Допоможи львів'янці, проголосуй за фото!

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Forest, 16 лют 2010.

1. hruho

hruho New Member

при реєстрації вони мали прислати вам на імейла лист підтвердження, якшо ви його не підтвердили, то не маєте змоги голосувати.

2. Forest

Forest Moderator

Тільки не при умові, що вона ображає гідність інших. А принижувати дівчину своєю "точкою зору" це саме цей випадок.

3. Neitiri

Neitiri Member

А мені здається moscal лише висловив свою точку зору на рахунок зовнішності цієї дівчини-він має на це абсолютне право!!! А ваші нападки в його сторону неаргументовані

• Подобається Подобається x 2
  4. hrobak

hrobak Well-Known Member

а мені здається, що він висловив її, точку зору, досить різко і провокативно. ну але ж він москаль, що тут вдієш :pardon:

5. Народ, припиніть. Кому сподобається, той проголосує, ні - так ні. Мені, відверто кажучи, фото теж не сподобалися.

• Подобається Подобається x 1
  6. moskal

moskal Active Member

Останнє редагування модератором: 17 лют 2010
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Рибко,

8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ще й як!!!!!!!!;)

9.  
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

11.  
  12. Neitiri

Neitiri Member

Я звичайно, дивуюся, але тема звучить так: "Допоможи львів'янці, проголосуй за фото!" ...о_О

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що дивного? Можна проголосувати, або ні. А обговорювати ніхто ж не просить.

Я голосую і голосуватиму регулярно - мені не шкода. Знаю на власному досвіді як це відчувати підтримку стількох людей і як це чути такий негатив, коли не просиш.

• Подобається Подобається x 5
  14. мені дуже сподобались фото)) дівчинка просто суперова))

• Подобається Подобається x 3
  15. Forest

Forest Moderator

Що дивуватися? Тема називається "допоможи і проголосуй". Не хочеш допомагати, не хочеш голосувати - значить не хочи і тут флудити.

Хочеш допомогти, хочеш, щоби фото львів'янки з'явилося на мільйонах вітрин - докладайся. Тупе нарошування кількості дописів, як не крути, веде в баню.

16. hrobak

hrobak Well-Known Member

така бомбезна та сукня в клітинку на новій фотці, просто атас ;)

17. hruho

hruho New Member

охо, мерсі!
    приємно :)

18. Neitiri

Neitiri Member

По-перше, я з вами не на ти! А наступного разу обов"язково з вами пораджуся, щоб не дай Бог в баню не попасти:cry:

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

блін, нутром чуяв що так воно і є, а полінувався залізти на стару свою скриньку. Нічо. Повторю спробу пізніше :)

20. Forest

Forest Moderator

Я і не називав вас "на ти". В українській мові існує така форма невособленого звертання, наприклад - "не кажи гоп поки не перескочиш" чи "не знаючи броду не лізь у воду". Тому вчіть мову і буде вам менше поганих емоцій!

а де твій аватар? :)