Як не знати очевидні речі? Мерсі - то дякую по арабськи. І по марокканськи. Не знаєте,хто в Франціі жиє? А мені так і не получилосі здійснити своє волевиявлення... Поставив Мозілу...заткав того лєпілу(Веба),всьо єдно не пускає... Зате здійснив розсилку межи своїх друзів,на аднакласніках(з уточненням,жи то я,а не спамер). Шось з того буде.
Та знаю... Але справа тут не в антивірусі. Пише,жи ґуґлє нот фоунд,то певно арабський матюк такий... Здогадалисі,видно,що я їх не переварюю...і не пускают...і матюкаюцця...в англійській транскрипції...
Во, блін. Казали мені мама "вчи, дурню, хранцуську" Або іншими словами "Інструкція- то така книжечка яку читають коли уже все поломано" Зайшов я туди, понажимав усе синє і десь позакидало мене кудись сам не знаю куди. Тут читаю що всім каже "мерсі" мусью, а мені ніц. Аж потім дочитався що тре тиснути на синє тіко де написано Votez. Я ніби 98 получивсі Кожному сотому приз- похід на каву з Coffe13
Як там справи з волонтерами перводчікамі? Маю досвід спілкування з самими простими хлопцями на рівні: Мет се ля, дон муа вотр аржан. Тут діловий стиль потрібен, нє?
Що вам скажу....інструкції переклала...а от чи буде треба далі... наука пока нє в курсє дєла (с) Але якщо що, то я до вас звернуся А всі велике превелике ДЯКУЮ за підтримку :girl_in_love:
то треба було тиснути "JOUEZ ET GAGNEZ", нє? ааа, во банєк))) то тра на тотіво "VOTEZ" клікати.... ну тоді 145 вже