Допоможи зменшити кількість ДТП у Львові. Зроби фото порушника

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем lanka, 4 лип 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

та тепер будут вчити - перездача прав кожних два роки....

2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Миху, ну ви як дитина..... :mocking: Просто тепер раз на два роки треба буде комусь там башляти гроші, а не правила вчити. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ви шо, Марія? У нас такого нема! У нас все по-чесному!

4. Mariya

Mariya Well-Known Member

Угу, по-чесному, хто б сумнівався. :girl_wink:

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Після того, як ДАЇ провело обмін працівників між областями і тоді одним з найбільш популярних порушень було - не зупинитись перед пішоходом, який починає переходити по зебрі. Після того таки більше водіїв почало пригальмовувати перед зебрами.

6. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

згідна з Вами, сама водій і сама маю звичку пригальмовувати паред зеброю, але люди не бачуть нічого коли дорогу переходять. Сьогодні вул.Антоновича сфітлофор, для водіїв горить зілене світло симафора, а якась хитра бабка гуляє по тій зебрі, ніби вона тут родилась і виросла, її чуть машина не збила, аварійна ситуація, а вона в догонку, мол подивись на світлофор, ти на яке світло їдеш. чесно... в мене появилось бажання привязати її до капоту своєї машини і покатати з вітерцем:blush:

7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Нi я знала що задаром не оштрафує, але я тепер думаю що дала б йому стольнiка тiльки би вiн того С... оштрафував. ДУмаю що за стольнiка вiн би оштрафував. Але в мене просто голова обертом пiшла вiд побаченого i додумалась я до цiєї iдеї пiзнiше, коли вже трошки вiдiйшла.
    Не знаю, клянусь, зупинялись i на Сиховi, i в центрi i бiля трампарку i на Левандiвцi. Зупинялись - я ж жива ще :)
    ну власне... моя хата зкраю... не мою дитину падло збило машиною... значить я нiчого не знаю. Треба було кликати мєнта. Не пережалiю!

Може бабка була слiпа на свiтлофор дивитись, а бiлу зебру на землi добре видно.

Останнє редагування модератором: 30 жов 2008
    • Подобається Подобається x 2
  8. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

бабка не сліпа була. та ше багато таких випадків що люди пруть бо їм треба і ніхто не задумується над тим що машина не .... а давить. Відчуття таке що люди загубили страх перед машинами, оце відчуття безнаказаності. всерівно винуватий водій, і нікого не цікавить шо воно тобі само під машину пригнуло

9. Koza-Dereza

Ну я згiдна що багато людей просто пре пiд колеса, навiть тут в одному районi люди просто лiзуть. Але всеодно, яж на машинi, в металевiй махiнi що просто може забити людину в мить. I що потiм? Людина мертва, на менi грiх, суд, штраф i може тюрма. А людини нема. А може колись я буду слiпе i лiзти, а на мене хтось наїде... Водiям слiд не забувати що вони теж бувають пiшоходами, а пiшоходам що i вони бувають водiями.
    Я особисто, особливо коли їду з дитиною, то нерви складаю в потайну кишеню i там тримаю їх ... бо аварiя то дуже неприємна штука, я знаю з власного дуже гiркого досвiду :sad:

10. bora

bora Well-Known Member

З 17 листопада пішоходів теж будуть штрафувати - 50 з лишнім гривень. Може хоч так. Бо направду багато ходять як у селі - аби де і не дивлячись навіть у бік авто. Таким би ще примусові курси в ДАЇ, щоб дійшло, що вони також учасник руху і відповідальні за своє та чиєсь життя. Хоча для мене в приниципі не зрозуміло чому так люди нехтують безпекою, чому не можуть ходити по переходам, чому така неповага до тих хто за кермом і т.д.

11. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Кожен день проходжу перехрестя Стрийська-Франка (біля базарчику з квітами), і кожен день спостерігаю одне і те саме: одна машина проїде на жовтий,а за нею ще 5-6 авто уже на червоний їдуть, так, ніби вони одне ціле з тим, що на жовтий проїхав. А я стою, для пішоходів уже давно зелений колір,але змоги перейти немає. А ще на спуску зі Стрийської зупиняються не до, а після світлофора, так, що немає як перейти, і доводиться обходити - виходити на саму середину перехрестя.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

ЩО самi наглi, необережнi, i жахливi вiдiї саме тi що їздять на 8ках i 9ках.

Нінусь, це ти не мене часом мала на увазі?:haha:)))

• Подобається Подобається x 2
  13. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

хочу то видіти, як тоті пузаті даїшники будуть лапати пішоходів по дорогах.... ага, та йому легше авто спинити... і техпаспорт, і посвідчення водія, і авто, а з пішохода шо?

14. bora

bora Well-Known Member

Певно теж мають плани-рознарядки бути) Там вся система по них працює;)

15. Koza-Dereza

Ой :) Ольчик, не тебе, бо ти доречi... (йой, ну забула я) нормально їхала. АЛЕ ну не знаю чому, ну шо не проїде хтось так що в мене серце зупиняється то все вiсьмiрка чи дев'ятка!
    Ти знаєш чому ти нормально їздиш... i я знаю... а є багато водiїв якi думають що вони нєпобєдiмиє i нєуловiмиє...

В Лос Анджелесi така система вже iснує довший час. Правда не знаю наскiльки це строго i чи це допомагає.

а де твій аватар? :)