Нірваночко, сонечко, я звичайно дуже тішусь...і дякую, але краще б ти тую нічку спала, бо мене потім совість мучитиме, за твої недоспані ночі.
А ще кажеш, що то мені треба висипатись На жаль, протягом дня чоловік користається з нету, через який можна голосувати. Тому тільки по вечорах вдається відібрати в нього той нет Просто там же дуже реально дійти до першого місця за місяць, який залишився. Тим більше, що лідер рухається не надто швидко, встигнемо його догнати
Тримайте і від мене пару голосів: 393 - 403 але там ще є два конкуренти по 405 і 411 голосів - треба їх обігнати, нє?))) --------------------------------------- Обігнали
А що сталось?? У всіх по нулях! Відкрила щойно роботу Кофі, а там нуль! Так перестрашилась, але глянула в рейтинг - у всіх так! Поставила оцінку, стало 1. Робота на 10 місці.. Оксано, тобі не приходили на пошту від них якісь листи типу "ми онулили бали"? ---------- Додано в 18:57 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ---------- Кинула в перекладач, видало: Яка ваша найкраща за замовчуванням? І ваш зловтіхи? Який ваш улюблений предмет? Який Ваш девіз?
Хм..на першому місці... Галерею відкрило,але малюнок не відкриває...плюсанути неможливо... А шо сі стало? Може Рамадан?
Мені малюнок відкривається нормально, лінк. А через галерею? Зайти з головної сторінки в "Galerie", а потім в рейтинг "Les Plus Populaires" - і там на картинку Оксани клікнути?
Мда...щось там не то по-моєму Зараз получається що Оксана на третьому місці з трьома голосами, 1 і 2 місце мають по 4 голоси, якщо так залишиться, то маєм великі шанси вибитись в лідери Але то здається якийсь глюк там в них, нє?
Лист мені ніякий не приходив... Я сама в шоці... якщо глюк, і все стане на місце - то ми в непоганому становищі, а якщо обнулили... то здається шанси ще вищі нє? П.С.Я собі уявляю який облом тій дівчині що на першому місці була....
Думаю, що навряд чи повернуть попередні бали.. Шкода, звісно, але все ж зараз ближче до лідерства, так що все має бути добре .
Думаю розібралась... Льольки пальки чого я хранцузьку не вчила... Кінцеве голосування 4 січня, але там якісь ще проміжні етапи був перший 30 жовтня і 30 листопада (тобто нині) Про онулення не говорилось, але так виходить що онулюються. Та панянка що мала півтори тисячі балів свій приз мабуть отримає, а мої шанси на 4 січня збільшились. Людоньки мене так зігріла ваша підтримка...І я вам дякую!!! Рванемо ще до 4 січня?