Сьогодні в одній картинці я 92 а в іншій 8. Отже 92+8=100 ) Ото я трохи мушу хитрувати з математиков, щоб з чистою совістю на каву попасти
Подробнее возможно? Типа, ссылочки. ---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ---------- ОТЛИЧНО! Коробок меньше. Подушек больше. Собачка прелестная. И на звёзды можно взглянуть, когда надоест....
Гляньте хто займає перше місце в галереї, нажміть на картинку і з боку появиться фото, так як появляється фото Кофі, коли ви голосуєте за її картинку.
Зніміт і поплюйте на вокуляри. Потім чистов шматков протріт шкла. Після чого поплюйте на монітор. І тоже протріт. Тоже шматков. А тоді ше раз...спробуйте...
186 і було б добре якби ще внизу в підписі була б силка на 2-гу картинку, а то не дуже зручно шукати.....
300! з другою у мене проблеми. я просто не можу знайти або знаходжу через раз. "Сделайте . что-нибудь!"(с)
перша - 306 друга - 84 Щоденне голосування вже стало звичним днем, як не з ранку перед роботою то відразу після неї і навіть коли немає дописів у цій темі (і темі Нірванки), то всерівно памятається, щоб зайти та проголосувати
ХЕ голосуємо аж гай шумить ---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ---------- Почав працювати з гудзика номер 328 подивіться результат не так вже це і важко PS розшукується гудзиконатискач - звичайний Запрошуються на роботу гудзиконатискачі Обовязкове вміння натискати гудзик Робочий час необмежений Заробітня плата - ДУЖЕ ДЯКУЮ, а це не мало !