В кожного свої "доріжки" Хто там працює в розгалуджених корпораціях або має відношення до навчання приїжджих груп ? Вперед! Може ... на гей.ру написати? Хто візьметься ?
А анімовані аватари то їм не блимають??????????форум як новорічна ялинка блищить від тих аватарів,а тут якась маленька мила білочка..тьху... Умом БФ не панять...(с)Іспанка
Створила групу Вконтактах - http://vkontakte.ru/club6220208 А тепер шукаю групи любителів білочок, щоб і їх запросити до голосування :shy:
Ми щодня голосуємо: Роман з домашнього, я - з робочого. Так що десь 10 голосів щодня є. Розумію, що мало, але 10 +10... Ну і так далі.
Знайшла різні групи любителів білочок Вконтакті. Хто підкаже що з ними зробити? Можна запросити ті групи до нашої групи як дружню, але що це дасть? Я в тому не дуже розбираюсь..
Ви дивіться не знайдіть чисаме любителів інших "білок". Бо дехто бідну вивірку видить там де її нема.
то треба робити такво : створення окремоі групи, де всі форумани вконтакте і запрошують інших людей(на день дозволять запросити до 40 людей кожному)... бажано групу поставити як групу-друг до нашої ( то напевно тіко Мартіні зможе там зробити) в групі попридумовувати всяке, аби якнайбільше голосувало... і всьо.. людиска голосують))
То я так і зробила - створила групу, запросила всіх своїх знайомих, а вони своїх знайомих. І додала ЛФ як дружню групу. А як долучити незнайомих людей, або інші групи? Ну от можу я додати як дружню будь-яку іншу групу, але що це дасть? ЇЇ учасники отримують якесь повідомлення чи що? А тепер про рейтинг. Вчора ми йшли слабшим темпом, ніж конкурент Дам'ян, але за сьогодні зробили реванш - за останній прослідкований проміжок часу ми набрали 200 голосів, тоді як він лише 50! Так тримати! :y:
Трохи пізно побачила цю темку, але головне ще не запізно. Вже проголосувала і голосуватиму при кожній нагоді. Удачі Вам, Нірванко!
той Даміан знову активізуався((( Ще недавно в білочки було в 2 рази більше голосів, а тепер він зменшує відрив