Допоможи зменшити кількість ДТП у Львові. Зроби фото порушника

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем lanka, 4 лип 2008.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Допоможи зменшити кількість ДТП у Львові. Зроби фото порушника

Точно! І рекламу горілки - на банери!

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

В нашей стране глупо рекламировать водку :) За ее употребление банят только несовершеннолетних.
    Вон сколько пьяных за рулем... мечта гаишника.

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми вчора бачили на лафеті побите авто з весільними стрічками і залишками бальончиків. Побите вроді не смертельно, але видно що не дуже тверезий водій був.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Гаїшникам то тре? Їм тре навпаки - чим більше порушників, чим більше пяних - тим легше собі кишеню набити, без надзусиль... і план по затриманню легко виконати... а так.... біда чорна буде.

5. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Львів, вул. Шевченка - це не Дата винна 08-08-08! ((

• Подобається Подобається x 1
  6. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

Це не через дату, просто "модні водії" на модних машинах вважають себе королями доріг, перевищуючи швидкість і т.д., а водії громадського транспорту, замість того щоб слідкувати за дорогою, за кермом рахують гроші, і перевозять нас як дрова.

• Подобається Подобається x 4
  7. Ольга

Ольга Well-Known Member

8. nastinka

nastinka відсутня

Незнаю чи в тему, але на Левандівці чула аварія була, там дитину здається збили...ніхто нічого не чув? бо мені так шкода вже :sad:

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Просто жах яка несправедливість.. Слів бракує :sad:

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

абсолютно безвихідна ситуація

11. grim.pill

grim.pill Member

Сихівський міст. Деталі невідомі.

• Подобається Подобається x 2
  12. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Корки на проспект Чорновола - звикла річ! ДТП, або як нас дістала реклама...

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  14. Малесенька

ви тут все про порушників, що вот водії такі погані...
    сьогодні... час пік... вулиця біль главпоштампу....
    живий анігдот який бачила на власні очі...
    на цій вулиці односторонній рух і якщо пробувати заїхати з вул. Коперніка, то по правій стороні висить величезнай знак "кірпіч". односторонній рух, всі нормальні люди спокійно собі їдуть, можна сказати, тянуться. тут на шаленій швидкості влітає "проти шерсті" даїшник на білій девятці (без мигалок, без фар) і всіх починає покривати не хорошими словами, типу якого х... тут розїздились, ви не бачити шо Я їду....
    саме дивне те що ніхто йому дороги не уступив, прийшлось зати задній хід і поїхати як всі нормальні люди по правилах.
    і де тут правда?

15. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Люди не будуть їздити по правилах бо їх ніхто того не вчить та і повага мусить бути до себе і до ближніх

16. Малесенька

а скільки відсотків водіїв новачків зараз дійсно хоче вчитись?
    але дійсно основна проблема на наших дорогах це повага. ну шо тут скажеш... всіж спішать

17. andi

andi Well-Known Member

як любив повторювати наш інструктор (на курсах водіння, мовою першоджерела) -
    "лучше 5 минут опоздания, чем минута молчания" :pardon:

а екзамен як здають?
    хто не дає вчитися?
    може просто не хочуть....

Останнє редагування модератором: 30 жов 2008
  18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Водiї 8рок i 9ток готуйте тапки, АЛЕ, за моє двонедiльне перебування у Львовi, я помiтила ЩО самi наглi, необережнi, i жахливi вiдiї саме тi що їздять на 8ках i 9ках. Нiхто нi простi доєчкi i четвiрки, нi iномарки не позволяли собi таких пiруетiв в 4 ряди, i розворотiв в протилежну сторону по серед дороги, проскакування помiж трамваями i взагалi БЕЗОБРАЗIЯ як тi машини. А один КОЗЕЛ виїхав на великiй швидкостi прямо до входу в оперний театр. Певно вiз якушь принцессу, хтiв повимахуватисi. Я до сих пiр жалкую що не знайшла мiлiцая та не попросила або в уснiй або в налiчнiй формi оштрафувато того козлодоя. Купа народу, а воно свому коритi лiзе. Мiг запросто когось на смерть забити.

I ще я думаю що не в повазi, не в спiшцi справа а в ДУЖЕ ДУЖЕ невiдрегульованiс системi свiтлофорiв та "Стопiв". I ще я пробувала зрозумiти хабарi за штрафи.
    Значить менi пояснили так. Що якщо iде порушення то мiлiцай виписує штраф, водiй щоб не возитись з паперами, бiганнями по судi iтд платить "домовляється" з мiлiцаєм на мiсцi. Грошi всеодно витраченi. Мiлiцаєвi добре бо грошi в кишенi. От якби водiї не давали на лапу мiлiцаєвi а йшли по iнстанцiям або мiлiцаї були чеснiшi i не брали...
    Але з свiтлофорами у Львовi трошка туго. Народ навiть їхав на червоне.
    Найбiльше менi сподобалось що в бiльшостi випадкiв водiї зупиняються на пiшоходному переходi щоб пропустити людей. Я перший раз як побачила що мiй тато везучи мою доню в калясцi ПОПЕР прямо через перехiд по серединi дороги, в мене все похололо в серединi i я на всю свою захрипшу глотку верещала що куди вiн полiз зараз його хтось переїде. Народ оглядався з поглядом "кась дурна"... а батя тоже не мiг зрозумiти моєї панiки. Потiм я як зашуганий олень перебiгла той перехiд дякуючи жестами всiм водiям, не розумiючи що так всюди робиться у Львовi. Потiм я вже звикла. У нас на пiшохiдний перехiд нiхто нiколи не зупиниться. Зато не дай боже пропустиш Стоп - дуже ймовiрно заробити величезний штраф, i ходити в школу правил. I це не враховуючи того що можна створити велику аварiю, бо хтось їхав в свому напрямку по правилам.

• Подобається Подобається x 3
  19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ніна, при всії повазі - що за свята наівність?!
    В нас ментура дівчаток безнаказано гвалтує, а ви хочете, щоб він штраф козлодою виписав. То вам не гамерика...

о_О Це відколи раптом?!
    Шось ми певно до різних Львовів їздимо... ;)
    Бачив літом, як один кєнт парканув свого сраного пасата на Академічній, навпроти прокуратури, під вікнами ЮМС. В час пік, внаглу - пішоходи на одному з центральних проспектів міста(!) мусіли під стінку протискатися, щоб пройти. Мєнтяра, ще огризався матюками, що хотдога з"їсть і від"їде...

Я вам скажу так: в Тевтонії я на тротуар ніколи не запаркуюсь. Не тому що не можна і штраф. Бо 10 хвилин не пройде, як мені просто бокове дзеркало зіб"є якийсь велосипедист, або царапнуть ключами боковину.
    І нічого я не докажу, бо будуть праві.
    Просто народ не дасть собі в зупу плюнути, і так легко лоховскі розводи не хаває.

• Подобається Подобається x 1
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Швидше за все...
    Бо такі відгуки, як ти писав про Львів, я більше ніде не чула. Іще кілька людей потому Львів відвідували й враження цілковито протилежні. Думаю, в Ніни теж враження до твоїх не будуть подібні. :pardon:

а де твій аватар? :)