але це зайняло багато часу. Так як я пропонував тримати дистанцію в кілька десятків голосів не виходить, тому пропоную усім хто має можливість голосувати та тримати лідерство з таким відривом щоб конкурентам важко було наздогнати. ---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ---------- Ще один немаловажний факт, я більш ніж впевнений, що в умовах конкурсу було зазначено приблизно таке ( адміністрація сайту може змінити умови конкурсу без попередження про це учасників ) Так робиться на багатьох сайтах. На скільки я розумію конкурс закінчується 4 січня, але його можуть закінчити і раніше. Тому лідерство потрібно тримати
По моєму, ми і так вже для себе довели, що лідируємо . А хто переможе вже не так і важливо.. В 20-х числах зможу допомогти активним голосуванням, до того - навряд
Якщо з того лінка, який дала Кофі, клікнути на "Galerie" (справа внизу), а потім на кнопку "Les Plus Populaires" (сортування по популярності), то видно загальний рейтинг.
Якщо робити вручну, то проходив раніше. Зараз не маю можливості спробувати. І сайт страшно глючить. Але там і так ситуація ніби стабільна. -- Хтось помітив як ІКЕА дає голосувати? В мене проходить більше доби і тільки тоді знову можна голосувати. Іноді 2 дні не вдається, здається..
на ІКЕА я голосую постійно перепідключаючи інтернет щоб змінився ip, а взагалі 1 раз в день. на ІКЕА я можу голосувати з перепідключинням необмежену кількість раз, а за Вас навіть не кожного дня зявляється кнопочка "Glosuj"
Може поляки впровадили якісь обмеження на більш-менш однакові діапазони ІР Я коли раніше голосувала, то щоразу як перепідключала нет, голосувала зразу за себе і за Оксану. Може тепер щось змінилось, бо віднедавно сайт почав гірше працювати і почали нормально оцінки висвітлюватись.
сьогодні проголосував 1 раз і більше не дають ---------- Додано в 04:22 ---------- Попередній допис був написаний в 04:20 ---------- відносно Оксанки справи просуваються