при реєстрації вони мали прислати вам на імейла лист підтвердження, якшо ви його не підтвердили, то не маєте змоги голосувати.
Тільки не при умові, що вона ображає гідність інших. А принижувати дівчину своєю "точкою зору" це саме цей випадок.
А мені здається moscal лише висловив свою точку зору на рахунок зовнішності цієї дівчини-він має на це абсолютне право!!! А ваші нападки в його сторону неаргументовані
а мені здається, що він висловив її, точку зору, досить різко і провокативно. ну але ж він москаль, що тут вдієш
Народ, припиніть. Кому сподобається, той проголосує, ні - так ні. Мені, відверто кажучи, фото теж не сподобалися.
На мій погляд, це віддає "душком" націоналізму! А це так не красить цивілізовану сучасну людину! Зараз у моді космополітизм! Sorry за оффтоп, форумчане
Рибко, А хтось тут просив оцінювати фотки? Попросили підтримати і лише це. Оцінювання дівчини в даному випадку - оффтоп. А нетанивне оцінювання - як мінімум негарно, а для дівчини - неприємно.
А що дивного? Можна проголосувати, або ні. А обговорювати ніхто ж не просить. Я голосую і голосуватиму регулярно - мені не шкода. Знаю на власному досвіді як це відчувати підтримку стількох людей і як це чути такий негатив, коли не просиш.
Що дивуватися? Тема називається "допоможи і проголосуй". Не хочеш допомагати, не хочеш голосувати - значить не хочи і тут флудити. Хочеш допомогти, хочеш, щоби фото львів'янки з'явилося на мільйонах вітрин - докладайся. Тупе нарошування кількості дописів, як не крути, веде в баню.
так я космополіт, Пане. просто москалів не люблю. власне - москалів, бо з росіянами у мене все ґут така бомбезна та сукня в клітинку на новій фотці, просто атас
По-перше, я з вами не на ти! А наступного разу обов"язково з вами пораджуся, щоб не дай Бог в баню не попасти
блін, нутром чуяв що так воно і є, а полінувався залізти на стару свою скриньку. Нічо. Повторю спробу пізніше і знову комусь здається щось, чи то попереддньому казалось?! Випадково не з одної айпішки постять? Так інші теж висловили свою точку зору на рахунок його точки зору і , так званої,жентельменської поведінки . Нє? Чи у інших то вже не абсолютне право? А для мене хамство дівчині асоціюється з тим що я описав (правда, чомусь перенесли в фотоофтопи ). Чим ще можна аргументувати коли нагло хамлять? Написати у відповідь "а ти себе в дзеркало бачив(ла)?"
Я і не називав вас "на ти". В українській мові існує така форма невособленого звертання, наприклад - "не кажи гоп поки не перескочиш" чи "не знаючи броду не лізь у воду". Тому вчіть мову і буде вам менше поганих емоцій!