МЫ на 300 очков выше этой губастой! Молодец! Кофе13! Даже если бы Вы проиграли 300 очков, то всё-равно были бы МОЛОДЦОМ!!! ВЫ победили! МЫ победили!!!!
Я за такі в Варшаву перший раз малу завіз... півскладу ушло... Там ше польовки було купа..кілометрів... Соррі...а на Ікею мене не пускают...чуют,жи я арабів не люблю..ррррр!!
То вони від шоку, що файна молодичка з України перемагає, а не "ля франсе" тому дають своїм шанс реабілітуватись, але на що воне надіються, ми ж не попустимо...
Дякую всім за підтримку і допомогу, мені надзвичайно приємно, що ви відгукнулися.І це є найважливішим для мене, ДЯКУЮ! Тему можна закривати, кращий грудневий інтер"єр : П.С. Має він 56 голосів
Восток- дєло тонкоє... Тлумачу,тлумачу... А ти запхалася межи мусульман... Там зовсім інші пріорітети і цінності... І рахуют вони по іншому...там всьо інакше.. Шаріат...
Стоп. Стоп. Мы проиграли? ---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ---------- Коффе13,Ты всё-равно МОЛОДЕЦ!!!! П.С. И красавица!
Ех...казав я Сяньці...нашо було пхатись межи арабів...і тотих...негрів... Європейці б оцінили...а в тих..мозок по другому влаштований...пальми...голі дупи,бурнуси,паранджі... і теде... Ну нічого... Вона найкраща,нє?